CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Mesaj de FelixTintea »

CUPA CARP FEST DORIPESCO
14-18 IUNIE 2021
Durata concursului: 96 de ore

ORGANIZATOR:
NITA VICTOR
Zaharia Daniel
Telefon : 0748828729 sau 0730867414

LOCURI DISPONIBILE : 24 de locuri – impartite in trei sectoare de cate 8 locuri
Castigatorii sectoarelor vor merge in clasamentul general pentru stabilirea locului I, II, III – general

Concursul se v-a tine pe balta DORIPESCO Brasov balta no.4
Adunarea se face duminica 13 iunie.Organizatorii vor pune la dispoziție un ceaun pentru duminica seara.

Taxa: 1200 EURO

Echipele pot fi formate din 3-4 pescari

In clasament vor conta doar cei mai mari 10 pesti (clasament bazat pe calitate).

Locul I general – 10.000 EURO+Cupe
Locul II general – 5000 EURO+ Cupe
Locul III general – 3000 EURO+Cupe

Sectorul A:
Locul I pe sector – 1200 EURO

Sectorul B:
Locul I pe sector – 1200 EURO

Sectorul C:
Locul I pe sector – 1200 EURO

Captura concursului-1000EURO+CUPE
CUMULEAZA CU ORICE PREMIU. (BRAILA 200 LEI/ZI OPTIONAL.)

Premiile sunt valabile daca participa 24 de echipe.

Locul este garantat doar celor care achita avansul – 500 EURO

La inceputul concursului se vor efectua 2 extrageri. Prima va fi pentru stabilirea ordinii de extragere si a doua pentru stabilirea standului. (Standurile nu se aleg ci se trag la sorti)


