Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
fiecare echipa va trebui sa fie inscrisa in competitie de catre un club ,chiar daca echipa respectiva nu face parte din clubul respectiv ,pe baza de prietenie ,amicitie ,colegialitate .Vladut Mateianu scrie:Si mai este ceva de care sa tineti cont. Nu poti alege baltile pana nu sti nr final de echipe care participa.....
Baltile se pot alege ,de exemplu daca se alege MV2 sau Tancabesti si se alege sistemul individual de participare iar numarulde echipe inscrise este de 40 ,atunci se va face aceeasi etapa cu 2 manse diferite la o saptamana distanta una de alta [binenteles daca patronii baltilor vor fii de acord ]
O mare parte dintre cei cu care am discutat zilele acestea la magazin, doresc varianta cu echipe de 2, deoarece altfel nu pot participa deoarece nu fac parte dintr-un club sportiv.
Apropo, este obligatorie apartenenta la un club sportiv atat timp cat nu exista federatie ?
AM INTELES EU GRESIT CE AM SCRIS MAI SUS .oanavictor scrie:Cred ca nici francezii nu stiu pista ,ei fac 5 etape de calificari din care 2 pe rau .
Chestia cu 100 de echipe participante nu se va intampla nici daca competitia VA FI GRATUITA .oanavictor scrie:
fiecare echipa va trebui sa fie inscrisa in competitie de catre un club ,chiar daca echipa respectiva nu face parte din clubul respectiv ,pe baza de prietenie ,amicitie ,colegialitate .
TREBUIE SA-SI JUSTIFICE SI CLUBURILE INFIINTATE ACTIVITATEA SI SA SE OBISNUIASCA CONCURENTII CA'' NU MAI POTI FI CAINE SURD LA VANATOARE ''