Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
frumoasa idee. dar din titlu intelesesem altceva.toto `U`C scrie:Cred ca cel mai frumos ar fi ca discutiile din ultimul timp din lumea asta mica dar frumoasa a carp fishingului sa isi aiba finalul pe terenul de joc. De ce nu o provocare intre Av si prietenii vs Baricada?!?
LUCA SI MULTI ALTIiGenes Florin scrie:Miruna
Aceasta femeie are grija de 120 de suflete uite aici una dintre cele 120 de povesti.Dan Badarcea scrie:frumoasa idee. dar din titlu intelesesem altceva.toto `U`C scrie:Cred ca cel mai frumos ar fi ca discutiile din ultimul timp din lumea asta mica dar frumoasa a carp fishingului sa isi aiba finalul pe terenul de joc. De ce nu o provocare intre Av si prietenii vs Baricada?!?
poate ne spui si cine v-a fi beneficiarul(ri) fondurilor stranse.
ca altfel iar incepe cancanul![]()
Respect !!!!barbumarius scrie:@toto
Pana azi nu am stiut ca esti asa cuminte.
De cand te-ai "inrolat"?
toto `U`C scrie:Aceasta femeie are grija de 120 de suflete uite aici una dintre cele 120 de povesti.Dan Badarcea scrie:frumoasa idee. dar din titlu intelesesem altceva.toto `U`C scrie:Cred ca cel mai frumos ar fi ca discutiile din ultimul timp din lumea asta mica dar frumoasa a carp fishingului sa isi aiba finalul pe terenul de joc. De ce nu o provocare intre Av si prietenii vs Baricada?!?
poate ne spui si cine v-a fi beneficiarul(ri) fondurilor stranse.
ca altfel iar incepe cancanul![]()
Am sa dau cateva informatii despre starea lui Mike si despre ce s-a intamplat in ultimele 3 zile, de cand el a fost internat la cabinet.In momentul in care i-am facut radiografia la coloana si mi s-a spus ca nuse mai poate face nimic pentru el deoarece are coloana rupta in doua, in unghi de 90 de grade cu maduva sectionata, am fost disperata, am inceput sa plang si sa ii blestem pe omul care a facut asta si pe cei care l-au lasat sa zaca intr-un sant, fara sa-i ofere un bol de apa si un colt de paine. Cei 2 medici care i-au facut radiografia mi-au spus ca el este in acesta stare de cel putin O LUNA SI JUMATATE deoarece vertebrele care erau rupte incepusera sa se caluseze, iar calusarea incepe dupa o luna de la trauma. Musculatura la picioarele din spate nu mai are deloc , iar labutele sunt facute afis, parca cineva a trecut cu plugul peste ele.Ceea ce m-a facut sa-mi schimb decizia pe care vroiam sa o iau (eutanasia), a fost faptul ca daca el a reusit sa traiasca o luna si jumatate in aceasta stare, luptand pentru vietisoara lui - merita sa lupt si eu pentru el. M-am intors cu el la cabinetul Happy Pet si l-am asteptat pe dr. Fulger. In momentul cand acesta a venit, i-am intins radiografia spunandu-i : NU ACCEPT EUTANASIA, va rog sa gasiti orice varianta pt a-l salva. Saracu' dl dr nici macar nu-l vazuse pe Mike. L-a consultat si dansul spunandu-mi acelasi lucru : accidentul avuesese loc cu cel putin o luna si jumatate in urma, s-a minunat ca a supravietuit atata timp. Mi-a spus ca a avut niste dureri ingrozitoare, dar acum nu mai avea dureri deloc datorita calusarii. Mi-a explicat ce are dansul de gand si cum spera sa evolueze situatia. Analize, perfuzii, vitamine, mancare multa si buna, dupa 2 saptamani prima operatie de amputare, peste alte 2 saptamani a 2-a operatie de amputare, carut (sau nu). L-am lasat internat la cabinet si am postat pe facebook o cerere de ajutor financiar pt Mike, eram constienta ca costul tratamentului va fi in jurul sumei de 2000 ron si nici in vise nu as avea cum sa le acopar (exceptand costul carutului). Si din acel moment am intrat intr-un vartej de intamplari si senzatii pe care nu credeam sa le traiesc vreodata. In ultimele 3 zile nu am reusit sa dorm decat 4-5 ore pe noapte deoarece calculatorul parca explodase de mail-uri pt donatii, de mesaje de incurajare, telefonul suna ca la linia fierbinte trebuind sa-l incarc din 4 in 4 ore. Mesaje si donatii din toata lumea : Anglia, Franta, Australia, China, America, Canada, Germania, Suedia, etc si ceea ce m-a impresionat extrem de mult - DIN ROMANIA. Cu toata criza, necazurile si lipsa cu care se confrunta Romania, oamenii nu au ramas indiferenti la suferinta lui. In cele trei zile Mike a fost vizitat la cabinet de zeci de persoane, care l-au mangaiat, l-au pupat, i-au dus de mancare si au donat pentru el. A primit si vizite la "nivel Inalt" din partea d-nei Carmen Tanase - alias State Flacarica din serialul State de Romania si dl Dan Teodorescu - solistul trupei Taxi. Numai la cabinet s-a strans in 3 zile suma de 2000 ron. Iar in contul meu era pana ieri seara 1050 ron. Am cunoscut (chiar daca numai virtual) pe Facebook oameni minunati , cu suflet mare, care au aratat ca inca mai exista OAMNENI, care nu raman indiferenti la suferinta unui animal, oameni carora lipsurile si necazurile care s-a abatut in ultimul timp peste Romania nu a reusit sa le impietreasca inimile. Aceeasi oameni minunati i-am intalnit acum 3-4 ani pe grupul animapro, pe forumul animale.ro si pe alte forumuri de animale, oameni pe care ne-aa unit aceasta lupta pt salvarea acestor suflete aflate in suferinta.Multumesc tuturor in numele lui Mike si daca aveti drum pe la Happy Pet, Mike va asteapta sa-i oferiti o mangaiere, o vorba buna si mult optimism !Va multumesc din suflet, voua OAMENILOR care nu a-ti uitat sa ramaneti OAMENI !Cu respect,Anda Murgu