Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vezi in ce r@hat te baga o virgula lipsa ?!popik16 scrie:fratilor m-ati bagat un ceata concursul nu se desfasoara pe balta din spate unde a avut loc cn de seniori
?
ms anticipat
corect, merci!!!:)gor965 scrie:Vezi in ce r@hat te baga o virgula lipsa ?!popik16 scrie:fratilor m-ati bagat un ceata concursul nu se desfasoara pe balta din spate unde a avut loc cn de seniori
?
ms anticipatRaspunsul de mai sus al lui Greenfish trebuia sa fie : NU, (virgula) pe Tancabesti 1 ! ...exact cum a scris Cristi Ionita sus, in capul paginii !
Piciorul e inca umflat (incheietura si laba piciorului) ! Am luat un tratament dar nu s-a dezumflat decat partial ! Cand stau cu el relaxat (cand dorm) se mai dezumfla, dar in momentul in care incep sa calc cu el, se umfla la loc ! Atat cat ma pricep eu, nu cred ca e o infectie in adevaratul sens al cuvantului ... e probabil o reactie alergica mai puternica (am mai avut una pe la 5 ani, cand mi-i s-au umflat ambele picioare si-am stat pe injectii 2 saptamani) ! Ca sa nu patiti ca mine, cand sunteti pe balta, dati-va cu spray sau lotiuni contra insectelor (Off, Autan, Helpic, etc. ) !popik16 scrie:ms frumos de raspunsuri
off topic gor965 cum iti este picior de la muscaturile alea? finul meu a patit ceva asemanator la mana stanga shi i-a urgat infectia pana deasupra cotului asa ca ai mare grija cu astea nu-i de gluma ..(a tras-o vreo 5 luni cu mana shi pana nu s-a operat nu a scapat de infectie)
Asta-i marea mea dilema...ca nu stiu exact ce ma-sa m-a muscat (intepat) ? Daca n-am apucat sa vad (ca eram concentrat pe apusul de soareeden scrie:da ce naiba te-a muscat george, un paianjen cu 2 carapace ?