REGULAMENT

I CONDIŢII DE PESCUIT
A. Se pescuieşte cu 4 lansete de echipă. Se pot ţine în stand mai multe lansete de rezervă gata de atac, încărcate, dar separat de celelalte 4. Echipa este formată din 3 -4 concurenţi cu drepturi depline.
B. Este OBLIGATORIE folosirea boilesurilor sau a pop-up-urilor la cârlig. Este INTERZIS să se folosească pe firul de păr : burete, pelet, porumb, porumb expandat, puffi, plastice, hrană vie.
Este permisa folosirea saculetului PVA, meltexului sau a pastei pe boilesul sau pop-upul de la cârlig. În săculeţul PVA se pot pune atât boilesuri cât şi spărtură , seminţe, pelete.
C. NU este permisă folosirea momitorului.
D. NU este permisa folosirea pastei sau a altei năzi pe plumb.
E. Pescuitul se face cu un singur cârlig pe montură. Este OBLIGATORIU pescuitul cu fir ataşat cârligului. Este OBLIGATORIE folosirea monturilor care să permită eliberarea crapilor în caz de ruptură ( montura culisantă sau cu plumb pierdut).
F. Se pescuieşte doar în faţa standului, locul de pescuit putând fi balizat şi cu markere luminoase.
G. Nu este obligatorie folosirea rod pod-ului.
H. Pe durata concursului se poate face doar o singură schimbare. Se anunţă arbitrul de sector şi se consemnează în fişe.
I. Echipele sunt OBLIGATE să fie dotate cu saci de crap marime mare(minim15) , saltea de primire şi spray pentru tratarea crapilor. Concurenţii trebuie să manevreze cu grijă crapii pe mal pentru a evita rănirea sau moartea acestora. ESTE INTERZISĂ ŢINEREA PEŞTILOR ÎN BUTOAIE, LIGHEANE, SALTELE CU APĂ SAU CUTII / RECIPIENTE MARI DIN ORICE MATERIAL. După prindere peştii se pun imediat în sacii pentru crapi iar sacii se bagă cât mai repede în lac ( se evită rănirea sau moartea crapilor)
J. Se poate intra în apă la scoaterea peştelui sau pentru a lega peştii la apă mai adâncă, în caz de caniculă.
K. Concurenţii NU au voie să facă scandal şi să deranjeze vecinii de stand. Se pot primi vizite până la ora 19 (doar pe jos).
ATENŢIE - La inceputul concursului se vor efectua 2 extrageri. Prima va fi pentru stabilirea ordinii de extragere si a doua pentru stabilirea standului. (STANDURILE NU SE ALEG CI SE TRAG LA SORTI)
l.GROSIMEA MINIMA A FIRULUI 0.25 MM(ELIMINARE)
II . NĂDIREA
A. Doar boilesurile sunt premise ca nadă. Se poate nădi doar cu bastonul de nădire (cobra). Boilesurile nu trebuie să depăşească dimensiunea de 30 de milimetrii.
B. Este INTERZISĂ nădirea cu: cupa de nădire, catapulta, praştia, racheta de nădire, spombul. Este INTERZISĂ folosirea sonarului şi a bărcii de nădit.
III . CÂNTĂRIREA
A. Punctează cei mai mari 10 pesti. Punctează crapul comun, oglindă şi amurul.
A. La fiecare cântărire participă şi semnează obligatoriu un vecin de stand şi arbitrii. ATENŢIE: JUMĂTATE DIN TIMPUL CONCURSULUI ECHIPA DE ARBITRII EXECUTĂ CÎNTĂRIREA ÎNCEPÂND DE LA UN CAPĂT DE SECTOR IAR ÎN A DOUA JUMĂTATE DE CONCURS ÎNCEPE CÂNTĂRIREA DE LA CELĂLALT CAPĂT DE SECTOR. PRECIZEAZĂ ACEST LUCRU CONCURENŢILOR ÎNAINTE DE EXTRAGERI.
B. Cântărirea se face, de regulă, de 2 ori în 24 de ore, iar semnăturile se fac în dreptul fiecărei cântăriri. Fiecare peşte se cântăreşte separat Într-un sac se poate păstra un singur crap.
C. SE CANTARESC DOAR PESTI DE PESTE 8 KG.
EXTRA CANTARELE SE FAC DE LA 15 kg ZI/NOAPTE.Crapii care la cântărirea suplimentară nu au 15 KG se vor pastra în sac până la cântărirea oficială.
D. Este OBLIGATORIE păstrarea crapilor în condiţii cât mai bune în saci . Dacă o echipă prezintă la cântărire un crap mort, echipa va fi avertizată ( crapul nu se ia în considerare) . La a doua abatere echipa va fi din nou sancţionată cu avertisment( crapul nu se ia în considerare), iar dacă abaterea se mai repetă , echipa va fi depunctată cu 5 kg din greutatea totală a celor 10 peşti pentru fiecare crap mort.
E. Crapii se pot păstra în afara standului acolo unde situaţia impune, sunt posibilităţi, şi cu acordul arbitrului. Echipele sunt OBLIGATE să cântărească toţi crapii prinşi. NU este voie să se reţină peştii în sac decât până la primul cântar oficial. Sacii se ancorează la vedere Este INTERZIS sa se ţină saci ascunşi pentru cântărire finală precum şi darea de saci cu crapi (sau crapi de captură) între echipe. De asemenea este INTERZIS a se păstra crapi la final pentru a fi duşi acasă.
(Cei care vor fi depistați cu crapi in bagaje vor fi obligați la plata a 1000 lei kg sau vor fi reclamati la organele abilitate in vederea infracțiunii de furt.)
