Vladut, am vorbit la telefon ieri (Sambata 28.07) cu BEBE MOISE, si mi-a zis ca se prinde SLAB de tot....
Am inteles ca locul 1 avea vreo ....30 de kg si mai multe echipe aveau 1-2 crapi prinsi......
nu stiu rezutatele exacte...am fost nevoit sa plec mai repede ,deoarece partenerul meu avea programata plecarea in concediu si avea de condus cateva mii de km...
cert este ca s-a prins foarte slab,undeva normal dupa o luna cu temperaturi peste 35 grade si tinand cont ca s-au scos din concurs cele mai bune locuri...
la individual s-a castigat cu vreo 60 kg,iar la echipe cea mai mare cantitate a fost undeva in jur la 100 kg pe locul unde a fost nick manoiu si echipa lui la pelicanul in primavara(undeva in dreapta de teava rupata,vis-a-vis de casuta de la gostilele,dar mai in dreapta...)
s-a mai prins (relativ) bine la balegar,casuta 12...in jur la 70-80 kg...
eu am avut "norocul" sa trag standul 13,dar adevaratul ghinion a fost ca langa mine au cazut cei de la mc donalds...poate oamenii se pricep la fast food,dar cu pescuitul nu au nici o treaba...au nadit in prima zi de 3 ori: de la 11 (ora de incepere) pana la ora 1,apoi inca odata intre 3si 4 ,ptr ca pe seara sa nadeasca INCONTINUU de la ora 6 la 8,30...cred ca au bagat in apa peste 50-60 kg de nada,incepand de la 5m de malul lor (fara exagerare) pana in malul opus... normal ca nu au prins nimic...am vrut sa plec din prima zi,dar din fair-play ptr restul baietilor am ramas pana aproape de final...am avut 5 bucati (toti la boilies) cu o greutate totala de vreo 24 kg...
in rest, in ciuda caldurii infernale,atmosfera destinsa,cum pestele nu a vrut sa "colaboreze" am avut timp berechet de "suete" cu bebe,dan dumitrescu,claudiu dedu....
cea mai "interesanta" captura a fost un...novac de 15 kg...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani
Tinand cont ca afara sunt 40 de grade ,concursul a tinut doar 2 zile ,sa pescuit pe o zona care nu este libera la pescuit in afara concursurilor ,locurile consacrate nu au fost in concurs ,au fost doar 15 echipe si trei concurenti la individual ,iar concursul sa terminat chiar cand pestele intrase pe nada ,eu consider ca sa prins multumitor ,pestele este sanatos ,nu exista mortalitate absolut deloc .,iar media capturilor este de 6 kg ,pescarii nefiind rodati in concursuri ,iar 5 echipe care au cumparat bile dintr-un anumit loc nu prea au prins si au trebuit sa se adapteze din mers la alta nada [porumb,ready-madu-ri].................
Oricum o intalnire placuta ,fara certuri ,fara incrancenare ,fara ARBITRII ,
un amical reusit si o atmosfera cordiala .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Am inteles ! Dar , luind-o prin excludere, nu mai raman decat 2 magazine care (inca) mai fac boiles la comanda..... Bine asta cat timp Alin si echipa lui de la Senzor au fost in concediu si nu au putut onora comenziile ! Ca , sa nu uitam ca ora exacta in pescuitul crapului prin mijloace moderne se da din Cragasi, nu din Stefan cel Mare...
In alta ordine de idei, tinand cont de caldura de afara, eu cred ca s-a prins destul de bine....
Felicitari castigatorilor, in special baietiilor din Craiova, lui Dan si lui Grig !
petre iulian scrie:Zi tu LAURENTIU ca vad ca esti pe forum.....
multumesc mult pt. informatii!! din pacate masina a fost in service si n-am putut face o vizita! poate ne vinzi niste "ponturi" pt concursul din august...
------------------------
PETRE IULIAN
GOLD TEAM-ASOCIATIA PESCARILOR DE CARAS DIN ROMANIA
Felicitari castigatorilor, in special baietiilor din Craiova, lui Dan si lui Grig ![/quote]
Felicitari tuturor concurentilor pentru spiritul de fair-play in care sa desfasurat concursul ,cat si incrancenarea cu care au indurat canicula ucigatoare .
Ca de obicei ,castigatorii au trebuit sa stea cu inima pana in gat pana la sfarsitul concursului ,fiind rasturnari spectaculoase pana in ultima secunda a concursului.
La ora 11 pe sat,conducea Dinu Sorin si Costica Emilian cu aproape 11kg iar pana la sfarsit au pierdut la 10 kg diferenta ,la fel la individual la ora 10 conducea Vali Nedelea cu 200 grame ,iar la sfarsit a castigat Constantin Marian la 10 kg diferenta .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista