Crap 4Ever Editia IV-a 20-24 Septembrie 2006 DARVARI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Avatar utilizator
dan cotelici
Mesaje: 1028
Membru din: Mie Ian 12, 2005 8:30
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Crap 4Ever Editia IV-a 20-24 Septembrie 2006 DARVARI

Mesaj de dan cotelici »

Perioada de desfasurare : 20-24 Septembrie la Darvari
Taxa de participare : 1.800 RON
Premii in valoare totala de 69.000 RON
Premiile sunt garantate in cazul participarii a minim 51 de echipe.
Concursul se va organiza pe 3 sectoare.
La nivelul fiecaruia dintre cele trei sectoare se vor premia :
Locul 1 – 7.000 RON + 2.000 RON sponsor sector + plachete/medalii
Locul 2 – 5.000 RON + 1.000 RON sponsor sector + plachete/medalii
Locul 3 – 3.000 RON + 1.000 RON sponsor sector + plachete/medalii
Captura – 5000 RON + plachete/medalii
Dintre cele 3 echipe castigatoare de sector, echipa cu cea mai mare cantitate de peste primeste suplimentar un premiu de 7.000 RON si 2 cupe.

Suntem in discutii avansate pentru a obtine o sponsorizare de 10.000 RON de la o firma nou intrata pe piata.Intreaga suma obtinuta va fi folosita pentru a mari cele 11 premii ce se vor acorda.
Premiul pentru cea mai mare captura se poate cumula cu oricare din celelalte premii daca scazand greutatea capturii din greutatea totala prinsa, echipa respectiva ramane pe o pozitie in clasament care sa o indreptateasca la primirea premiului respectiv.In caz contrar echipa in cauza trebuie sa aleaga intre cele doua premii.Daca echipa in cauza alege premiul pentru pozitia in clasament, premiul pentru captura se acorda echipei care a prins pestele cu greutatea imediat inferioara.
Extragerea standurilor se va face in ordinea in care echipele participante platesc taxa.
Standurile ce vor fi alese pt. concurs vor fi comunicate dupa data limita pentru inscriere.
Data limita de inscriere 01.IULIE.2006.
Data limita pentru plata taxei 01.AUGUST.2006
Plata taxei se poate face la Magazinele:
- BIG FISH - Sos. Progresului, Nr. 20/100 Complex MIRANO
- Clubul Pescarilor - Sos. Iancului la nr. 19, vis-a-vis de Metalurgica
- Clubul Pelicanul - Dl. Victor Oana – 0744.630.226
- Prin mandat postal: Ceausu Iulian, Str.Navigatiei, Nr.30, Sector 1, Bucuresti
Program
Marti 19 Septembrie
Incepand cu ora 14.00 participantii au acces in zona de concurs pentru a cunoaste amplasarea standurilor si pentru a sonda apa. Echipele sosite din provincie trebuie sa ia legatura cu Dl. Victor Oana pentru a le fi indicata o zona in care pot instala corturile pana a doua zi dimineata.
Miercuri, 20 Septembrie
• Ora 9-11 Tragerea la sorti a locurilor de concurs. Un reprezentant al organizatorilor va extrage ordinea in care echipele participante vor extrage standul de concurs.In ordinea astfel rezultata un reprezentant al fiecarei echipe va extrage un bilet, care va indica un stand de concurs.
• Ora 11.00-13.00 Deplasare pe standuri si pregatire ( instalare cort, pregatire echipament si nada, etc)
• Ora 13.00 Se va da semnalul de incepere al concursului si se poate incepe sondarea, marcarea, nadirea si pescuitul.
• Ora 20.00 Cantarire.
Joi – Sambata, 21-23 Septembrie
• Ora 7.00 Cantarire
• Ora 13.00 Cantarire
• Ora 19.00 Cantarire


Duminica , 24 Septembrie
• Ora 7.00 Cantarire
• Ora 12:45 Semnal ca mai sunt 15 minute pana la sfarsitul concursului.
• Ora 13.00 Semnal de sfarsit al concursului. Daca o echipa se afla cu pestele in drill aceasta are 15 minute pentru a-l pune pe mal. Cantarire.
• Concurentii sunt obligati sa lase locul de concurs curat si sa duca gunoiul la locul dinainte stabilit. Nu se paraseste locul de concurs fara semnatura arbitrului.
REGULAMENT
1. Pana la ora 13 nu se incearca apa. Semnalul de ora 13 anunta ca se poate incepe pescuitul, sondarea, nadirea, marcarea.

