De ce spun asta?
In prima zi de concurs am dat in primele ore un rateu,apoi trasaturile au cam lipsit...tocmai azi in jur de 11:10 o trasatura ca-n filmele de la Korda,un drill exagerat de dificil pt mine..

A fost ca si cum mi-ar fi ranjit in fata!
Dupa ce am dat cu sapca de pamant si cu piciorul in toate pietricelele de pe mal,am relizat totusi si care ar fi "castigul" la acest rateu:
1-am invatat ca nu trebuie sa mai stau cu teama lansetelor in drill,lanseta era in forma literei "C" si nu s-a rupt:
2-am invatat pe propria-mi piele ca la peste mare,daca nu stii cum sa franezi tamburul cu mana....mai bine te astamperi,ca frige!
Alt castig ar fi unul personal...ca totusi POT sa trag si "mustaciosi" mari,pe care-i vedeam doar la altii si in vise!mai ales ca a tras la malul opus,in stuf,aprox 100 m.
Multumesc sponsorilor Bogdan Guguianu,Cristi si Sorin Rudeanu,si imi cer mii de scuze ca i-am dezamagit!
Multumesc lui Vali Dumitru pentru marele ajutor acordat;
Multumesc inca odata celui ce mi-a deschis drumul acesta si m-a ridicat;se stie cine e si nu pot da numele...
Multumesc inca odata lui Vladut pt lanseta si mulineta....sunt "belea"!
si vreau sa multumesc si celui care mi-a facut cadou un tricou,o sapca si 3 hangere frantuzesti,insa...cu scuzele de rigoare,din nou nu pot da nume,pt ca nu vreau sa intru in polemicile Dv,a "celor mari" dand nume!Scuze,dar asta nu tine de mine si nu vreau sa supar niciodata pe nimeni!
Desi nu prea spectaculoasa...pt ca "fotbalul e pe goluri nu pe ratari"...a fost inca o experienta,un test,un exercitiu...un pas catre tinta mea:pescar de competitie!