F. Arbitrii sunt obligaţi să aplice regulamentul, să se autosesizeze când este cazul şi să noteze avertismentele pe foaia de arbitraj ( altfel avertismentul nu este valabil).
G. Dacă vor interveni alte probleme care nu sunt trecute în acest regulament, se va lua o hotărâre împreună cu reprezentanţii organizatorilor şi a arbitrilor în decurs de o oră de la semnalarea problemei.
IV. DEPARTAJARE
A. În caz de egalitate la clasamentul final criteriul de departajare următor va fi crapul cel mai mare prins.
Daca doua echipe nu au prinsi cei 10 pesti, primul criteriu de departajare va fi numarul de pesti si doar apoi greutatea. O echipa care a prins 9 pesti se va situa in fata alteia cu 8 pesti indiferent de greutatea acestora.
B. Premiile se cumuleaza. O echipa poate castiga orice premiu plus captura concursului.
V. DISPOZIŢII FINALE
A. Din momentul terminării tragerii la sorţi vor exista 120 de minute pentru pregătirea echipamentului. În acest interval de timp este INTERZISĂ sondarea apei, nădirea sau fixarea balizelor adiţionale.La finalul concursului daca se înţeapă (prinde) un crap, dar NU după darea semnalului de încetare a concursului, echipa anunţă cu voce tare si are la dispoziţie 15 minute pentru scoaterea peştelui.
B. Standurile sunt marcate terestru, iar sectorul pe apă, de regulă, balizat. Echipamentul trebuie montat în totalitate în interiorul standurilor. Maşinile se pot păstra în interiorul standului dar în numărul pe care-l permite capacitatea standului ( celelalte maşini vor sta afară în locurile stabilite de organizatori). Atenţie la intrările în apă deoarece sunt şi plăci de beton pe care se alunecă foarte uşor. Concurentii nu trebuie sa deranjeze vecinii de stand sau pe alti concurenti prin iluminarea excesiva a standului pe timpul nopţii. Focul se face numai sub supraveghere din partea membrilor echipei şi cu măsuri de prevenire a incendiilor. ATENŢIE la manipularea, folosirea şi păstrarea buteliilor pentru pregătit mâncarea, încălzirea apei etc. pentru a preveni exploziile, rănirea sau asfixierea personalului, distrugerea materialelor etc. (mai ales pe timp de caniculă) Este INTERZIS să se facă focul pe timp de noapte cu lemne sau alte surse fără supraveghere. Fumătorii să fie atenţi la probleme de prevenire a incendiilor. Părăsirea standului se face în situaţiile şi conform precizărilor organizatorilor.
C. Este INTERZIS scăldatul în lac.
D. Asistenţa medicală se face prin grija fiecărei echipe.
E. CONCURENŢII SĂ RESPECTE MĂSURILE DE « PROTECŢIE , SIGURANŢĂ ŞI PREVENIREA » ACCIDENTELOR ( ex. scoaterea cârligelor de la peşti mai ales dacă cârligul s-a prins şi de minciog iar crapul se zbate ; a nu se sta în spatele celui care aruncă iar cel care aruncă măcar să se uite dacă este cineva în spate ; la coborârea pe dale în apă etc,) . Fiecare echipă trebuie să-şi ia măsuri ferme atât în caz ce caniculă cât şi în situaţii de ploi abundente sau de furtună
F. În caz de forţă majoră, concursul se poate reprograma, întrerupe sau declara câştigător cel care a prins cel mai mult peşte sau captura, dacă au trecut mai mult de 48 de ore de la începerea concursului. Dacă nu au trecut 48 de ore, concursul se poate întrerupe şi reprograma, dar la reluare echipele îşi păstrează locurile iniţiale. Concursul reprogramat reîncepe din minutul 1, neţinîndu-se cont de peştii care s-au prins în etapa anterioară.
G. Echipele sunt rugate să lase standul în perfectă stare de curăţenie la final, fără coji de seminţe, chiştocuri de ţigări etc. Nerespectarea acestei reguli duce la depunctarea cu 10 kg.
H. Este INTERZISĂ reţinerea sau omorârea peştelui prins altul decât crapul.
I. Retragerea ( părăsirea ) concursului – conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.
J. Contestaţiile şi sesizările se fac in scris cu garanţie- conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.
K. Sancţiuni :încălcarea prevederilor punctelor I.A , I.B , I.C, II.A aln.1 ; II. B ultimul aliniat din prezentul regulament atrage după sine eliminarea directă din concurs ; la încălcarea prevederilor punctelor I.B , I.C , I.F, I.G,I.H, II.B,II.C , V.B, V.F, V.G se aplică avertisment la prima abatere, depunctarea cu 20 Kg. de peşte la a doua abatere şi cu eliminare din concurs la a treia abatere, iar la încălcarea puctului III.D se aplică ce scrie în precizările de la acest punct.

