Concursuri 2008-Program complet !!!!!!!!

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Mai sunt balti mari unde se pot tine calificarile si unde patronii ar pune lacurile la dispozitie :
Gostilele, Comana(Giurgiu), Facau si am sa mai caut !

Iar daca sunt echipe putine, Vadu Rosu, Moara Vlasiei ,Hobaia 2, Bugeac, Greaca , Tancabesti (sosea) si chiar Peris ar fi de luat in calcul !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:Mai sunt balti mari unde se pot tine calificarile si unde patronii ar pune lacurile la dispozitie :
Gostilele, Comana(Giurgiu), Facau si am sa mai caut !

Iar daca sunt echipe putine, Vadu Rosu, Moara Vlasiei ,Hobaia 2, Bugeac, Greaca , Tancabesti (sosea) si chiar Peris ar fi de luat in calcul !

dupa parerea mea CERNICA ar face fata unui concurs si incap si 100 de echipe. si inca o parere care nu este numai a mea e ca CERNICA are acum "capturile" cele mai mari .(am vazut) crapi de peste 25kg,salonta de peste 20 kg si cteno de peste 30 kg si personal am testat si la bile scuid-octopus senzor si am avut destule "prezentari" fara o nadire prea "agresiva" !

MAI multe poate sa spuna MARIUS NICULAE care este un client al balti si poate sa si confirme ce-am zis eu!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Cristy y, cele doua balti da HOBAIA SI TANCABESTI, fara darvaei pk. risti in 72 ore sa nu prinzi nimic, asta o stiu multi competitori.Numai daca pe darvari se tine 7-8 zile, sa se faca o derogare!!!!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@cornelius popa

o simpla curiozitate..dvs. participati la aceste calificari??

in toate postarile dvs. nu se regaseste nici o intentie de a deschide o discutie constructiva mai mult decat atat , a-ti aparut pe site odata cu deschiderea unor subiecte controversate in care v-ati implicat cu un aer mai mult decat incisiv...curios este bagajul de cunostinte "underground" (oarecum eronat) din carpfishing-ul romanesc pe care-l aveti...sa fie ceva putred la mijloc :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

IULIANE te contrazic :oops: in momentul de fata Cernica nu este o pista de concurs echilibrata pt ca stii foarte bine ca pestele sta cantonat doar in zona buturugilor unde are si un depozit foarte mare de hrana naturala,plus faptul ca configuratia actuala a malurilor nu perite cred nici macar participarea a 20 de echipe

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Draga Cristi y am participat la mai multe competitii cand nu erau atat de costisitoare, acuma cand un concurs trebuie sa platesti 1000-1500 EU credema ca nu am posibilitatea sa platesc,altfel depinde cat costa calificarile de anul acesta si daca se poate particip. Sunt un pescar mai de sambata-duminica pe balti mai ieftine.Iar ca as fi un incisiv nici vorba nu te intrec. In rest sa ai viata lunga in pescuit si succese mari.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@cornelius popa

nici nu am afirmat ca m-ai intrece (de felul incisiv este vb) dar pana una alta eu sunt implicat direct in problemele discutate , sunt acuzat , acuz la randul meu deci se poate spune ca sunt motivat , dar tu ...

eu particip din 98 la cam toate concursurile si sincer sa fiu nu prea am auzit de numele (nick-ul :roll: )tau

in concluzie cred ca este mult mai bine sa purtam discutiile constructiv , la obiect si fiecare ceea ce-l priveste...asta in conditiile in care nu exista un interes ascuns sau un mod de distractie prin semanarea intrigilor

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Cristy, sa inteleg ca la tine a fost un mod de distractie cu tite??In rest totul e ok.am inteles.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

daca ma intrebi de Tite inseamna ca nu ai inteles nimic..

problemele mele cu Tite m-au afectat direct si provin din competitii la care am participat si eu si Tite si am tot dreptul sa le discut (nu ca divertisment)

ce probleme directe ai tu cu Radu Badica de exemplu (si cand ai participat tu cu el la vreun concurs)si de unde informatiile cum ca ar fi fost "cumparat" si asa mai departe...

eu astea le numesc distractii gratuite sau regii de proasta factura

p.s.
1 numeste macar un concurs "ieftin" la care ai participat

2. la Cupa Mondiala 99 Sarulesti taxa a fost 2000 DM de echipa de 2 (vis a vis de afirmatia ta ca pe vremuri erau concursurile mai ieftine)
iar in 1999 , 2 mii de marci erau mai valorosi decat 2000 E azi

ca sa participi la un CM scoteai din buzunar cca 3500 - 4000 USD

3. referitor la criteriile prin care i-ti hotarasti participarea la calificari i-ti garantez ca taxa nu va fi 30 RON si mai este o problema majora..participarea se poate face daca ai o echipa de 6 +2 asa ca afirmatiile anterioare sunt cam fragile

4. pe masura ce inaintam in discutia asta fada i-ti demasti falsa identitate...incepe sa domine ridicolul si am senzatia ca ard gazul de pomana si orice as face pana la primavara vor aparea diversi Corneliusi , Aurel Radulesti etc.

cipibm

Mesaj de cipibm »

@CRISTI
Na,ca ti-a ridicat-o la fileu :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”