Borsul de peste si gratarul este garantat si asigurat de dl. George si dl. Radu de la ,, Marisan ''
Sa vedem cine asigura.............. http://www.youtube.com/watch?v=staiGaYGUII
dl matei am vb cu marian constantin si mi-a zis sa va comunic, ca in locul lui o sa vina echipa dragoi adrian + lancea alex. Va rog sa imi dati un cont unde pot achita avansul cat mai repede. De indata ce am achitat va confirm aici sau telefonic.
Catalin525 scrie:dl matei am vb cu marian constantin si mi-a zis sa va comunic, ca in locul lui o sa vina echipa dragoi adrian + lancea alex. Va rog sa imi dati un cont unde pot achita avansul cat mai repede. De indata ce am achitat va confirm aici sau telefonic.
Echipa inscrisa in concurs, multumesc mult ptr.seriozitatea de care ati dat dovada (ramane sa confirmati dupa ce achitati la Greaca ).
2 locuri rezervate ptr. - Ankora crap pro--1 - Ankora crap pro--2
4 locuri libere
Se vor face 2 trageri la sorti : una pentru ordine si una pentru stand (sector) si ca noutate, avem o surpriza din partea dl George Mihaila si anume, un abonament de 10 partide de pescuit la Greaca - Cercani ( premiul se va acorda la tragerea la sorti )
Multumim anticipat !
Voi face o scurta prezentare a premiilor ce se vor acorda la acest concurs, in ordinea cronologica:
1 - La tragerea la sorti = 1 abonament de 10 partide de pescuit. 2 - Fond de premiere SECTORUL - MAGIC BAIT
Locul I : 3000 lei + cupe + diplome
Locul II : 2000 lei + cupe + diplome
Locul III : 1000 lei + cupe + diplome
Captura Sector A : trofeu + produse sponsor Magic Bait
SECTORUL - TEHNO FISH
Locul I : 3000 lei + cupe + diplome
Locul II : 2000 lei + cupe + diplome
Locul III : 1000 lei + cupe + diplome
Captura Sector B : trofeu + produse sponsor Tehno Fish
3 -Premiu Special pentru cei mai mari 5 pesti : produse sponsor Senzor Planet
4 - Se vor acorda diplome de participare tuturor concurentilor.
Premiul special se va acorda la clasamentul general, unei singure echipe.
Premiile sunt valabile pentru 18 echipe participante.
La acest concurs de pescuit la crap, arbitrajul va fi asigurat de doua echipe formate din politisti ( S.N.A.P.) 5 - Masa festiva
Borsul de peste si gratarul este garantat si asigurat de dl. George si dl. Radu de la ,, Marisan ''
Echipele inscrise in lista de intentie nu mai au nici o prioritate si nici rezervari nu se mai fac, cine va achita avansul va fi automat inscris in concurs.
8 locuri libere
Echipa inscrisa in concurs, multumesc mult ptr.seriozitatea de care ati dat dovada (ramane sa confirmati dupa ce achitati la Greaca )
7 locuri libere !
bujie scrie:Dacã mai este loc puteţi sa ma treceti din nou si pe mine ,platestc av la George,Multumesc...Semnat Bujie,vin cu baiatul meu are 10 ani....
Echipa inscrisa in concurs, multumesc mult ptr.seriozitatea de care ati dat dovada (ramane sa confirmati dupa ce achitati la Greaca )
7 locuri libere !
ECHIPE INSCRISE IN CONCURS
1 - Diaconu Razvan-Chirila Silviu-Asimioani Romeo
2 - Mircea Gheran - Parteneri - Magic Bait
3 - Matei Marin - Florin Frunza - Ilioiu Florin
4 - Prodea Radu - Fredy Albu
5 - Ionut Peltea - Florin Lupu - Dobre Marian
6 - Ghiță Adrian -Cazacu Bogdan -Postelnicu Alexandru -C.S. Green Lake
7 - Echipa S.N.A.P
8 - Man Robert - Irimia Constantin - Lucescu Adrian
9 - Dragoi Adrian - Lancea Alex - C.S. Overten
10 - Braileanu Florin - Braileanu Junior