350 de lei a fost.Vladut Mateianu scrie:Dar cat a fost taxa de participare ?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
350 de lei a fost.Vladut Mateianu scrie:Dar cat a fost taxa de participare ?
Multumesc.Vladut Mateianu scrie:Da, de bun simt. In total 10.000 lei, exact cat costa inchirierea baltii vineri-duminica, plus cupe, diplome, arbitraj, consumabile. Felicitari Oscior ptr evenimentul creat, iata ca se pot si concursuri ieftine pe balti bune daca se implica cineva cu suflet !
osc1or scrie:Dupa cum v-am bine obisnuit, si de aceasta data Cupa Carpbook, ajunsa intre timp la editia a V-a, va avea loc pe lacul Hermes Peris, lacul nr. 1 in Romania la ora actuala, in perioada 2-4 septembrie 2015
Ca de obicei, toate locurile s-au ocupat in mai putin de 1 luna de la anuntarea concursului.
Aceleasi regulament ca si anii precedenti (cantitate + calitate/ best 5) pe doua sectoare.
Anul acesta insa am pregatit o surpriza suplimentara participantilor si l-am invitat si pe George Iorga, alaturi de brigada de arbitrii APS in frunte cu Gabi Calota, sa participe la eveniment pt a ne delecta cu fotografiile sale si cu clasamentele in timp real direct de pe balta.
In cazul in care exista doritori sa sponsorizeze acest concurs cu produse/vouchere/etc., ii rog sa ma contacteze. Garantez ca toate sponsorizarile vor ajunge la participanti.
Concursul este non-profit.