2. Arbitrii sunt obligaþi sã cunoascã bine regulamentul. În acest sens ei sunt obligati:
 SĂŁ nu permitĂŁ intrarea persoanelor strĂŁine ĂŽn standul concurenĂžilor.
 SĂŁ participe la cântĂŁrire.
 SĂŁ noteze capturile ĂŽn fiÂşele concentratoare Âşi individuale.
 SĂŁ atragĂŁ atenĂžia concurenĂžilor dacĂŁ se fac abateri de la regulament.
 SĂŁ noteze aceste abateri Âşi sĂŁ le aducĂŁ la cunoÂştinĂža arbitrului principal.

3. Se vor lua în considerare numai crapul comun, oglindã ºi amurul. Pentru a fi contabilizat el va trebui sã aibã greutatea egalã sau superioarã a 2 000 g. Pânã la cântãrire captura se va pãstra în sacul special de crap (un singur peºte într-un sac). Sacul se va pune în apã pe toatã lungimea lui, fãrã sã aibã o greutate sau alt obiect în interiorul sãu. Pe toatã durata concursului, nici o altã modalitate de pãstrare a peºtelui nu este permisã. Concurenþii trebuie sã fie dotaþi cu un numãr suficient de saci de crap. Înainte de cântãrire, dacã se constatã cã peºtele este mutilat grav rãnit sau a murit din vina concurenþilor, el nu se mai ia în considerare, iar concurenþii sunt sancþionaþi in afara de primirea unui avertismentsi cu scaderea greutatii pestelui respectiv din cantitatea prinsa pana in acel moment.Concurentii pot solicita cantariri intermediare pentru a asigura securitatea pestilor capturati. Concurentii sunt obligati sa lase locul de concurs curat, sa introduca gunoiul in sacii primiti de la organizatori si sa-l transporte la locul indicat de arbitri.

4. Nada Âşi momeala animalĂŁ vie sau moartĂŁ, icrele de peÂşte Âşi produsele de origine metalicĂŁ sunt strict interzise.De asemenea, sunt interzise: argila, bentonita ca Âşi liant.
Sunt autorizate: grânele, boiles-urile, peletele, fãinuri ºi pastele (sfere cu diametrul de maxim 40 mm). Este interzis ca la sfârºitul competiÞiei, restul de nadã ºi momealã sã fie aruncat În apã sau sã fie lãsat pe mal.
5. Durata concursului va fi de 96 ore din momentul ĂŽnceperii lui Âşi va fi ĂŽntrerupt numai ĂŽn situaĂžii excepĂžionale. In caz de forta majora concursul se poate intrerupe temporar sau se declara castigator cel care a prins cel mai mult peste sau captura daca au trecut mai mult de 48 ore.

6. Fiecare concurent va trebui sĂŁ cunoascĂŁ Âşi sĂŁ respecte ĂŽn totalitate acest regulament.

7. BeĂžele trebuie fixate numai ĂŽn interiorul standului.
Montajul poate fi aruncat numai cu ajutorul bĂŁĂžului de pescuit.
Este permis un singur cârlig simplu pe linie, montajul cu fir de pãr fiind obligatoriu.Este interzisa folosirea unui inaintas mai lung de 8 metri sau cu rezistenta mai mare de 25 lbs.
Este permis numai pescuitul cu momitor sau plumb de min. 50 g. Montajul utilizat trebuie sĂŁ permitĂŁ eliberarea rapidĂŁ a peÂştelui de plumb, ĂŽn caz de rupturĂŁ.Plutele (flotorii) sunt interzise.
În timpul lansãrii, plumbul nu are voie sã descrie miºcãri laterale în ring. Miºcãrile permise ale plumbului sunt stand-apã ºi apã stand.
Nadirea grea (cu catapulta, prastie de mana, lingura de nadire sau racheta) este permisa doar intre orele 6.00 – 20.00 Transportoarele de nadĂŁ sau momealĂŁ radio comandate Âşi sonarul (eco-sondor) sunt interzise.
Zona de pescuit poate fi marcatã cu maxim 2 balize sau repere luminoase pe toatã durata concursului. Obligatoriu aceste balize trebuie sã fie amplasate exact pe linia de demarcaÞie a standului atât În stânga cât ºi În dreapta.
Sacii de crap Âşi salteaua de primire crap sunt obligatorii. Dimensiunea, numarul Âşi calitatea lor trebuie sĂŁ asigure securitatea peÂştelui.
Umezirea saltelei de primire Âşi a sacului de crap este obligatorie la fiecare capturĂŁ.
Este interzisĂŁ luminarea apei cu lanterne Âşi cu faruri noaptea; numai iluminatul ĂŽn cort este permis Âşi luminarea discretĂŁ cu lampa frontalĂŁ pentru scoaterea capturii.
Intrarea ĂŽn apĂŁ este permisĂŁ ĂŽn urmatoarele cazuri:
- la scoaterea peÂştelui cu minciocul;
- la punerea/scoaterea crapului in/din sacul de crap;
- la eliberarea peºtelui dupã cântãrire.
ºi aceasta, pânã sub genunchi. Cizmele sunt obligatorii la intrarea in apa.
Toate modalitĂŁĂžile de propulsare care folosesc aerul comprimat, gazul sau electricitatea sunt interzise.
Capturarea unui peºte este valabilã ºi atunci când el nu este agãÞat de gurã, dar harponajul voluntar este strict interzis.
8. Numãrul maxim de beÞe admis la pescuit, deci În acÞiune este de 4. Se pot monta câte beÞe se doreºte cu menÞiunea cã aceste beÞe de rezervã sau nãdit cu bait rocket trebuie sã fie În poziÞie verticalã ºi În spatele suporÞilor beÞelor În acÞiune. De asemenea, beÞele pentru amplasarea balizelor sau reperelor luminoase trebuie identificate ºi sã nu se afle pe suporÞi sau În acÞiunea de pescuit.

