Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Saky
Puncte: 0

Re: Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Mesaj de Saky »

@Marius

Daca sa anuntat atunci e CORECT !!! Sorry !!!!!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Sakal scrie:@Marius

Cum adica corect? daca s-a anuntat abia inainte de festivitatea de premiere???! :oops: :evil:
Milionar excentric

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Sakal scrie:@Marius

@Sakal inainte de concurs au anuntat, ca premiile ramin la fel indiferent de numarul de echipe inscrise.Inaite de festivitate s-au sucit.Ce dracu e corect aici? :? :? :?
Mad carp Team

Saky

Mesaj de Saky »

Scuze,!!!
am inteles ca inainte de EXTRAGERE !!!
am crezut ca motiveaza cu echipe mai putine !!

acuma ma sunat si pe mine lumea sa imi zica ca organizatorii le au promis cu o zi inainte de concurs ca si daca vor fi echipe mai putine premiile raman la fel !!!!
TEAPA !!!!!!!!

rusine mai Florinele !!!!!!! Fa plata la baietii aia ca te ia mama ............... !!!

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Sakal scrie:Scuze,!!!

acuma ma sunat si pe mine lumea sa imi zica ca organizatorii le au promis cu o zi inainte de concurs ca si daca vor fi echipe mai putine premiile raman la fel !!!!
TEAPA !!!!!!!!

rusine mai Florinele !!!!!!! Fa plata la baietii aia ca te ia mama ............... !!!
@Sakal
Lasa-i ca nu stau baietii in banii aia.
Uite aici concurs corect- organizeaza un concurs pe Ghioroc sa poata veni si ei in zona noastra sa vedem acolo, ce se intimpla :lol: :lol: :lol:
Mad carp Team

Saky

Mesaj de Saky »

mariusangler scrie:
Sakal scrie:Scuze,!!!

TEAPA !!!!!!!!

@Sakal
Lasa-i ca nu stau baietii in banii aia.
Uite aici concurs corect- organizeaza un concurs pe Ghioroc sa poata veni si ei in zona noastra sa vedem acolo, ce se intimpla :lol: :lol: :lol:
Chiar daca baietii nu stau in banii aia ! Aici e vorba de corectitudine si de principii !!!
sa nu va lasati la Smecheru ala de Florinel si sa va faca plata !!!!! mai bine dati la saraci banii aia decat sa il inbogatiti pe Florinel !!!!
sper ca ma intelegeti !!!!
Florinel fa plata la baieti !!!!!!!!!!!!!!!!!! MA DA PANA CAND MAI CONTINUI CU TUPEUL ASTA ?????????
ps
Pe Ghioroc nu se poate tine un concurs(discoteci,terase,plaje,muzica,pesti foarte putini,etc)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

@ SACAL daca nu ai fost acolo nu mai comenta degeaba daca nu sti .premiile acordate au fost de 280 milioane si s-au incasat 329 milioane . fa un calcul cat costa 4 arbitri ori 4 zile ,cupele care au fost comandate din Italia ,medaliile tot din Italia ,mancarea zilnica oferita ,masa festiva si o sa vezi ca in loc sa ramana bani sa pus pt acest concurs din fondul clubului si de patronul baltii.
PS. daca le sti pe toate care au fost alea 11 echipe ale clubuli nostru ...sau mai bine lasa ca oricum aberezi .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

pai sa inteleg si io. mincarea din timpu concursului a fost pa bani? atunci ce atitea multumiri. pa bani mei nu mai multumesc. daca a fost moca atunci trebuie multumiri. mai bine comandati cupe si medalile in ro. si dadeati toti bani la oameni. ce alea din italia e mai bune? va dau io o adresa si cu 600 ron va puneti cite 2 medali da git si cite o cupa de fiecare. auzi au pus si ei si patronu din buzunar. urit din partea voastra. de fapt a lu iuda ala. sacalu dale si lor do bere ca au pus bani la concurs.

Saky

Mesaj de Saky »

petre iulian scrie:@ SACAL daca nu ai fost acolo nu mai comenta degeaba daca nu sti .premiile acordate au fost de 280 milioane si s-au incasat 329 milioane . fa un calcul cat costa 4 arbitri ori 4 zile ,cupele care au fost comandate din Italia ,medaliile tot din Italia ,mancarea zilnica oferita ,masa festiva si o sa vezi ca in loc sa ramana bani sa pus pt acest concurs din fondul clubului si de patronul baltii.
PS. daca le sti pe toate care au fost alea 11 echipe ale clubuli nostru ...sau mai bine lasa ca oricum aberezi .

DE CE NU ATI ANUNTAT DE LA INCEPUTUL CONCURSULUI CA SE REDUC PREMIILE ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.
DACA CASTIGA UNU DE AI VOSTRII NU SE MAI TAIA DIN PREMIU !!!????!!!!
VA CAM DURUT CAND ATI VAZUT CA PLEACA BANUTII DE LA VOI DIN MANUTE !! :lol: :lol:
La gaste puteti sa le vindeti gogosi !!noi astia de prin WEST nu mai punem botu !!!!!!!!
mangle de astea ce faceti voi acuma eu faceam cand aveam 15 ani !!!
LASATI VRAJELILE SI TRIMITETI 3000 DE LEI LA BAIETII DE LA LUGOJ CA SA FACA SI EI UN CHEF S AU SA II DONEZE LA SARACI !!!!!!!!!
daca ati fi anuntat de la inceputul concursului ca reduceti premiile nu era nicio problema !!da asa nu e corect !!!
FA PLATA DOMNULE FLORINEL CA AI STRANS DESTUI BANI DE LA 4-500 DE OAMENI !!!!!!!!
ASTA E NU POTI SA IESI IN CASTIG LA FIECARE CONCURS ORGANIZAT !!MAI TRE SA BAGI MANUTA SI IN BUZUNAR !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS
LA SARULESTI RADUTA IA ANUNTAT PE TOTI INAINTE DE CONCURS CA SE INJUMATATESC PREMIILE !!!!
TOATA LUMEA A INTELES SI NIMENI NU A MAI AVUT SURPRIZE LA CASCAVAL INAINTE DE FESTIVITATE !!!

Saky

Mesaj de Saky »

Naepamfil scrie:pai sa inteleg si io. mincarea din timpu concursului a fost pa bani? atunci ce atitea multumiri. pa bani mei nu mai multumesc. daca a fost moca atunci trebuie multumiri. mai bine comandati cupe si medalile in ro. si dadeati toti bani la oameni. ce alea din italia e mai bune? va dau io o adresa si cu 600 ron va puneti cite 2 medali da git si cite o cupa de fiecare. auzi au pus si ei si patronu din buzunar. urit din partea voastra. de fapt a lu iuda ala. sacalu dale si lor do bere ca au pus bani la concurs.

NeaPamfil

Berula se bea cu prietenii !!!!!!!!! :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”