Nu este secret, toata lumea a avut la dispozitie 15 kg de boilies Premium Meat si 20 kg groundbait( feedermix si feedermix premium), boiliesuri de carlig, pasta , sss si csl in cantitati egale.
La reaprovizionare Gabi si Sorin au cerut inca 20 kg boilies din care au mai consumat 5 kg pana la final si 4 cutii cu boiliesuri de carlig. Primele 6 pozitii din clasament au facut reaprovizionare si au cerut de la 5 la 30 de kg de nada in plus.
La carlig s-a pescuit in general cu bile de carlig, cu exceptia standului 12 care a pescuit pe plastic pana in penultima zi, dar cred ca Vasile si Catalin va pot povesti mai bine cum a fost ..l-am auzit pe Duta la interviul luat de Pvtv cum spunea ca nu ar fi crezut niciodata ca se prinde mai bine pe Moara la bile decat la plastic...
Da ,va pot povesti cum sa intamplat. Am pescuit convins ca plasticele fac legea pe Moara Vlasiei ,si am vazut ca am gresit in ultimile 15 ore cand am schimbat si am pescuit doar pe boilies si am prins 385 de kg .Daca faceam lucrul asta de la inceput nu putea sa ma bata nimeni.Respectele mele lui Gabi si Sorin si celor care au rezistat pana la final in conditiile date .De asemeni multumiri lui nea Victor Petcu pentru conditiile create si pentru balta pe care reuseste sa o mentina la un nivel atat de ridicat ,stim ca nu este usor ,BRAVO !
Sper ca la anul sa imi i-au revansa Bravo Carping Club pentru idea de concurs si pentru curajul avut !
Felicitari echipei Sorin si Gabi pentru rezultatul de exceptie obtinut.
Felicitari lui Victor Petcu pentru densitate de crap din apa. MV2 merita vizitata macar odata in viata.
Un concurs foarte solicitant. Nu am iesit niciodata dintr-un concurs atat de "paradit" fizic.
in primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru felicitari si aprecieri.
a fost un concurs greu...mult mai greu decat cel de anul trecut.La final aveam destule afectiuni cat sa se poata spune ca am facut razboiul cu mainile goale.
Satisfactia este maxima acum, pentru ca in sfarsit ne putem bucura de record...de cel anterior nu s-a putut dat fiind conjunctura in care a fost stabilit.
am scris alaturi de Sorin Rudeanu o alta pagina de istorie a pescuitului la crap...lucrurile astea nu se uita si asta este satisfactia maxima.
Inca odata felicitari si multumiri D-lui Victor Petcu ca a facut posibile aceste doua recorduri succesive.
Felicitari Carping pentru initiativa....ce sa zic !?
Multumesc tuturor celor care m-au felicitat !!!!! Multumesc si celor care nu au facut acest lucru si le doresc sa laude in continuare baltile pe care pescuiesc,"etc" si unde poate vor depasi "recordul national " !!!!!