CONCURSURI PE ACTIUNI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CONCURSURI PE ACTIUNI

Mesaj de Andrei I »

ulvan scrie:Greseli gramaticale se mai fac din viteza sau din necunostere. Te asigur ca in cazul lui Andrei e varianta unu.

Viteza pe dreacu ... sunt analfabet! :D

@ Madalin
probabil ca tu ai facut scoala ceva mai de curand sau inca nu ai terminat-o ceea ce justifica faptul ca nu stii decat varianta cu "a jigni" ... singura corecta dupa noile reglementari din DOOM. Afla ca in trecut, era corecta si forma "a jicni" chiar daca cea uzuala era tot cea cu G ...iar eu tot analfabet raman :D
Milionar excentric

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

madaline boss de boss.... eu usor sa fii rautacios :evil:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dan, stiu ca nu bei, altfel as fi crezut ca erai beat cand am citit postarea ta......Pana acum ai avut atatea dialoguri si atatea caterinci cu Sacalu' si acum, brusc, spui ca nu m-ai scri pe acest forum. Daca nu te-as fi cunoscut, mai repede as fi crezut ca este o directiva "de sus"....... :oops: dar tu nu esti genul.
Plus ca atat eu cat si multi alti pescari apreciaza ideile si propunerile tale, dar asta nu inseamna ca putem sa le bagam pumnul in gura celor care nu sunt de acord !
Sper sa te razgandesti, tu esti unul dintre putinii care ar trebui sa posteze NUMAI aici ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

[quote="Madalin007"]Dane fara suparare dar nu sunt permise jicnirile fara o minima perdea! Ar trebui sa fi obisnuit de pe celalalt site ca nu se procedeaza asa. Te asigur ca voi edita si la SAKAL (sau altcineva) orice jicnire directa si grosolana la adresa oricarui alt user. Puteti folosi mesageria privata pentru asa ceva.

Dl. Moderator Andrei I., cum se conjuga verbul "A JICNI"??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S. Sper ca nu imi editati si mie postul??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

:oops: :oops: :oops: acu tre' sa-mi schimb semnatura :evil: :oops: :lol: :lol: :lol:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”