CONCURS CARITABIL 20-22 MAI 2008 -Vali Dumitru

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
vali dumitru
Puncte: 0

Mesaj de vali dumitru »

LISTA PARTICIPANTI:

1. Valentin Dumitru - Andrei Cristian ( ACHITAT )
2. Gabi Neamtu
3. Florentin Iuga
4. Vali Nedelea
5. Floraru' - Moga - Emil ( ACHITAT )
6 Oana Victor , ( ACHITAT )
7. Nini Horn
8. Sandu Podaru
9. C.S. Ovidius Constanta
10. Mirceaef
11. Cristian Surdu, Alexandru Poenaru, Andrei Neamtu.( ACHITAT )
12. Viorel Rizea
13. Marian Oprea1
14. Marian Oprea 2
15. Bogdan Guguianu, Cristi si Sorin Rudeanu sponsorizeaza o echipa cu taxa de participare si nada
16. Bratianu George - Tanase Florin
17. Dumitrescu Remus
18. Dragos Bealcu
19. Radu Popescu
20. Marian Nitu
21. Dan Andrei - Grigore Daniel
23. Soare Florentiu
24. Mihai Dorobantu, Ionut Silivestru, George Banciu
25. Dobre Lucian
26. Radu Badica
27 Octavian Urdea
28. Trofim Cristian - Razvan Ulmeanu
29. Bobi ( ACHITAT )
30. Munteanu -Staicu-Talvac
31. Ionita Stefan [ACHITAT ]
32. Dan Marinita
33. Radu Ratusca
34. Cristi Nedelea-Mirel Petcu
35. Bogdan Neagoe ( Ramnicu Valcea ) + colegii ???
36. Lupescu Alin-Edby Team
37 Nick Manoiu
38. Guliman Aurel - Stefan Daniel
39 Marian Constantin
40. Cristian Silviu - Octavian Valcu
41. Dinu Razvan - Enache Claudiu ( ACHITAT )
42. Mihai Stanescu - Gabi Tomulescu ( ACHITAT )
43. Val Pangica, plateste taxa dar nu participa din lipsa de timp
44. Orza Sergiu Florian - Pantu Constantin ( ACHITAT )
45. Senzor Junior
46. Coca Cola (v-a asigura si bautura racoritoare de la masa festiva)
47. Savu Daniel - Stefan
48. Marius Largeanu - Daniel Dedu ( ACHITAT )
49. Delfinul Fishing Team (Dragos Nistor - Craciun Elisei)

Unde se poate achita taxa :

Titular cont: SSMR
Banca Raiffeisen Oradea
Agentia Vulturul Negru
RO 40 RZBR 0000 0600 0726 0705, urmand ca OP-ul sa-mi fie trimis la FAX: 031 418 73 27 ingrosand literele si cifrele de pe OP cu 1 pix ca sa fie vizibil numele.

1. Valentin Dumitru 0722.209.492
2. Victor Oana 0744.630.226
3. Vladut Mateianu 0723.281.339

Asadar Domnilor, locurile au fost suplimentate pana la 72, dar sa incepem sa achitam taxa catre acesti suferinzi.

http://www.smromania.ro/forum/viewtopic.php?p=7491#7491
Valentin Dumitru

Sergi0

Mesaj de Sergi0 »

Eu unul -neavand o mare experienta in ce scule trebuie sa folosim -sau ce scule avem voie efectiv sa folosim -mi-as dori sa puneti mai multe sfaturi-idei-explicatii legat de orice tine de aceasta manifestare.
Deja mai sus au inceput polemici -cu care nu ne laudam deloc-deci va rog sa puneti mai multe detalii despre reguli, scule, juvelnic, preluare, saltele de primire, nade si momeli, timpii de cantarire, alte reguli autohtone practic orice informatii aduceti pe acest forum in afara de polemica de mai sus.

Fir intins , dragii mei!
pescarul autentic e un alt fel de om: stie sa astepte drilul si se bucura doar la final:))

Sergi0

Mesaj de Sergi0 »

Interesant ar fi nici sa fim foarte multi in asa fel incat sa ne incurcam unii pe altii cu firele -practic dorim cu totii sa ne si bucuram de o oarecare libertate de miscare.

