Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu am de unde sa stiu numele celor care au platit numai atunci cad am extrasul de cont pot sa stiu.dan scrie:Scrieti tot si aici, cele 23 de echipe au platit numai la caseria primariei pana la ora 10.30mihaih scrie:La ora 10.30 platisera 23 de echipe
si cum o sa corelezi ora din extras cu chitantele de la primarie?mihaih scrie:
Nu am de unde sa stiu numele celor care au platit numai atunci cad am extrasul de cont pot sa stiu.
Aveti un mesaj, astazi la 10:43, aici, putin mai sus ... Un raspuns se poate?Catalin.B scrie:Incepand de astazi se pot efectua platile in contul RO44TREZ60621160250xxxxx deschis la trezoreria Alexandria sau la casieria Primariei Alexandria.
Numarul de locuri s-a majorat de la 20 la 25 de locuri..
Ordinea inscrierii in concurs este ordinea de pe extrasul de cont in trezorerie.
si cu data asta cum ramane domnule Mihaih?mihaih scrie:ATENTIE !
Plata se va face integral incepand din data de 03.05.2015 pana in data de 1.06.2015
Corect! Scuzedsavin scrie:De unde stii , poate ai vrut sa zici " sa nu se mai faca plati "
Vezi ca s-au mutat in Discutii generale. Cauta acolo ...spider2007 scrie:Foarte frumos ca s-a sters comentariu meu !
Prea multa politica sau prea multe manevre !
Stiam ca pot sa scriu opinia mea , dar vad ca ce nu ne place se sterge !
Nu am fost vulgar , nu am jignit pe nimeni ... am spus doar ....Sa va fie rusine !
Cred ca rusinea a fost prea mare daca ati scos comentariu !