CHESTIONAR PRIVIND CALIFICARI C M 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Cred ca nici francezii nu stiu pista ,ei fac 5 etape de calificari din care 2 pe rau .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Si mai este ceva de care sa tineti cont. Nu poti alege baltile pana nu sti nr final de echipe care participa.....

Baltile se pot alege ,de exemplu daca se alege MV2 sau Tancabesti si se alege sistemul individual de participare iar numarulde echipe inscrise este de 40 ,atunci se va face aceeasi etapa cu 2 manse diferite la o saptamana distanta una de alta [binenteles daca patronii baltilor vor fii de acord ]

O mare parte dintre cei cu care am discutat zilele acestea la magazin, doresc varianta cu echipe de 2, deoarece altfel nu pot participa deoarece nu fac parte dintr-un club sportiv.
Apropo, este obligatorie apartenenta la un club sportiv atat timp cat nu exista federatie ? :roll:
fiecare echipa va trebui sa fie inscrisa in competitie de catre un club ,chiar daca echipa respectiva nu face parte din clubul respectiv ,pe baza de prietenie ,amicitie ,colegialitate .
TREBUIE SA-SI JUSTIFICE SI CLUBURILE INFIINTATE ACTIVITATEA SI SA SE OBISNUIASCA CONCURENTII CA'' NU MAI POTI FI CAINE SURD LA VANATOARE ''

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:Cred ca nici francezii nu stiu pista ,ei fac 5 etape de calificari din care 2 pe rau .
AM INTELES EU GRESIT CE AM SCRIS MAI SUS .
EI VOR ORGANIZA UN TURNEU DE PESCUIT INTERNATIONAL IN ARDENNES NUMIT ''6 NATION CARP TOURNAMENT ''CARE VA AVEA 5 ETAPE ,3 PE LACURI SI 2 PE RAU .ACOLO IN ZONA ,,VIELLES FORGES''AU SI O SALA DE CONGRESE CARE SE PRETEAZA FOARTE BINE UNEI MANIFESTARI INTERNATIONALE .
Iata ce declara intr-un interviu din revista MEDIA CARPE din luna octombrie capitanul Frantei CHRISTIAN RIVALTA

MC----JE CROIS QUE TU A OPERE UNE RECONAISSANCE DETAILLE DU PARCOURS .PEUX TU NOUS DIRE CE QUE TU PENSES DU SITE RETENU [LAC ,RIVIERE INFRASTRUTURES ]ET DU CHEPTEL ?

C R ---EFFECTIVEMENT ,J'AI PASSE UNE DOUZAINE DE JOURS DANS LES ARDENNES .J'YAI DECOUVERT UNE REGION MAGNIFIQUE ET RECU UN ACCUEIL TRES CHALEUREUX.LES DEUX SITE SONT EXCEPTIONNELS ,D'UNE GRANDE BEAUTE ET JE NE PENSE PAS A CE JOUR QU'NE MANIFESTATION INTERNATIONALE NE SE SOIT DEROULLES SUR LE PARCOURS SI VASTE ET VARIE ,DANS UNE NATURE PRESQUE SAUVAGE .QUANT LES CHEPTELPISCICOLE,IL EST TOUT SIMPLEMENT EXCEPTIONEL,TANT EN DENSITE QU'EN QUALITE ET PUIS ,CERISE SUR LE GATEAU ,L'IMMENSE CENTRE D'ANIMATION ET DE LOISIR AINSI QUE LE CENTRE DE CONGRES DES VIELLES FORGES SONT PARFAITMENT INTEGRES DANS LE PAYSAGE ET PERMETTE UNE PRESTATION DE HAUT NIVEAU.LE ..... DESTINATION DE CE TOURNOI AURONT FORT A FAIRE POUR ETRRE A LA HAUTEUR DE CE PARCOURS ARDENNAIS .....