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Mesaj de FelixTintea »

Lista intenție:
1.FORMAGIU MARCEL
2.VULTURII
3.DAN DRAGULOIU
4.ARDEALUL
5.THE ONE-VOICU
6.BONTAS MITICA
7.GREEN LAKE-GHITA
8.KOCZ EUGEN
9.ALB NEGRU CT.-VILMOS
10.ISTRATE ALEX
11. C.C.Cristian - Felix Țintea +parteneri
12. C.C. Cristian - Stefanescu Eugen+ parteneri
13. Nicu Zetec + parteneri

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Mesaj de FelixTintea »

Lista intenție:
1.FORMAGIU MARCEL
2.VULTURII
3.DAN DRAGULOIU
4.ARDEALUL
5.THE ONE-VOICU
6.BONTAS MITICA
7.GREEN LAKE-GHITA
8.KOCZ EUGEN
9.ALB NEGRU CT.-VILMOS
10.ISTRATE ALEX
11. C.C.Cristian - Felix Țintea +parteneri
12. C.C. Cristian - Stefanescu Eugen+ parteneri
13. Nicu Zetec + parteneri
14. Old Boys Carp Team Celmare
15. Balcanu Andrei
16. Farlow Carp Team-Draghiciu Andrei +parteneri
17. Nar Mureș
18. Adi Păunescu +parteneri
19. Prangate Claudiu + parteneri
20. SRT BRASOV
21. Mivado Călin

S.I.A.S.Brasov
Mesaje: 1
Membru din: Mar Ian 12, 2021 19:54

Re: CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Mesaj de S.I.A.S.Brasov »

Echipa SRT BRASOV se retrage.Poate fi scoasa din lista de intentie.

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Mesaj de FelixTintea »

Lista intenție:
1.FORMAGIU MARCEL
2.VULTURII
3.DAN DRAGULOIU
4.ARDEALUL
5.THE ONE-VOICU
6.BONTAS MITICA
7.GREEN LAKE-GHITA
8.KOCZ EUGEN
9.ALB NEGRU CT.-VILMOS
10.ISTRATE ALEX
11. C.C.Cristian - Felix Țintea +parteneri
12. C.C. Cristian - Stefanescu Eugen+ parteneri
13. Old Boys Carp Team Celmare
14. Balcanu Andrei
15. Farlow Carp Team-Draghiciu Andrei +parteneri
16. Nar Mureș
17. Adi Păunescu +parteneri
18. Prangate Claudiu + parteneri
19. Levi Energy 1
20.  Magic Boilies
21. Piticul Mureș + parteneri

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Mesaj de FelixTintea »

Lista intenție:
1.FORMAGIU MARCEL
2.VULTURII
3.DAN DRAGULOIU
4.ARDEALUL
5.THE ONE-VOICU
6.BONTAS MITICA
7.GREEN LAKE-GHITA
8.KOCZ EUGEN
9.ALB NEGRU CT.-VILMOS
10.ISTRATE ALEX
11. C.C.Cristian - Felix Țintea +parteneri
12. C.C. Cristian - Stefanescu Eugen+ parteneri
13. Old Boys Carp Team Celmare
14. Balcanu Andrei
15. Farlow Carp Team-Draghiciu Andrei +parteneri
16. Nar Mureș
17. Adi Păunescu +parteneri
18. Prangate Claudiu + parteneri
19. Levi Energy 1
20.  Magic Boilies
21. Piticul Mureș + parteneri
22. Bucovina - Max , Andu , Alex
23 Căpitanul carp team  Peter  Tata Nițu Zilca 

morga1
Mesaje: 98
Membru din: Mar Oct 15, 2013 8:27
Puncte: 0
Localitate: IASI

Re: CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Mesaj de morga1 »

