CUPA BECKER - 20 – 25 mai 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
nederi

Re: CUPA BECKER - 20 – 25 mai 2013

Mesaj de nederi »

Multumesc colegilor de club si celorlalti pentru felicitari.

nederi

Mesaj de nederi »

Multumim domnnului Raduta pentru ospitalitate .Multumim organizatorilor pentru concurs.A fost un concurs dificil pe cea mai frumoasa locatie din romania . Tin sa felicit echipa C.P.K.pentru nada de exceptie care prinde pesti nu povesti.Am reusit sa urcam pe podium la ultimele doua concursuri pe Sarulesti .Cel mai mult in acest concurs mam bazat pe sotia mea care pescuieste cot la cot cu mine, de multe ori depasinduma.Tin sa i multumesc si sa i transmit multa dragoste.Am facut fata cu greu concursului ,pescuind cu patru lansete fata de sase cum pescuiau ceilalti,am ramas fara cort din cauza furtuni.Reteta noastra de succes este,dragoste si C.P.k care prinde pesti nu povesti.

dnt
Puncte: 0

Mesaj de dnt »

Multumim pentru felicitari si toata stima pentru ocupantii podiumului.Multumim domnului Raduta si organizatorilor pentru gazduirea si organizarea unui concurs pe o balta de renume international.5 pesti over 20 spun totul. de fapt... spun: pesti, nu povesti! :)

Nu sunt in masura sa vorbesc despre diferente intre standuri sau zone ale lacului dar va pot spune despre al nostru (stand 10):case scufundate,gard sarma ghimpata, si copaci aproape intregi. Am reusit sa scot inclusiv o buturuga de minim 40 kg ce a ramas trofeu pe mal.Peste toate aceste structuri trebuia sa pescuim,acolo am gasit pestele. Nu am contorizat pestii pierduti in agataturi dar au fost peste 30,efectiv ne era imposibil sa-i scoatem iar pe o balta ca Sarulesti o singura trasatura iti poate aduce de la o simpla platica pana la un crap trofeu.
O experienta frumoasa,un pescuit total diferit fata de ce eram obisnuit cu mult farmec si tensiune. ,,Cireasa de pe tort'' a fost vestea ca la sambata ora 9.45 echipa THL are un crap estimat bine peste 20 kg,ora 10 insemnand final de concurs si castigare premiu captura competitiei.(captura a fost la noi de marti dimineata).Pe durata concursului s-au prins peste 350 de pesti,puteam oricand sa pierdem captura dar totusi in ultimul sfert de ora???asteptam cantarul si vestea: are 20,500 kg si final de concurs.

Multumesc partenerilor Toto si Costi.
Multumesc CPK pentru nada,locul 1,locul 3 si captura competitiei spune ceva
Multumesc Meet Carp,ca.. pierdusi vere ceva fire si monturi :))

Dani
cpk carp team

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Felicitari Castigatorilor!!!
Felicitari Organizatorilor!!!

Radu Badica

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Madalin Dirla »

Felicitari Cosmin Clinci & CO pt. locul obtinut!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”