CLASAMENTUL ADEVARULUI 2007

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Alo nea Cornele vezi ca ai trecut granita si te baga astia la trecere frauduloasa de frontiera

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Ninele , l-ai batut pe Vladeanu pe unde l-ai prins dar este tot in fata ta in clasament...a dracului aritmetica asta a lui Dan :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

CORNEL IACOB scrie:CORNEL IACOB:

-EUROCONCURS TANCABESTI - 2/7
-DARVARI - 1/18
-CAMPIONATUL NATIONAL - 2/8
-CUPA EUROPEI(POLONIA) - 2/23
-CAMPIONATUL MONDIAL(SERBIA) - 3/17
Valoarea pentru aceste rezultate este de : 0,854696951 si v-ar situa pe locul 5 in situatia in care toate concursurile erau in tara. Este tot ce pot sa fac...

Nini

Mesaj de Nini »

Ninele se vede ca esti un baiat de nota 10 :D

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Cristi eu unu sint bucuros cu scorul obtinut de mine dar acum ca sau retras si Andrei si Vladut din competitiile pe echipe nu ne ramine decit sa te batem pe tine poate asa sor razgindi si se vor intoarce sa te salveze doar faci parte din clubul SENZOR

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Cornel si Andrei cu tot respectul nu se considera concursurile pe echipe.
Euroconcurs Tancabesti si Calificari cu rezerve nu mi se par in regula domnilor.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Si apropo de concursuri din afara tarii cred ca nu putem evalua pescarii dupa criterii " am magazin ma invite lumea ca iau marfa de la firme mari"
cu pescarii din tara care participa si poate nu gasesc locuri afara.
Nu neg performantele notabile dar nu putem sa amestecam lucrurirl.

Radu Badica

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Ca sa ma calculez si eu.
Darvari primavara 3/17 sector
Open darvari toamna 3/13 balta]
Sarulesti 8/54 balta
Tancabesti 4/9 sector

Radu Badica

Dan Mitranescu
Veteran

Busse scrie:Cornel si Andrei cu tot respectul nu se considera concursurile pe echipe.
Euroconcurs Tancabesti si Calificari cu rezerve nu mi se par in regula domnilor.
Salut Radu,
Concursurile pe echipe au un caracter special si anume acela de a nu da posibilitatea unor echipe "simple" sa participe, deci se pot considera cu "circuit inchis".
Totusi o mare parte din concurenti aleg aceste concursuri in detrimentul celor simple si nu putem sa-i lasam neobservati.

Pe deasupra rezultatele bune din aceste concursuri nu se compara cu cele obtinute in concursurile cu multe echipe pe sector datorita formulei de calcul.
Un loc 8/54 ,cum ai obtinut tu pe Sarulesti, este punctat mult mai bine decat un 2/8 obtinut pe Tancabesti. De aici rezulta ca cei care se bazeaza pe concursurile cu putine echipe pe sector ( implicit concursurile pe echipe) sunt putin dezavantajati si iata ca situatia se echilibreaza.

Concluzia este ca se pot lua in calcul si concursurile pe echipe .

Dan Mitranescu
Veteran

Busse scrie:Si apropo de concursuri din afara tarii cred ca nu putem evalua pescarii dupa criterii " am magazin ma invite lumea ca iau marfa de la firme mari"
cu pescarii din tara care participa si poate nu gasesc locuri afara.
Nu neg performantele notabile dar nu putem sa amestecam lucrurirl.

Radu Badica
Daca era vorba numai de rezultatele echipei nationale sau de concursuri puternice,mediatizate, poate exista o varianta de acceptare a acestora, dar putem sa dam nastere la speculatii . Deci nu sunt acceptate rezultatele din strainatate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”