9. Numai unul din cei doi concurenþi pot sã foloseascã minciocul. În cazul când unul dintre ei este plecat pentru o necesitate fiziologicã, celãlalt trebuie sã-l aºtepte sau sã se descurce singur.

10. ConcurenĂžii nu au voie sĂŁ primeascĂŁ ajutor de la nici o persoanĂŁ strĂŁinĂŁ, pentru activitatea de pescuit, pe toatĂŁ durata concursului.

11. ConcurenĂžii pot utiliza standul cum vor ei. Dar ĂŽn interiorul standului trebuie sĂŁ se deplaseze discret Âşi sĂŁ nu facĂŁ zgomot. ToatĂŁ acĂžiunea de pescuit nu se poate face decât ĂŽn interiorul standului ((lansare, nĂŁdire, lupta cu peÂştele Âşi scoaterea lui). În timpul concursului plecarea din stand se face numai ĂŽn cazul necesitĂŁĂžilor fiziologice sau a unor situaĂžii de forÞã majorĂŁ. Plecarea (revenirea) din stand, ĂŽn caz de forÞã majorĂŁ, se face numai dupĂŁ anunĂžarea arbitrului fĂŁrĂŁ nici un obiect care sĂŁ aibĂŁ legĂŁturĂŁ cu acĂžiunea de pescuit Âşi numai ĂŽntre orele 6 00 – 21 00. Se pot primi vizite la stand pana la ora 20. Vizitatorii nu au voie sub nici o forma sa patrunda in standurile de concurs.Concurentii vor avea masinile langa stand dar vizitatorii nu au voie pe malul apei cu masina.

12. Eventualele contestatii pot fi aduse la cunostinta arbitrului sau organizatorului doar in scris si in cel mult o ora de la evenimentul care genereaza contestatia. Nu se accepta contestatii decat in timpul concursului sau cel mult pana la inceperea festivitatii de premiere.


CÂNTÃRIREA CAPTURILOR
13. Cântãrirea se va efectua În prezenÞa cate unui membru de la cele douã echipe vecine de stand (de cel puÞin 3 ori pe zi).

14. IndicaÞia de cântãrire trebuie sã fie vizibilã În acelaºi timp pentru arbitru, concurent ºi obligatoriu, vecinii de stand. Cântãrirea se va face ºi se va Înscrie În grame.

15. Pânã În momentul cântãririi concurenÞii trebuie sã lase capturile În apã În condiÞiile amintite mai Înainte. Unul dintre concurenÞi va scoate sacul de crap din apã În timp ce celãlalt va uda salteaua de primire crap pe care se pune sacul de cântãrit. Se pune cu grijã captura În sacul de cântãrit ºi se efectueazã cântãrirea. Dupã cântãrire captura se elibereazã cu grijã În apã. Arbitrii vor urmãri dacã eliberarea se face În condiÞii optime ºi cu mare grijã.

