CONCURS CARITABIL 20-22 MAI 2008 -Vali Dumitru

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
IULIAN C
Puncte: 0

Mesaj de IULIAN C »

Iata ca s-a incheiat si acest concurs,din pacate cu o foarte mare dezamagire pt mine!
De ce spun asta?
In prima zi de concurs am dat in primele ore un rateu,apoi trasaturile au cam lipsit...tocmai azi in jur de 11:10 o trasatura ca-n filmele de la Korda,un drill exagerat de dificil pt mine.. :( (deh....lipsa de astfel de experiente!)...in fine,dupa ce am reusit cu foarte mare greutate sa-l aduc spre mal,am vrut sa iau minciogul si i-am slabit probabil foarte putin fir,insa suficient sa faca o acrobatie la suprafata,sa se arate in toata splendoarea lui si sa se elibereze! :x :(
A fost ca si cum mi-ar fi ranjit in fata!
Dupa ce am dat cu sapca de pamant si cu piciorul in toate pietricelele de pe mal,am relizat totusi si care ar fi "castigul" la acest rateu:
1-am invatat ca nu trebuie sa mai stau cu teama lansetelor in drill,lanseta era in forma literei "C" si nu s-a rupt:
2-am invatat pe propria-mi piele ca la peste mare,daca nu stii cum sa franezi tamburul cu mana....mai bine te astamperi,ca frige!
Alt castig ar fi unul personal...ca totusi POT sa trag si "mustaciosi" mari,pe care-i vedeam doar la altii si in vise!mai ales ca a tras la malul opus,in stuf,aprox 100 m.
Multumesc sponsorilor Bogdan Guguianu,Cristi si Sorin Rudeanu,si imi cer mii de scuze ca i-am dezamagit!
Multumesc lui Vali Dumitru pentru marele ajutor acordat;
Multumesc inca odata celui ce mi-a deschis drumul acesta si m-a ridicat;se stie cine e si nu pot da numele...
Multumesc inca odata lui Vladut pt lanseta si mulineta....sunt "belea"!
si vreau sa multumesc si celui care mi-a facut cadou un tricou,o sapca si 3 hangere frantuzesti,insa...cu scuzele de rigoare,din nou nu pot da nume,pt ca nu vreau sa intru in polemicile Dv,a "celor mari" dand nume!Scuze,dar asta nu tine de mine si nu vreau sa supar niciodata pe nimeni!
Desi nu prea spectaculoasa...pt ca "fotbalul e pe goluri nu pe ratari"...a fost inca o experienta,un test,un exercitiu...un pas catre tinta mea:pescar de competitie!
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am auzit ca locul 3 s-a decernat prin tragere la sorti ptr ca erau toate echipele cu ZERO pesti... :D :D :D

Iulian, cand esti hotarat sa prinzi crapi mari, stai pe langa Nini, poate te ia cu el la Tancabesti......si nu vei regreta ! Acolo inca mai este peste... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vladut , ca sa scriu eu ce trebuia sa scrie Vali Vopsea inca de ieri , dar nesimtirea e mare ! , sa stii ca mi-am onorat inscrierea de APCR-ist , si pentru faptul ca nu m-am incadrat in timp ( am multe pe cap - si dl. Vopsea crede ca banii vin de la sine , fara insistente sau macar un telefon de remember ) , am platit suma de 1000 lei ( dublul sumei promise ) , pentru acei nefericiti .
Imi pare rau ca trebuie sa scriu eu chestia asta , dar nu vreau ca lucrurile sa stea in coada de peste ! Am un cuvint pe care mi-l respect oricind .

IULIAN C

Mesaj de IULIAN C »

Vladut Mateianu scrie:Am auzit ca locul 3 s-a decernat prin tragere la sorti ptr ca erau toate echipele cu ZERO pesti... :D :D :D

Iulian, cand esti hotarat sa prinzi crapi mari, stai pe langa Nini, poate te ia cu el la Tancabesti......si nu vei regreta ! Acolo inca mai este peste... :wink:
Inca de cand ne-am intors de la Stolnici mi-a promis Nini ca ma ia cu el pe Tancabesti,insa inca nu s-a putut ca sunt multe de puscap la cap,el e foarte ocupat...
Am ,deci siguranta ca voi merge,pt ca odata ce a spus-o stiu ca asta va fi!
Ce ai vrut sa spui despre Peris la topicul DESFASURARE CONCURS PERIS ?
Ai zis ca D-l Albastroiu ma asteapta la Peris :o ?!?
Adica esti sigur ca nu m-ar refuza,nu?
Presupun ca trebuie sa-l sun in prealabil,nu?
Oricum,ideea e ca partidele scurte nu sunt relevante pt mine si de aceea fac tot posib sa stau 24 h sau chiar mai mult...antrenament pt viitor desi e greu sa fii autodidact si mai ales cand incepi sa faci monturi in fata calc dupa poze animate si emisiuni si dai cu teama cu ele...
Imagine

Sergi0

Mesaj de Sergi0 »

Regrete eterne!

