Concurs tancabesti 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Concurs tancabesti 2010

Mesaj de RB Baits »

Vladutz ar fi frumos sa putem posta rezultatele concursului de la Tancabesti nu de alta dar am prins si eu un podium si vreau sa se vada :)
Las la aprecierea ta nu vreau sa ma bag in conflictele voastre dar a fost o cursa de final superba

Radu Badica

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Concurs tancabesti 2010

Mesaj de andrei vladeanu »

poti sa postezi ce vrei, grasule, daca nu jignesti si nu aluneci penal pe panta comerciala
felicitari pt bronz tie si echiei smoke on the watter :D
The One Team

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

a fost un concurs frumos ar fi pacat sa nu se posteze cateva randuri,clasamentul si niste poze...
pna una alta va spun cateva intamplari innedite,zic eu:
-speed carp-radu badica a ratat un crap cu 5 minute inainte de final pe sector a si inca un crap cu 3 minute inainte de final pe sector b :( ...asta da ghinion...
-am asistat si chiar participat in mod direct la "botezul" oficial al locului numit Bradul(spun oficial ptr ca nimeni nu stie de ce se numeste astfel :D )...au fost plantati acolo 2 brazi frumosi :D
- toate loturile au fost prezente in echipa completa la festivitatea de premiere...nu a lipsit absolut nici un participant la acest concurs...felicitari tuturor ptr fair-play :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

1.Bogdan Dragan - 105.64kg
2.Buhac - 97.16kg
3.Radu Badica, Mitzanu, Claumar, Goe,Shimanobig,Iohan,Toto - 94.30kg
4.Dan Badarcea - 72.13kg
5.Tata Nitu - 67.58kg
6.Pelicanul - 49.99kg
7.Cornel Serbu- 43.88kg
8.Ionita - 30.32kg
9.Pasa - 12.24kg
10.Carping - 6.65kg
11.Carp One - 0kg
12.Senior Burak - 0kg

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Rar mi-a fost sa vad o astfel de atmosfera la un concurs. :D
Felicitari celor implicati in organizare(Vlad Parfene, Andrei Ionita, David Nicu, Bora Burak, Dragos Anutei, Team Tata si Fiu, Bogdan Dragan, Dan City, Victor Hodorog). Felicitari lui Vali Bonto pentru buna configuratie a grilelor, dovada stand in acest sens, batalia acerba pentru locul 1.
Felicitari tuturor participantilor, acest concurs a fost o dovada ca elita pescarilor de crap este si va ramana o mare familie.
P.S. Radu Badica, lasa ca iti iei tu revansa la anul. :wink:
C. S. PELICANUL

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Razvan Ulmeanu scrie:Rar mi-a fost sa vad o astfel de atmosfera la un concurs. :D
Felicitari celor implicati in organizare(Vlad Parfene, Andrei Ionita, David Nicu, Bora Burak, Dragos Anutei, Team Tata si Fiu, Bogdan Dragan, Dan City, Victor Hodorog). Felicitari lui Vali Bonto pentru buna configuratie a grilelor, dovada stand in acest sens, batalia acerba pentru locul 1.
Felicitari tuturor participantilor, acest concurs a fost o dovada ca elita pescarilor de crap este si va ramana o mare familie.
P.S. Radu Badica, lasa ca iti iei tu revansa la anul. :wink:
Razvane sun a a bravura, nu cre ca cei enumerati de tine sunt cei nai tari pescari pe competitie, ai utat de Mitranescu, Tata Nitu Baboieru Cornel Serrbu Dan caterinca Badarcea Din, Etc.
si sa fiu rautacios putin, cei car enu au punctat crezi ca te saruta???????
Balta Puiesti

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Genes, ma refeream la altceva, dar ce conteaza, nu bei nu prinzi. :D
C. S. PELICANUL

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

marin laurentiu scrie:-am asistat si chiar participat in mod direct la "botezul" oficial al locului numit Bradul(spun oficial ptr ca nimeni nu stie de ce se numeste astfel :D )...au fost plantati acolo 2 brazi frumosi :D
Denumirea este data de mine, in cinstea celui care a pescuit prima oara pe acel loc, radu Iscru..... caruia eu ii zic Bradu..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Razvan Ulmeanu scrie:Genes, ma refeream la altceva, dar ce conteaza, nu bei nu prinzi. :D
Ai mare dreptate, sunt baut :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
asta nu inseamna ca nu spun putin din adevar.
Va pupa Jean.
la concursul din Mila, nu te-am vazut, a fost mana lu Musolini???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pe antena2
Balta Puiesti

Anutei Dragos

Mesaj de Anutei Dragos »

Genes Eu il pup chiar daca nu am prins.:( lucru pt care sunt trist !!! Atmosfera chiar a fost frumoasa . Cand vi la Bucuresti??? ca dau o bere!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”