16. ConcurenÞii trebuie sã fie atenÞi la cântãrire ºi În momentul când sunt de acord cu arbitrul ºi cu vecinii de stand, semneazã În fiºa personalã (de echipã) În dublu exemplar, alãturi de alte trei semnãturi: ale arbitrului ºi celor doi vecini de stand. Nici o reclamaÞie În ceea ce priveºte greutatea peºtelui cântãrit ulterioarã semnãrii fiºei nu se mai ia În consideraÞie.

SANCÞIUNI
SancĂžiunile care se pot da sunt urmĂŁtoarele:
a) avertisment pentru infracĂžiunile de la punctele 1, 3, 7, 11,
b) descalificare pentru infracĂžiunile de la punctele 4, 8, 9 Âşi 10 sau pentru primirea a doua avertismente.

Orice ĂŽncercare de fraudare sau de influenĂžare a rezultatului final (de ex.: folosirea sonarului, a rĂŁĂžuÂştelor, de luare sau dare de peÂşte, de deranjare a partenerilor de concurs din standurile vecine), atrage dupĂŁ sine descalificarea automatĂŁ a echipelor implicate

Avatar utilizator
dan cotelici
Mesaje: 1028
Membru din: Mie Ian 12, 2005 8:30
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de dan cotelici »

Castigatoare a concursului va fi declarata echipa care a prins cea mai mare cantitate de peste, echipa care va cumula premiul de sector cu un bonus de 7000 RON, adica in total 16.000 RON.

Avatar utilizator
dan cotelici
Mesaje: 1028
Membru din: Mie Ian 12, 2005 8:30
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de dan cotelici »

1. Max mantovani
2.Big Fish Italia
3.Big Fish Romania b1
4.Big Fish Romania 2
5.Claudiu Buca - Radu Constantin
6.Dragos Manciu- Bogdan
7-54 libere


Numarul de echipe este limitat la 54.
Data limita de inscriere 01.IULIE.2006.
Echipele inscrise pot achita taxa pana la 01.AUGUST.2006.Dupa aceasta data echipele care nu au achitat taxa isi pierd locul si pot fi inlocuite cu echipe care achita taxa.
Plata taxei se poate face la Magazinele:
- BIG FISH - Sos. Progresului, Nr. 20/100 Complex MIRANO
- Clubul Pescarilor - Sos. Iancului la nr. 19, vis-a-vis de Metalurgica
- Clubul Pelicanul - Dl. Victor Oana – 0744.630.226
- Prin mandat postal: Ceausu Iulian, Str.Navigatiei, Nr.30, Sector 1, Bucuresti

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

S-a schimbat regulamentul dupa ultimele rezultate obtinute ? Nu sunt suficient de clare precizarile tale .

Avatar utilizator
dan cotelici
Mesaje: 1028
Membru din: Mie Ian 12, 2005 8:30
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de dan cotelici »

Nu inteleg intrebarea?
Am anuntat o limitare.
Daca ai sugestii vis a vis de regulament te rog sa le precizezi.

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

Nu am nici o sugestie , pentru ca nu ma intereseaza .

Avatar utilizator
dan cotelici
Mesaje: 1028
Membru din: Mie Ian 12, 2005 8:30
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de dan cotelici »

Val Pangica jr scrie:Nu am nici o sugestie , pentru ca nu ma intereseaza .
Atunci ce rost are postarea anterioara?
Daca ai ceva personal cu mine incearca sa gaseste alta cale sa rezolvi problema.Daca problema e alta, si consideri ca acest topic nu trebuia deschis pe acest site, te rog sa-l stergi.

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cam nepoliticos tonul si cam artagos, Dane ! Chiar nu poti sa te abtii ? :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

Dan scrie:
Val Pangica jr scrie:Nu am nici o sugestie , pentru ca nu ma intereseaza .
Atunci ce rost are postarea anterioara?
Daca ai ceva personal cu mine incearca sa gaseste alta cale sa rezolvi problema.Daca problema e alta, si consideri ca acest topic nu trebuia deschis pe acest site, te rog sa-l stergi.
Ti-am spus ca nu am sugestii pentru ca nu ma intereseaza si ti-am cerut sa fii un pic mai explicit cu ce aduc nou cele 2 postari ale tale cu privire la regulament , vizavi de ce exista inainte . Atit !

Avatar utilizator
dan cotelici
Mesaje: 1028
Membru din: Mie Ian 12, 2005 8:30
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de dan cotelici »

Prima postare e o clarificare.
A doua anunta o limitare.
Nu s-a modificat nimic dpdv al regulamentului.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”