COMUNICAT AVP - INSCRIERI CAMPIONAT NATIONAL 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

COMUNICAT AVP - INSCRIERI CAMPIONAT NATIONAL 2009

Mesaj de andrei vladeanu »

Pe data de 1 aprilie 2009 organizatorii primei etape a turneului AVP – Campionatul National de Pescuit la Crap vor publica lista finala cu echipele care au achitat taxa de participare. Ulterior, directorul turneului va convoca organizatorii de etape care vor decide asupra variantelor de concurs. Avem de a face cu o situatie exceptionala, in care numarul echipelor care doresc sa participe la prima etapa a turneului se pare ca depaseste cele 51 de locuri anuntate initial. Cel tarziu pe 15 aprilie organizatorii vor publica decizia finala. Turneul AVP este gandit ca o intrecere open la care are acces orice echipa de doi pescari, fara ingradiri sau restrictionari in privinta inscrierilor.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: COMUNICAT AVP - INSCRIERI CAMPIONAT NATIONAL 2009

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu prea este corect....Omul cand plateste inscrierea intr-un concurs(chiar daca este vorba de o suma modica) trebuie sa stie toate detaliile despre acel concurs, lucrurile nemaiputand fi apoi modificate decat cu acceptul celor care deja au achitat taxa.

Ca sa respectati anuntul initial si sa tineti cont de nr mare de echipe inscrise, ar trebui impartita prima manse in 2, desfasurate pe Hobaia doua saptamani succesive. Si se califica primii 25 de concurenti din fiecare grupa...
Asta ar fi singura varianta corecta, care respecta protocolul incheiat si contribuie si la buna desfasurare a competitiei. Plus ca pot participa toate echipele doritoare ! :!:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

omului nu-i baga nimeni mana in buzunar...toata aceasta tevatura are loc din cauza cererii mari de locuri, asa ca daca platesc doar 51 ramane cum am stabilit, daca platesc mai multi o fac pe riscul lor care nu este chiar atat de mare...pe 500 de lei pescuiesc la Hobaia in conditii de concurs 72 de ore si au si-o masa festiva la sfarsit :D
cine vine sa castige, cred ca-i dezinteresat de amanuntele astea.

ti-am mai spus, am devenit imun la sicane...explicatiile astea le dau din inertie si din bun simt... :D poate exista si o logica, dar ii las pe altii sa aprecieze :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Domnilor cit mai dureaza aceasta incertitudine a capionatului national?haideti sa incheiem odata cu acest regulament provizoriu si hotaritiva la unul care sa functioneze pe toata durata campionatului.Asta daca nu se doreste renuntarea cit mai multor echipe datorita acestei incertitudini,si poate asa se potriveste si unul din regulamentele prezentate pina acum.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

DAVID NICU scrie:Domnilor cit mai dureaza aceasta incertitudine a capionatului national?haideti sa incheiem odata cu acest regulament provizoriu si hotaritiva la unul care sa functioneze pe toata durata campionatului.Asta daca nu se doreste renuntarea cit mai multor echipe datorita acestei incertitudini,si poate asa se potriveste si unul din regulamentele prezentate pina acum.
dar de ce va grabiti asa de tare, pestele nu pleaca din balta :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

pestele nu pleaca din balta dar programul nostru se duce .......................de ripa.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

imi pare rau, dar daca vreti sa mergeti in franta, programul nu prea mai conteaza... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

D-le Serbu
Iar ati inceput cu prostiile astea ca daca vrei in Franta lasi tot si stai capra.Oamenii trebuie sa isi faca un program asa ca lasati lozincile.Deja ati schimbat destul atat ca date cat si ca organizare.Ar fi cazul sa va hotarati odata si sa ramana stabilit.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Nu stiu ce anume va impiedica sa va faceti programul.
Datele celor 5 etape nu se vor schimba.
Eventual mai apare una de preselectie la care vor trebui sa participe echipele care nu au o experienta relevanta in concursuri :wink:
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

barbumarius scrie:D-le Serbu
Iar ati inceput cu prostiile astea ca daca vrei in Franta lasi tot si stai capra.Oamenii trebuie sa isi faca un program asa ca lasati lozincile.Deja ati schimbat destul atat ca date cat si ca organizare.Ar fi cazul sa va hotarati odata si sa ramana stabilit.
eu cred ca ar fi cazul sa terminati dvs. cu morala asta de doi bani, ca n-am ajuns eu personal sa va dau dvs. socoteala...tind sa cred ca va luat gura pe din-ainte si sper sa fie pentru ultima data.

am incercat de doua saptamani sa fiu calm, dar vad ca se gasasc mereu binevoitori care se cred buricul pamantului...in consecinta, nimeni nu e obligat sa participe la cn, asa cum a spus si Rosioru, cui ii convine, vine, cui nu sta acasa, punct.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”