Las la aprecierea ta nu vreau sa ma bag in conflictele voastre dar a fost o cursa de final superba
Radu Badica
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Razvane sun a a bravura, nu cre ca cei enumerati de tine sunt cei nai tari pescari pe competitie, ai utat de Mitranescu, Tata Nitu Baboieru Cornel Serrbu Dan caterinca Badarcea Din, Etc.Razvan Ulmeanu scrie:Rar mi-a fost sa vad o astfel de atmosfera la un concurs.![]()
Felicitari celor implicati in organizare(Vlad Parfene, Andrei Ionita, David Nicu, Bora Burak, Dragos Anutei, Team Tata si Fiu, Bogdan Dragan, Dan City, Victor Hodorog). Felicitari lui Vali Bonto pentru buna configuratie a grilelor, dovada stand in acest sens, batalia acerba pentru locul 1.
Felicitari tuturor participantilor, acest concurs a fost o dovada ca elita pescarilor de crap este si va ramana o mare familie.
P.S. Radu Badica, lasa ca iti iei tu revansa la anul.
Denumirea este data de mine, in cinstea celui care a pescuit prima oara pe acel loc, radu Iscru..... caruia eu ii zic Bradu.....marin laurentiu scrie:-am asistat si chiar participat in mod direct la "botezul" oficial al locului numit Bradul(spun oficial ptr ca nimeni nu stie de ce se numeste astfel)...au fost plantati acolo 2 brazi frumosi
![]()
Ai mare dreptate, sunt bautRazvan Ulmeanu scrie:Genes, ma refeream la altceva, dar ce conteaza, nu bei nu prinzi.