petre iulian scrie:Marti mergem pe balta sa delimitam standurile cu tarusi pe malul alaturat .
Mai luam pulsul baltii si facem sectorizarea finala a baltii .E greu sa faci o sectorizare valorica perfecta, pentru ca pestele este influentat de mai multi factori care nu tin de noi
orice sugestie /ok venita din partea participantilor este binevenita (pe privat- mp)
pana atunci ne-am gandit asa : (m-am consultat cu mai multi )
A1-Vali
A2-St. Cofetari
A3-Dr. Cofetari
A4-Directori (putin din golf )
A5-Dr. Parosu (+zona "parosu",dig ,salcii)
A6-Porci 4 (delimitare drept )
B1-Toroipan (stand mai mare decat "st toroipan ")
B2-Marius
B3-Bogdan
B4-Fan Curier
B5-Porci 2 sau 1 (unde este campara mai ok )
B6-Porci 3 sau 2
C1-Ponton 2
C2-Ponton 4
C3-St Toroipan (stand mai mic decat "toroipan")
C4-Fiat
C5-Ionut
C6-8 Pontoane
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 20. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii peste 3 kg se pastreaza cate unul in fiecare sac ,pestii sub 3 kg se pastreaza cate 5 maxim in sac ( Avertisment )
16. Nadirea grea este permisa numai intre orele 12-16 .. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 ** sau folosirea rachetei de nadit, a catapultei si a cupei de nadire.
17. Se poate pescui cu plumb fix, arc momitor ,pierdut sau in–line.
18. Se poate pescui cu orice mai putin nada vie (ELIMINARE).
22.NOAPTEA se permite iesirea din stand dar numai cu lumina de cap aprinsa (AVERTISMENT)