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Normal ca nu e obligatoriu sa faci parte dintr-un club, cata vreme nu exista Federatia dar, cei care spera sa se adopte sistemul pe echipe individuale, nu au decat sa spere ca presedintii cluburilor vor vota acest sistem. Tocmai asta era ideea, ca nu are cine sa-i reprezinte.
S-ar putea ca in aceasta varianta sa ne trezim cu peste 100 de echipe inscrise si sa nu gasim pista suficient de mare si echilibrata.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:
fiecare echipa va trebui sa fie inscrisa in competitie de catre un club ,chiar daca echipa respectiva nu face parte din clubul respectiv ,pe baza de prietenie ,amicitie ,colegialitate .
TREBUIE SA-SI JUSTIFICE SI CLUBURILE INFIINTATE ACTIVITATEA SI SA SE OBISNUIASCA CONCURENTII CA'' NU MAI POTI FI CAINE SURD LA VANATOARE ''
Chestia cu 100 de echipe participante nu se va intampla nici daca competitia VA FI GRATUITA .
NU SUNT 100 DE ECHIPE IN ROMANIA CARE SA FIE STABILE PE PARCURSUL UNUI AN ,NICI NU CRED CA SUNT 200 DE PESCARI DE COMPETITIE CU TOTII ,POATE DACA VIN SI CU COPII

PS A-SI DORI DIN SUFLET SA SE AJUNGA SI IN ROMANIA CA IN ITALIA ,FRANTA UNDE SUNT 5-7 MILIOANE DE PESCARI LEGITIMATI CU PERMIS.[10 LA SUTA DIN POPULATIE ]VISE TAICA .......VISE .

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Depinde...
Din partea Clubului Carp Zone pot participa in clipa aceasta 12-13 echipe.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Abia astept sa inscriu --CARP ZONE 1
--CARP ZONE 2
3,4,5,6,7,8,9,10,11,12.

Sau daca se va vota pe echipe de 8+1

--CARP ZONE 1
--CARP ZONE 2
--CARP ZONE 3

Alooo....Florentine .........trezeste-te . :roll: :lol:

Eu a-si fi foarte multumit ,si chiar ar fi o mare realizare daca am reusi sa strangem 40 de echipe daca va fi votat sistemul la individual ,sau 12-13 echipe daca va fi votat sistemul cu echipe de 8+1.

Ps. Faci pariu pe un set de ''VARNIS -GOLD'' ca nu se depaseste numarul de echipe mentionat de mine putin mai sus :?: :!: :idea:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nea Victore

lamureste-ma si pe mine - la anul cum va fii organizata selectia ? Pe baza de cluburi ( in ce masura se poate daca nu exista federatie recunoscuta ?) , pe echipe individuale de 2 pescari + 1 rezerva ( ce facem cu cluburile ? ) . Exista un oarecare hoas in sondajul d-ta ! Punem caruta inaintea caior !

Eu zic ca daca exista federatie - voteaza cluburile - sistemul de selectie , samd - si atunci lumea se adapteaza , daca le vine bine .
Daca nu exusta federatie - pina in ianurie sa zicem ! , atunci sondam pescarii sa vedem ce putem organiza .
Este foarte important , daca aceste calificari se fac de catre o federatie ( care preia niste costuri ) sau se fac iarasi pe costuri de participare mari , ca sa ajunga lotul , unde trebuie sa ajunga .

cata bh

Mesaj de cata bh »

Este foarte important , daca aceste calificari se fac de catre o federatie ( care preia niste costuri ) sau se fac iarasi pe costuri de participare mari , ca sa ajunga lotul , unde trebuie sa ajunga .

Foarte buna intrebarea lui Val si foarte la obiect
Ne vom indrepta spre miscarea sportiva sau raminem in sistemul asta in care cluburile nu isi pot permite sa achite taxa de participare la selectii.

Cata

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Val Pangica

Valerica, in vara s-au adunat la discutii 16 cluburi sporive care au pus de o federatie care inca nu este recunoscuta de ans, dar nu mai e mult pana atunci. Asta nu impiedica persoanele alese atunci de catre cluburi sa se ocupe de calificarile pentru cm din 2009 ...ca ne convine sau nu, trebuie sa-l lasam pe victor oana sa organizeze aceste calificari, daca nu de altceva, atunci doar pentru faptul ca altcineva nu se mai ocupa de chestia asta.

pescarii care nu fac parte din niciun club, nu sunt obligati sa se afilieze la vreunul, dar daca organizatorul spune ca pentru participarea la calificari, este obligatoriu, atunci ori se conformeaza, ori nu participa, sau poate pun si ei de-o alta federatie ca tot e la moda, insa sansele de a fi recunoscuta de ans, sunt minime.

despre bani veniti din alta parte (cns) decat de la participanti, cred ca nu este inca cazul sa vorbim...anul asta, cred ca vor fi aceleasi finantari ca si-n anii trecuti (participanti si ceva sponsori)

tot ce-am spus mai sus, nu este decat ceea ce am inteles eu si are titlul doar de informare
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”