Multumim pentru felicitari si toata stima pentru ocupantii podiumului.Multumim domnului Raduta si organizatorilor pentru gazduirea si organizarea unui concurs pe o balta de renume international.5 pesti over 20 spun totul. de fapt... spun: pesti, nu povesti!
Nu sunt in masura sa vorbesc despre diferente intre standuri sau zone ale lacului dar va pot spune despre al nostru (stand 10):case scufundate,gard sarma ghimpata, si copaci aproape intregi. Am reusit sa scot inclusiv o buturuga de minim 40 kg ce a ramas trofeu pe mal.Peste toate aceste structuri trebuia sa pescuim,acolo am gasit pestele. Nu am contorizat pestii pierduti in agataturi dar au fost peste 30,efectiv ne era imposibil sa-i scoatem iar pe o balta ca Sarulesti o singura trasatura iti poate aduce de la o simpla platica pana la un crap trofeu.
O experienta frumoasa,un pescuit total diferit fata de ce eram obisnuit cu mult farmec si tensiune. ,,Cireasa de pe tort'' a fost vestea ca la sambata ora 9.45 echipa THL are un crap estimat bine peste 20 kg,ora 10 insemnand final de concurs si castigare premiu captura competitiei.(captura a fost la noi de marti dimineata).Pe durata concursului s-au prins peste 350 de pesti,puteam oricand sa pierdem captura dar totusi in ultimul sfert de ora???asteptam cantarul si vestea: are 20,500 kg si final de concurs.
Multumesc partenerilor Toto si Costi.
Multumesc CPK pentru nada,locul 1,locul 3 si captura competitiei spune ceva
Multumesc Meet Carp,ca.. pierdusi vere ceva fire si monturi

)
Dani