Aproape ca se vorbea de cateva luni despre aceasta balta , de concursurile din aceasta saptamana si de saptamana trecuta!Ce de vise naruite datorita ......administrarii baltii.
Atat saptamana trecuta cat si saptamana asta nu s-a prins mai nimic .
Puteti sa spuneti ca lipsa vreunei experiente "mondiale" ne-a facut sa nu prindem nimic, insa va spun parerea mea -argumentata si nu una de habarnist.
Si normal ca s-a tras la sorti acordarea locului 3 ptr ca probabil nu erau decat 2 pesti in toata balta Darvari.In primele 24 ore nu am auzit senzorii macar odata, si dupa ce am aflat un singur lucru am parasit competitia 2 echipe vecine deodata-asta ptr ca nu am vorbit cu altii.
Nu e posibil asa ceva.Nu am aruncat in cada, dragii mei.
Au fost 26 echipe, multi au vorbit unii cu altii din vecin in vecin si toata lumea era siderata, balta aceasta avand pe vremuri un alt renume.
La inceperea concursului mai erau 2 baieti de la Iasi veniti de 3 zile si pescuind zi si noapte , incercand tot felul de aruncari , nadiri, momeli etc fara MACAR 1 peste.E posibil in 72 ore sa nu traga macar 1 peste?
Am stat de vorba cu un localnic trecut in timpul concursului prin dreptul standului unde eram.
Ce credeti ca ne-a spus?
CA D-L VICTOR INAINTE DE ACESTE 2 CONCURSURI A BAGAT PLASELE NON-STOP IN FIECARE ZI DE CATEVA ORI.

Rusine!Rusine!Rusine!

D-LE VICTOR!Cu tot respectul din lume, cand mai vreti sa va faceti reclama baltii , nu mai chemati pe nimeni, postati factura cu care cumparati peste si filmati aruncarea lui in apa.Va fii suficient.
Amintiti-va ca totusi era concurs caritabil, amintiti-va ca noi nu luam peste acasa si trebuia sa fie spectacol, in asa fel incat sa mai revenim pe la dvs.

EU UNUL SI TOTI CUNOSCUTII MEI VA PROMIT CA NU MAI CALC BALTA DARVARI!

Mii de urari de bine bolnavilor de scleroza in placi!
pescarul autentic e un alt fel de om: stie sa astepte drilul si se bucura doar la final:))

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val Pangica jr scrie:Vladut , ca sa scriu eu ce trebuia sa scrie Vali Vopsea inca de ieri , dar nesimtirea e mare ! , sa stii ca mi-am onorat inscrierea de APCR-ist , si pentru faptul ca nu m-am incadrat in timp ( am multe pe cap - si dl. Vopsea crede ca banii vin de la sine , fara insistente sau macar un telefon de remember ) , am platit suma de 1000 lei ( dublul sumei promise ) , pentru acei nefericiti .
Imi pare rau ca trebuie sa scriu eu chestia asta , dar nu vreau ca lucrurile sa stea in coada de peste ! Am un cuvint pe care mi-l respect oricind .
Stai linistit Val, nu la tine ma refeream ! Stiam ca ai platit mai mult si ca nu asta era problema la tine.....
Dar citeste te rog lista initiala si vezi cine a mai ramas la "achitati"...Chiar il rog pe Vali sa faca asta, a fost concursul lui, el a pus mult suflet si timp si a fost tratat in batjocura de anumiti domni.
Si cred ca degeaba te superi pe el, de cand a inceput concursul nu a mai postat nimic, probabil ca din cauze obiective ...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:Eu zic ca este vorba de altceva... :D Din moment ce ti-a iesit pasarica si te-ai inscris, este doar vorba de onoare si de cuvant ca sa platesti. Daca poti sau nu sa participi, asta nu mai intereseaza....

