Concurs TROFEUL LOGAN-Lacul 2- Bunget Bratesti.

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

claudiue
Puncte: 0

Re: Concurs TROFEUL LOGAN-Lacul 2- Bunget Bratesti.

Mesaj de claudiue »

Mai sunt locuri? :mrgreen: :oops:

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

claudiue scrie:Mai sunt locuri? :mrgreen: :oops:

Daca ar mai fii ai veni si tu*** :lol: :lol: :lol:

3,000+nada+mancare+ e t c = 6.000

Ma faci sa rad , dar daca vii cu ochelaru la ochii iti platesc eu jumate :wink: :wink:

claudiue

Mesaj de claudiue »

Sper ca nu s-a cumparat deja Loganul...

P.S. Voi, cei care aveti tangenta ( o "legatura ; relatie") cu balta asta , aveti acelasi nivel? Un raspuns mai manelist nu puteai sa dai ! Nu incerca sa imi mai raspunzi "pa sistem" ca sa mor io ca ascult numai Parazitii ! :mrgreen:

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

claudiue scrie:Sper ca nu s-a cumparat deja Loganul...

P.S. Voi, cei care aveti tangenta ( o "legatura ; relatie") cu balta asta , aveti acelasi nivel? Un raspuns mai manelist nu puteai sa dai ! Nu incerca sa imi mai raspunzi "pa sistem" ca sa mor io ca ascult numai Parazitii ! :mrgreen:
Am prieteni lautari care sunt in top 3 (adica pe intelesul tau primi 3 ), dar din pacate nu ascult manele
Lasa relatiile , eu va intreb prieteneste , daca nu va permiteti sa aveti sau sa beneficiati de ce au alti de ce vorbiti fara sa fiti intrebati , :lol: :lol: :lol:
Asa ti sa parut raspunsul meu manelist , te vad un pescar de duzina care nu sti sa tii un peste in mănă cand ti se face poza si vorbesti de lumea care face ceva pentru pescuitul asta murdar ,, :cry:
Nu stai bine in poza campionule
Iar ochelari sunt chinezesti daca erau PRADA nu iti ziceam nimic

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

[quote="claudiue"]Sper ca nu s-a cumparat deja Loganul...

Iar loganul si daca sa cumparat este acolo la firma ca era sponsorizare loganul (iti spun degeaba ca nu intelegi tu ) dute la somn ca astia joaca remi

claudiue

Mesaj de claudiue »

Bine, cedez eu primul (daca asta iti spune ceva...), ca nu am ochelari de la Prada pe balta si nici prieteni lautari :lol: :lol: :lol: .
Oricum te-ai bagat ca musca in discutie...eu intrebam daca mai sunt locuri la un concurs si tu imi raspunzi ca "ai valoare" :?: :!: :?:
Sa ne tii la curent cu desfasurarea concursului ( de crap sau de remi , depinde care este mai interesant) .

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

claudiue scrie:Bine, cedez eu primul (daca asta iti spune ceva...), ca nu am ochelari de la Prada pe balta si nici prieteni lautari :lol: :lol: :lol: .
Oricum te-ai bagat ca musca in discutie...eu intrebam daca mai sunt locuri la un concurs si tu imi raspunzi ca "ai valoare" :?: :!: :?:
Sa ne tii la curent cu desfasurarea concursului ( de crap sau de remi , depinde care este mai interesant) .
Ca musca in fesele calului te-ai bagat tu tovarase :lol: :lol: :lol:
Ca cedezi primul nu poate sa-mi spuna decat ca esti pisoi si asa se face intre pisici cauti carcota iar dupaia fugi :lol: :lol: :lol:
Daca porti ochelari prada pe strada si pe balta de la chinezi îti strici vederea asa ca taci cu ochelari
Valoare am si daca îti rasp si daca nu :lol: :lol: :lol:
Dacia logan a fost donata clubului NATURAL CARP
La remi sa castigat 12,140 lei ( bugetul tau pe 5 ani pentru pescuit )
Asa ca pe viitor sa fii foarte atent cand vrei sa te bagi in seama :wink: :wink: :wink:

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

Sa ne tii la curent cu desfasurarea concursului ( de crap sau de remi , depinde care este mai interesant) .[/quote]

Sa ne ti la curent ce inseamna ,,, esti asociatia pescarilor neputinciosi,,,CAMPIONULE FI SI TU MAI ,,,cum sa-ti spun ,,,(schibati poza )si puneti o poza mai fioroasa ,,,mai de pescar ,, nu mai zămbi in poza ,,,incruntate,,, fa o poza din prifil sa se vada dorinta in tine de pescar si dupaia vorbesc cu cineva sa te bage intr-un lot de pescari buni :lol: :lol: :lol: vai steaua voastra cat de guţiiiiii sunteţi

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

:lol: :lol: :lol:
Iti urmaresc cu atentie postarile....si sa mor daca inteleg ceva! Poti face un efort sa scrii in romana sau sa nu mai scrii deloc? Recomand a 2 varianta...iti va fi mai usor![/quote]

Eu am impresia ca nu se mai face diferenta intre fraieri si baieti ,, pisoi cu coada tu îmi recomanzi mie ceva ,, ai probleme cu capuţul ,, fraiere stai in p..... mea in banca ta ca ai buget de pescuit 500 lei la 6 luni ,, sau poate îi ceri lui mata bani sa te duci la peste ,,, ti-am spus puneti alta poza ,,, ca se vede din avion ca esti gasca libidinoasa

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ciobea mihai scrie::
,, fraiere stai in p..... mea in banca ta ca ai buget de pescuit 500 lei la 6 luni ,, sau poate îi ceri lui mata bani sa te duci la peste
inca una de genul asta si esti banat, asta nu e vocabular
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”