24 Golden Bait Iasi

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Mesaj de FelixTintea »

Avans achitat:
1.Căpitanul carp team  Peter  Tata Nițu Zilca
2. Happy Carp Sibiu
3. Piticul Mureș

Lista intenție:
1.FORMAGIU MARCEL
2.VULTURII
3.DAN DRAGULOIU
4.ARDEALUL
5.THE ONE-VOICU
6.BONTAS MITICA
7.AD CARP -GHITA ADRIAN
8.KOCZ EUGEN
9.ALB NEGRU CT.-VILMOS
10.ISTRATE ALEX
11. C.C.Cristian - Felix Țintea +parteneri
12. C.C. Cristian - Stefanescu Eugen+ parteneri
13. Old Boys Carp Team Celmare
14. Balcanu Andrei
15. Farlow Carp Team-Draghiciu Andrei +parteneri
16. Nar Mureș
17. Adi Păunescu +parteneri
18. Prangate Claudiu + parteneri
19. Levi Energy 1
20.  Magic Boilies
21. Bucovina - Max , Andu , Alex 
22. Golden Bait Iași

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Mesaj de FelixTintea »

Avans achitat:
1.Căpitanul carp team  Peter  Tata Nițu Zilca
2. Happy Carp Sibiu
3. Piticul Mureș
4. VULTURII
5. C.C.CRISTIAN Felix Țintea + parteneri

Lista intenție:
1.FORMAGIU MARCEL
2.DAN DRAGULOIU
3.ARDEALUL
4.THE ONE-VOICU
5.BONTAS MITICA
6.AD CARP -GHITA ADRIAN
7.KOCZ EUGEN
8.ALB NEGRU CT.-VILMOS
9.ISTRATE ALEX
10. C.C. Cristian - Stefanescu Eugen+ parteneri
11. Old Boys Carp Team Celmare
12. Balcanu Andrei
13. Farlow Carp Team-Draghiciu Andrei +parteneri
14. Nar Mureș
15. Adi Păunescu +parteneri
16 Prangate Claudiu + parteneri
17. Levi Energy 1
18.  Magic Boilies
19. Bucovina - Max , Andu , Alex 
20. Golden Bait Iași

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: CUPA CARP FEST DORIPESCO 14-18 IUNIE 2021

Mesaj de FelixTintea »

Avans achitat:
1.Căpitanul carp team  Peter  Tata Nițu Zilca
2. Happy Carp Sibiu
3. Piticul Mureș
4. VULTURII
5. C.C.CRISTIAN Felix Țintea + parteneri
6. ARM Carp - Alex, Robert, Mogo
7. Nar Mureș
8. FORMAGIU MARCEL
9. Old Boys Carp Team - Celmare
10. Istrate Alex

Lista intenție:
1.DAN DRAGULOIU
2.ARDEALUL
3.THE ONE-VOICU
4.BONTAS MITICA
5.AD CARP -GHITA ADRIAN
6.KOCZ EUGEN
7.ALB NEGRU CT.-VILMOS
. C.C. Cristian - Stefanescu Eugen+ parteneri
8. Balcanu Andrei
9. Farlow Carp Team-Draghiciu Andrei +parteneri
10.Adi Păunescu +parteneri
11. Prangate Claudiu + parteneri
12. Levi Energy 1
13.  Magic Boilies
14. Bucovina - Max , Andu , Alex 
15. Golden Bait Iași

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”