Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
In urma discutiei telefonice ai spus ca o sa cauti rezultatelr ...... acum spui ca insistdan cotelici scrie:Mariane nu inteleg de ce insisti.Am decis ca nu voi publica acest clasament pentru ca din punctul meu de vedere nu are relevanta decat podiumul.Mary2005 scrie:1. DJ CARP- cupa Olteniei - 2008- locul 1 - 28 echipe pe balta
2 .Cupa Pelicanul -2008- Locul 7/14 pe sector sau 15 din 42
3. Cupa Crap4ever Best poate imi spune Dan Cotelici pe ce loc am fost
4. Cupa Transilvania Doripesco - locul 12 din 18
5. Open Darvari-2008-Locul 5 pe balta 14 echipe
3. Cupa Crap4ever Best poate imi spune Dan Cotelici pe ce loc am fost
Dane, vezi ca remarcile astea le-am facut si eu intr-un topic pe crap.ro si am primit mai multe telefoane printre care si unul de la patronul baltii care m-a balacarit si m-a amenintat de-mi "tremurau chilotii pe mine"... un tmpitDan Mitranescu scrie: Despre concursul de la Greaca nu vreau sa vorbim foarte mult , pentru ca mi se face sila ,la modul general, despre concursurile organizate acolo. Am incercat sa particip de doua ori la aceste ( o data cu Mirce Gheran in echipa) si nu stiam cum sa prec mai repede acasa cand am vazut ce organizare era. Nu mai pun ca la editia a 2-a Crapul de Aur am fost invitat sa castig concursul cu conditia sa returnez premiul
Problema este ca eu nu prea port chiloti si nu stiu ce o sa-mi tremure ... Pe banii si timpul meu sa nu mai faca glume (de concursuri)...cornelserbu scrie:Dane, vezi ca remarcile astea le-am facut si eu intr-un topic pe crap.ro si am primit mai multe telefoane printre care si unul de la patronul baltii care m-a balacarit si m-a amenintat de-mi "tremurau chilotii pe mine"... un tmpitDan Mitranescu scrie: Despre concursul de la Greaca nu vreau sa vorbim foarte mult , pentru ca mi se face sila ,la modul general, despre concursurile organizate acolo. Am incercat sa particip de doua ori la aceste ( o data cu Mirce Gheran in echipa) si nu stiam cum sa prec mai repede acasa cand am vazut ce organizare era. Nu mai pun ca la editia a 2-a Crapul de Aur am fost invitat sa castig concursul cu conditia sa returnez premiul