#CRI2021 - "CAMPIONATUL REGIONAL INTERCLUBURI"

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
CRI
Mesaje: 1
Membru din: Joi Dec 10, 2020 17:07
Puncte: 0
Contact:

#CRI2021 - "CAMPIONATUL REGIONAL INTERCLUBURI"

Mesaj de CRI »

Imagine

NATIUNE CRAPISTA! TOTI OCHII PE #CRI2021
Ne place sa credem ca cele mai bune idei sunt acelea care te sperie si pe tine!
Iată-ne din nou pregătiți să venim în fața voastră cu o nouă provocare pentru anul 2021, #CRI2021 într-un nou format.

În anul 2015 am pus bazele acestui eveniment intercluburi și am pornit cu încrederea că putem oferi tuturor pescarilor din România un nou cadru, în care aceștia să poată să-și etaleze pregătirea. Am numit atunci acest proiect vizionar “Campionatul Regional Intercluburi”, și an de an ne-am dat toată silința și priceperea să creăm un model care să poată fi urmat spre a reconstrui și reforma întreaga ramură competițională națională.


Imagine


Am construit împreună cu voi, pescarii și cluburile din țară, un eveniment curat, organizat profesionist, în care respectul, recunoașterea sportivă și fairplay-ul au guvernat timp de șase ediții. Maturitatea la care acest eveniment a ajuns astăzi, se datorează în principal vouă, celor care timp de șase ediții ați crezut în misiunea noastră și ne-ați fost alături în acest demers curajos.

#CRI este și va fi un eveniment al pescarilor, construit împreună cu voi și în anul 2021 vă propunem abordarea unui format nou, etape de calificare și o finală.

Imagine


Ducem #CRI2021-ul pe BALTA CENUȘARU, unde, împreună cu partenerul nostru, CS Senzor Planet reprezentat de către Vlăduț Mateianu, organizăm prima etapă de calificare începând cu 22 Aprilie 2021.

La finalul acestei etape de calificare, primele două cluburi clasate vor merge în finală din Septembrie, unde vor întâlni celelalte șase cluburi calificate.

Imagine



În 17 Iunie va incepe doua etapă de calificare a #CRI2021 care va avea loc pe pista de la SACOȘU TURCESC, gazda #CRI incepand cu 2016. Pentru cluburile înscrise acolo, aceast eveniment este deja traditie. Finalul etapei de calificare va trimite primele trei cluburi în finală din septembrie.

Imagine



Cea de-a treia etapă de calificare se joaca pe lacul DORIPESCO unde împreună cu partenerul nostru Clubul Sportiv Freedom Carp reprezentat de către Ștefan Andrei, organizăm a treia etapă de calificare pentru cluburile înscrise acolo, urmând ca primele trei cluburi calificate să meargă în finală.

Imagine



Finala #CRI2021 va avea loc în luna SEPTEMBRIE pe pista SACOSUL TURCESC și va fi ultima borna pe anul 2021 pentru toți participanții #CRI. Va fi prima finală care va da titlul onorific de “CAMPIOANA a REGIUNILOR” 2021.


Imagine


#CRI este un turneu nonprofit, singurele premii simbolice fiind cupele și medaliile oferite după fiecare etapă câștigătorilor locurilor de la 1 la 3, cât și celor din finală care, aduce în plus Trofeul #CRI2021, recunoștința și bucuria de a fi parcurs acest eveniment împreună cu prietenii, colegii și partenerii pescari din toate zonele țării.

Credem cu tărie că, vă găsiți cu toții în valorile cardinale ale acestui eveniment, iar noi CARP4FUN, ne vom îngriji ca acest eveniment să rămână unul deschis pentru toți pescarii din Romania.

#UNITATE - #SPORTIVITATE - #FAIR-PLAY - #EGALITATE



Cu prietenie,
Imagine




Imagine

>> CRI2021 - ON FACEBOOK <<

>> CRI2021 - SITE OFICIAL <<

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”