Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
la moara vlasiei ce-a facut?vali_vopsea scrie:Stai ca acum i-au intrat mai tare. De la 8 pana la 12 mai avea 25 de pesti la cantar.N-ai ce sa-i faci frate baltile cu ciortani sunt castigate din-nainte de Tata Nitu.Parerea mea ca daca participa Tata Nitu la un concurs si balta are peste 50 la suta ciortani eu zic sa facem premierea inaintea inceperii concursului![]()
![]()
![]()
P.S. stai ca-mi trage !
la ce dai si ce nada folosesti??? daca nu e secret .... eu unul ma gandeam sa folosesc nada care a dat rezultat si la HOBAIA dar daca nu am mai ajuns...vali_vopsea scrie:Stai ca acum i-au intrat mai tare. De la 8 pana la 12 mai avea 25 de pesti la cantar.N-ai ce sa-i faci frate baltile cu ciortani sunt castigate din-nainte de Tata Nitu.Parerea mea ca daca participa Tata Nitu la un concurs si balta are peste 50 la suta ciortani eu zic sa facem premierea inaintea inceperii concursului![]()
![]()
![]()
P.S. stai ca-mi trage !
vali_vopsea scrie:Stai ca acum i-au intrat mai tare. De la 8 pana la 12 mai avea 25 de pesti la cantar.N-ai ce sa-i faci frate baltile cu ciortani sunt castigate din-nainte de Tata Nitu.Parerea mea ca daca participa Tata Nitu la un concurs si balta are peste 50 la suta ciortani eu zic sa facem premierea inaintea inceperii concursului![]()
![]()
![]()
P.S. stai ca-mi trage !