Pranz:
- Bors de porc cu leustean, paine si ardei iute
- Pulpa de pui la gratar cu pilaf sarbesc, salata de varza, paine
- Pepsi sticla 250 ml
Cina:
- Gulaş de pors si vita pregatit la ceaun pe pirostrii, salata de varza, paine
Duminica 13.05.2018
Mic Dejun:
- Omleta cu ceapa verde si kaiser, branza, rosie, salam sibiu, masline, paine
Pranz:
- Mixt Grill Festiv : ceafa de porc, mici Selgros, paine, mustar
- Pepsi sticla 250 ml
Pe balta se pot servii urmatoarele bauturi reci:
- Bere Doza 500 ml Ciuc - 5 lei
- Bere Doza 500 ml Silva - 6 lei
- Bere Doza 500 ml Heineken - 6 lei
Toata mancare se gateste exclusiv pe balta, este proaspata, achizitia ingredientelor este facuta cu maxim 12 ore inainte de concurs. Mancarea se serveste calda, dupa preferintele pescarilor direct in standul de pescuit sau la statia de gatit unde vor fi 2,3 mese unde se poate servi masa.
Pretul unui meniu pe toata durata concursului / pescar : 75 lei.
Meniu valabil pentru minim 30 persoane care achita.
Toate felurile de mancare sunt servite in produse de unica folosinta.
Chef Alex impreuna cu echipa lui va ureaza: Pofta buna!!