Fir intins , dragii mei!
pescarul autentic e un alt fel de om: stie sa astepte drilul si se bucura doar la final:))

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Sergi0,

Locurile s-au suplimentat dar te asigur eu ca nu vor fi mai mult de 42 de echipe. Deja am primit telefoane si oamenii au zis ca achita taxa dar nu participa din lipsa de timp.
Mai jos ai regulamentul concursului:

Organizator : Valentin Dumitru si Gabriel Stanciu, cu sprijinul si amabilitatea lui Victor Oana care ne-a pus balta la dispozitie gratis.
Perioada : 20-22 Mai
Taxa : 500 ron/echipa 2 sau 3 pescari
Locuri : 42

PREMII

LOCUL I pe sector Cupa + Diploma
LOCUL II pe sector Cupa + Diploma
LOCUL III pe sector Cupa + Diploma
CAPTURA pe sector Cupa + Diploma

Fiecare concurent v-a primii cate o medalie de participare.

Daca sunteti de acord, eu zic sa mai punem fiecare cate 20 lei de persoana pentru masa festiva in asa fel ca cei 500 lei de echipa sa ajunga in conturile celor care au nevoie de ei.

In acest moment am promisiuni de la Senzor care sunt de acord sa ne faca diplomele, cupele si medaliile, de la CocaCola sa ne sponsorizeze cu bauturile racoritoare mai ramane sa strangem noi bani pt masa festiva de la sfarsitul concursului.

Regulament :
1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare
2. Este interzisa nada vie
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti.
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
7. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.
8. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit.
9. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.
10. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
11. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara din stand
12. Cu minciocul se poate intra in apa pana la genunchi. In cazul in care un concurent isi scoate singur pestele cu minciocul, el poate intra cu lanseta in apa pana la nivelul genunchilor.
13.Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 9 si 19.
14.Se poate folosi arc naditor sau feeder.

ARBITRAJ

Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00 si seara incepand cu ora 17.
La aceste cantariri vor asista numai 2 sau 3 arbitrii fara martori.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
Se puncteaza crapul romanesc si amurul de peste 3 kg
Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a celor 10 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.

Concursul incepe marti la ora 12.00 si se termina joi la ora 14.00. Daca echipa inteapa un crap in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 14.00 sa-l scoata.
Adunarea pe balta marti la ora 9,00, tragerea la sorti la ora 10,00
Festivitatea de premiere joi la ora 16.00 .
Valentin Dumitru

Sergi0

Mesaj de Sergi0 »

Vali a spus:
"Daca sunteti de acord, eu zic sa mai punem fiecare cate 20 lei de persoana pentru masa festiva in asa fel ca cei 500 lei de echipa sa ajunga in conturile celor care au nevoie de ei"

In numele echipelor 41 si 44 va raspund eu ca suntem de acord.Banuiesc ca si ceilalti dar ii lasam sa se pronunte in nume personal.Oricum cei 500 au ajuns direct unde trebuiau sa ajunga.Cat despre masa noastra festiva nu e decat un bun prilej de a mai schimba impresii , a glumi , si a ne cunoaste mai bine.

Fir intins!

CristianSurdu

.

Mesaj de CristianSurdu »

Salut Vali, pe aia 20 de lei unde ii platim?
OVER10 CRAP-TEAM

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Cristi,

Din buzunar numai daca sunt de acord toti concurentii, daca nu, nu mai facem gratarul de la sfarsitul concursului si nu este nici o nenorocire.
Valentin Dumitru

claudiue

Mesaj de claudiue »

Nu cred sa nu fie cineva de acord cu aceasta suma, mai ales ca aceasta masa reprezinta un bun prilej de a ne cunoaste, asa cum preciza si Sergi0.
Problema este cum facem efectiv? Cine se ocupa?
Venim pur si simplu cu banii la noi si se ocupa cineva de cumparaturi?

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

In calitate de organizator, o sa ma ocup eu, urmand ca restul de bani ramasi dupa ce cumpar tot pt masa de sfarsit si dupa ce o sa platim oamenii care o sa se ocupe de gratar, sa fie donati.
Valentin Dumitru

claudiue

Mesaj de claudiue »

Este perfect atunci!
Cu siguranta nu va fi nicio problema cu acest lucru!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”