Cantaririle vor fi filmate iar cel mai mare peste va fi cantarit in prezenta celui care detine captura la momentul respectiv.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
NORMAL CA AJUNGI ........FACI ECHIPA CU BENTU IN AMINTIREA PUNCTELOR DE PENALIZARE DE LA HOBAIA ...........cipica scrie:Nea' Victore eu nu mai ajung la WCC in cazul asta? :l.
oanavictor scrie: 7 OANA VICTOR .........I-MI ESTE MILA DE EL .......POATE CASTIGA SI EL UN CONCURS ODATA IN VIATA SI SE RETRAGE IN BURKINA -FASSO..........SI SA MAI LASE SI PE ALTII ............ CA SA SATURAT LUMEA DE EL ..........
neparticipand la aceasta competitie,nu stiu daca sunt cel mai in masura sa intervin.SebastienG scrie:Buna seara, cipica in ceea ce priveste regulamentul as completa asa:
eu vad mai corect ca pct 6
6. Accesul altor autovehicole la mai putin de 50 m de stand, cu exceptia celor ale organizatorilor, comisiei de arbitraj sau mass-media, este strict interzis.
sa fie de fapt interzis vizitele cu autovehicule datorita programului de vizite cine vrea vizita poate sa se deplaseze sportiv sau sa fie luat de pe drum de unul din echipa vizitata cu masina din incinta concursului ...
Si tot ca o parere cantaririle sa fie filmate pt linistea tuturor, nu cred ca implica atat de mult danj si da o transparenta arbitrajului
Ar mai fi si cantarirea capturii sa se faca obligatoriu in prezenta unui membru al echipei care detine captura in acel moment, e adevarat ca acesta trebuie sa se deplaseze la standul adversarului dar nu cred ca ar fi o problema si nici nu cred ca ar refuza cineva pentru a vedea cu ochii lui asta tot in ajutorul transparentei si a evitarii speculatiilor de orice fel.
Cu respect
asa ie cel mai bine cipicacipica scrie:Nea' Victore eu nu mai ajung la WCC in cazul asta?
![]()
Cantaririle vor fi filmate iar cel mai mare peste va fi cantarit in prezenta celui care detine captura la momentul respectiv.
pai atunci sa le dea voie sa planteze cu motoare termiceVladut Mateianu scrie:exista si varianta barca cu motor ! nu dureaza mai mult de 10-15 minute....
Felicitari nea Victor!oanavictor scrie:eu personal acord deplina incredere arbitrajului .....nu cred ca este nevoie de martori la cantar si nici nu este cazul de facut scenarii .
Clubul Pelicanul nu va participa in calitate de martor la nici un cantar .