Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Corect,numai ca inainte de tragerea la sorti,sansele sunt egale pentru totii participantii.Dupa asta,norocul fiecaruia,de-asta e frumos pescuitul!Sorin Ionescu scrie:[1. Se puncteaza cei mai mari 3 pesti (crap comun, salonta, amur)]
Aceasta schimbare de regulament scade sansele multor echipe inca de la tragerea la sorti.
Sunt doar cateva locuri de unde se poate castiga.
Captura zilei o vor castiga tot cei ce vor fi pe podium la final.
Desii e o noua moda, pe Sarulesti nu cred ca e o varianta buna asta cu primii 3 pesti.
Esti tare tata...!!!!bebe2011 scrie:Corect,numai ca inainte de tragerea la sorti,sansele sunt egale pentru totii participantii.Dupa asta,norocul fiecaruia,de-asta e frumos pescuitul!Sorin Ionescu scrie:[1. Se puncteaza cei mai mari 3 pesti (crap comun, salonta, amur)]
Aceasta schimbare de regulament scade sansele multor echipe inca de la tragerea la sorti.
Desii e o noua moda, pe Sarulesti nu cred ca e o varianta buna asta cu primii 3 pesti.
Este mana lui Toto ,Soare....Sorin Ionescu scrie:Esti tare tata...!!!!bebe2011 scrie:Corect,numai ca inainte de tragerea la sorti,sansele sunt egale pentru totii participantii.Dupa asta,norocul fiecaruia,de-asta e frumos pescuitul!Sorin Ionescu scrie:[1. Se puncteaza cei mai mari 3 pesti (crap comun, salonta, amur)]
Asta e din categoria iarna nu-i ca vara.!!!![]()
![]()
Si la 6 din 49 toti au sanse egale inainte de tragerea la sorti..!!