CLASAMENT FINAL INTERNATIONAL CARP MASTER SARULESTI 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CLASAMENT FINAL INTERNATIONAL CARP MASTER SARULESTI 2010

Mesaj de miyagi »

viorel dulamita scrie:
shimanobig scrie:
miyagi scrie:Oare care scoala a confirmat? Romaneasca sau Ardeleana :twisted: ?!
Dintotdeauna am zis ca in Romania Carpfishingul e in deplina evolutie. Cei ce vin din urma va multumesc Dudi & CO. Felicitari participantilor romani, respect celorlalti,.......
VIVA FORTA TRANSILVANIA!
Esti meltean rau de tot....steagul acela mai semnifica si culorile Transilvaniei (care nu exista)ca steag sau doar culorile Romaniei?
Dar oareshce oameni daca-i pot numi asa tin ei cu tot dinadinsul sa para mai Yldiko decat Ion :oops: :oops: :oops:
...gresit, d-le Razvan, de data asta a-ti dat cu nuca-n...perete :wink: :D ...
Pe Sarulesti, scoala Ardeleana a Carpfishingului a cistigat un binemeritat loc III(si captura, care conf reg a fost "oferita" altei echipe-tata Nitu).
Nu vad in postarea d-lui Cornel referire la nici un steag, iar ECHIPA este formata din:Ciprian, Dorin si Ion(in ordine alfabetica).
Asa ca....postati la "subiect".
Scuze de off topic.
Nu-i cereti Dom` Viorel sa inteleaga un spirit de......."vorba". Atata poate. Ma jigneste continuu si voi astepta pana ma va jigni si in fata asa cum mi-a promis.
Urban culture.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Cum este NORMAL dupa fiecare concurs incep discutiile frumoase .
Partea buna este ca din patru premii puse la bataie doua au ramas in Romania locul 3 si Captura !
A mai ramas un premiu de sector din patru si premiul acordat domnului Lenghel [ o barca gonflabila + motor pe benzina de la Honda ] pentru cel mai " FINUT OBRAZ !
Urmatorul concurs este la plantat si se anunta foarte interesant !

dudi

Mesaj de dudi »

Vineri, 29 oct, ora 18:30, (reluare duminica, ora 11:00) pe TVR 2, va fi un reportaj despre International Carp Master, in emisiunea binecunoscutului pescar si realizator de emisiuni TV, Victor Tarus.
Ciprian Dudila

Sharky

Mesaj de Sharky »

am vazut eu azi noapte un reportaj pe F&H misto realizat :wink:
de urmarit si acela
Dan Petre aka Sharky

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”