Sa nu uitam ca era vorba de un concurs caritabil !!

:oops:

Da Vladute,odata ce mi-a iesit porumbelul este normal sa platesc dar cum ramane cu ceilalti care s-au inscris si.......sa nu uitam ca Vali a depus mult suflet si timp pentru organizarea acestui concurs.Poate ca rezultatele nu au foarte mare importanta tinand cont ca a fost un concurs caritabil.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

SECTOR A:

A1. VALI NEDELEA
A2. TROFIN CRISTIAN - VERONICA - MADALIN
A3. IONITA STEFAN - MATEI DOINA........LOCUL 3
A4. CONSTANTIN GABRIEL - CONSTANTINESCU COSTEL - FORTAN VALENTINA
A5. MARIUS LARGEANU - DEDU DANIEL
A6. RADU BOGDAN - SOMESAN BOGDAN
A7. CONSTANTIN MARIAN - CONSTANTIN DANIELA.........LOCUL 1
A8. VALI DUMITRU - GABI STANCIU - ANDREI CRISTIAN
A9. MIHAI DOROBANTU - STEFAN IVAN - DORU SERBAN..........LOCUL 2 SI CAPTURA

SECTOR B :

B1. ORZA SERGIU - PANTU CONSTANTIN
B2. DINU RAZVAN - ENACHE CLAUDIU
B3. LUPESCU ALIN - IONUT ANGHEL
B4. BALUTOIU MARIAN - PARVULESCU DANIEL - POMANA SORIN
B5. VICTOR HODOROG................LOCUL 1 SI CAPTURA
B6. DELEANU IOAN..........LOCUL 2
B7. IONUT SILIVESTRU - GABRIEL CALOTA - IULIAN BANCILA.........LOCUL 3

SECTOR C :

C1. DUMITRESCU REMUS - COSTACHE GHEORGHE.......LOCUL 3
C2. DRAGOS BEALCU - DANIEL ENACHE
C3. CRISTI SURDU - SANDU PODARU
C4. MIRCEA EPURE - FLORIN VASILIU - TUDOR BRANZAN........LOCUL 1
C5. VALCU OCTAVIAN - CRISTIAN SILVIU
C6. COCA-COLA : EMILIAN CUSA - IULIAN CARACUDA..........LOCUL 2 SI CAPTURA
C7. CEANGAU ALEXANDRU - LACZKO LORAND - SZILAGYI LAYOS
C8. MUNTEANU COSTIN - TALVAC BOGDAN - STAICU SORIN
C9. CARPING CLUB : IULIAN COMANESCU

AU MAI PLATIT SI NU AU PARTICIPAT, LE MULTUMIM !!!!!

1. VICTOR OANA
2. FLORENTIN IUGA
3. BRATIANU GEORGE - TANASE FLORIN
4. MIHAI IONESCU - CLAUDIU DEDU
5. SENZOR
6. COSTICA EMILIAN - DINU SORIN
7. TWO LAKES THO BROTHERS
8. MIHAI STANESCU - GABI TOMULESCU
9. IORGOS
10. VAL PANGICA 1000 LEI

Sau strans 18.000 lei... 10.500 lei cash, 7500 au fost virati direct in contul bonlavilor de scleroza multipla de catre unii dintre dumneavoastra.La inceputul si la sfarsitul concursului a fost prezent presedintele bonlavilor de scleroza multipla pe Bucuresti domnul Anghel Vicentiu caruia i-au fost inmanati banii stransi si care au fost depusi de catre dansul in contul asociatiei bonlavilor de scleroza multipla facandu-ne dovada cu foaia de varsamant si cu extrasul de cont.

Aveti aici numarul de telefon al domnului Anghel Vicentiu presedintele bonlavilor de scleroza multipla, pentru cei care au platit la acest concurs si vor sa stie sigur ca banii au ajuns unde trebuiesc: 0724.301.426

In numele bonlavilor de scleroza multipla, Va Multumesc !!!
Valentin Dumitru

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Pangica,

1. nu am avut semnal la modem
2. m-am facut mort , in amandua noptile
3. am avut porcii dupa mine, verifica !
4. ce mare tragedie este daca nu am scris la timp ?
5. banii sa fi sigur ca au ajuns unde trebuiesc, verifica !
Valentin Dumitru

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Vladut,

Multumesc pentru cupe si pentru premiile date de catre tine pt castigatori !!!

Nini,

Multumesc pentru diplome !!!
Valentin Dumitru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”