petre iulian scrie:Mary cand faci cupa OverTen ?
probabil la o saptamana dupa Cupa primaverii ... cred , dar nu stiu sigur , sper sa fie in perioada 11-13 Aprilie 2014 ...
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
petre iulian scrie:Mary cand faci cupa OverTen ?
Doua sectoare A si B cu schimbare de locuri la 24 de ore.matei.m scrie:Decizia finala este sectorizarea baltii si schimbare la 24 de ore.Mihai Valca scrie:Tinand cont ca in taxa se afla si meniul pentru toata echipa (3 persoane) pe intrega desfasurare a competitiei + premiile care nu sunt deloc de neglijat, mie personal mi se pare foarte ok (raport oferta-pret)florian scrie:cam scump pentru un concurs de 48ore si pentru echilibrarea baltii ar trebuii un clasament cantitate-calitate si sectorizare..
Intr-adevar pentru a echilibra balta este necesara sectorizarea acesteia (schimbare la 24 de ore). Cred ca asa este cel mai echitabil.
Producatorii de nada care doresc sa sponsorizeze acest concurs, sunt rugati sa contacteze in prealabil firma de publicitate.matei.m scrie:Multumim sponsorilor ce si-au anuntat deja prezenta si ajuta la buna desfasurare a acestui concurs:
1. 4 Carp
2. Magic Bait
3. X-treme Baits
4. Ionut Peltea sponsorizeaza ultimul loc cu 50 de plumbi (partener Crapmania)[/b]
De asemenea invitam pentru a sponsoriza aceasta competitie si alte firme producatoare de nada, sau care comercializeaza produse de pescuit!!!
Multumim!
Ce zici ? sa mor d`acam intelesmatei.m scrie: Producatorii de nada care doresc sa sponsorizeze acest concurs, sunt rugati sa contacteze in prealabil firma de publicitate.
Cu stima !
http://www.youtube.com/watch?v=fx0dMgOopTwmagic-bait scrie:Ce zici ? sa mor d`acam intelesmatei.m scrie: Producatorii de nada care doresc sa sponsorizeze acest concurs, sunt rugati sa contacteze in prealabil firma de publicitate.
Cu stima !
merci
didi ionita
Doar cantitate peste 1kg? sau se cantareste tot?matei.m scrie:Doua sectoare A si B cu schimbare de locuri la 24 de ore.
Regulamentul ramane neschimbat.