Cupa Club Crap Cristian 13- 16 Iulie Doripesco

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Cupa Club Crap Cristian 13- 16 Iulie Doripesco

Mesaj de FelixTintea »

Cupa Club Crap Cristian Doripesco 13 - 16 Iunie.

Taxa :1600 lei 4 pescari

Locul 1 - 10.000 lei
Locul 2 - 7000 lei
Locul 3 - 4000 lei
Captura competiție - produse sponsori

Premiile sunt valabil la 24 de echipe.

Contact : 0746 034 090 Țintea Felix



REGULAMENT PESCUIT
1. Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa. Se pot folosi maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere, fara ca acestea sa aiba atasat carlig. Concurentul este OBILGAT sa le scoata pentru control ori de cate ori arbitru cere acest lucru !
2. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea plumbului sau a momitorului in caz de ruptura.
3. Se poate pescui cu plumb, momitor sau plumb pentru pasta. La carlig este permisa atasarea saculetului solubil si este permisa folosirea saculetilor solubili (bag-uri).
4. Obligatoriu momeala la carlig trebuie atasata pe fir de par.
5. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, fara a se depasi linia de delimitare a standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Scoaterea pestelui de talie mare in standul vecin este permisa doar cu acordul echipei vecine de stand. ATENTIE! A nu se creea un obicei şi a deranja vecinii de stand!
6. Concurentul aflat in drill la semnalul de final al concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu se contabilizeaza.
7. Lungimea maxima a inaintasului folosit (poate fi monofilament sau textil ) nu va depasi 8 m.
8. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
9. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
10. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort fara ca lumina din cort sa derenjeze concurentii de pe alte standuri.
11. Nu este permis focul deschis pe jos sau in cort.
12. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa scoata lansetele cu monturi din apa.
ATENTIE !!! ESTE INTERZIS FIRUL CU DIAMETRUL MAI MIC DE 0.25 MM(ELIMINARE)

NADIRE
13. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal din interiorul standului.
14. Nadirea este permisa cu seminte (obligatoriu fierte), fainuri, boilies, peleti, fiind strict interzisa nadirea cu nada vie.
15. Ca momeala la carlig se poate folosi boilies sau pop-up care pot fi imbracate si in pasta, porumbul, plastice. fiind interzisa momeala vie !
16. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi bastonul de nadire (cobra), catapulta, lopata sau cupa de nadire, spombul.
17. Este permisa atasarea saculetilor solubili sau a boiliesurilor pe fir solubil preum si a saculetilor solubili (bag-uri).
18. Este permisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire, etc) este interzisa nadirea cu dispozitivele pneumatice sau electrice, nadirea grea fiind permisa intre orele 09– 19.
Dupa ora 19 este interzisa nadirea grea, fiind permisa doar nadirea cu bastoul de nadire (cobra).
19. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
20. Boilies-urile vor avea diametrul de max 30 mm.
REGULI DE CONCURS
21. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 20:00.
22. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi ferma cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu al fermei si cu instiintarea arbitrilor. In timpul concursului doar arbitrii pot circula cu masina in perimetrul Baltii 4.
23. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
24. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
25. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cadita pe picioare (cradle), a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 15) existenta spray-ului dezinfectant. Daca vreunul din aceste obiecte lipseste, echipa va putea incepe pescuitul in momentul remedierii situatiei. Intr-un sac de pastrare se pot retine maxim 1 peste de peste 7 kg si maxim 2 pesti sub 7 kg.
26. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru, dupa studierea amanuntita a problemei.
27. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.
CANTARIREA
28. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur), cu greutate de minim 1 kg.
29. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din speciile punctabile.
30. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acestia vor lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu.
31. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza iar echipa va fi sanctionata.
32. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
33. Orice pescar poate participa la orice cantarire, in calitate de martor. La cantaririle suplimentare, arbitrii vor anunta standurile invecinate, iar un concurent din aceste standuri este obligat sa participle in calitate de martor care se va trece pe fisa de cantarire iar acesta trebuie sa semneze fisa in rubrica aferenta.
34. NU SE VA EXECUTA CANTARIRE SUPLIMENTARA NICI PE TIMP DE ZI SI NICI PE TIMP DE NOAPTE DECAT DACA ECHIPA ARE 15 SACI PLINI IN CONDITIILE DESCRISE MAI SUS SAU IN CAZUL CAPTURARII UNUI PESTE DE PESTE 15 KG ZIUA SI 15 KG NOAPTEA!!!
35. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator si arbitri. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica, putand fi modificat pe parcursul concursului in special datorita conditiilor atmosferice ! Prima cantarire se executa dintr-o parte in alta, urmatoarea in sens invers si aceasta ordine se va repeta pana la finalul concursului.
36. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru, un concurent din echipa si un martor.
37. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Pestii se vor pastra fara lest, pietre sau alte obiecte puse in sac. La cantarire, concurentii vor depune pestii cu grija in salteaua de cantarire, asezata pe salteaua de receptie.
38. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantarele ulterioare.
39. Concurentii au prioritate la activitatile de pescuit in timpul cantaririlor.
40. Cantarirea se face cu grija pentru a se evita ranirea pestilor.
41. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentant al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei. Orice contestatie se va face in scris si va trebui insotita de o garantie de 200 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, garantia va fi returnata.
42. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a cantaririlor se va sanctiona cu eliminare directa din concurs.
Se sanctioneaza cu AVERTISMENT nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 5, 6,7,10,11,12, 18,19, 21, 22, 23, 24, 25, 27, 29, 30, 31,33, 34, 37, 38,40.
Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 1, 2, 3, 4. 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 32, 42, precum si la cumularea a doua avertismente !!!

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: Cupa Club Crap Cristian 13- 16 Iulie Doripesco

Mesaj de FelixTintea »

Achitat avans:
1.Cezar Udrea/Vlaicu Tudorel
2. WLC- Kaffai Gyurika
3 C.C.Cristian
4. StayGreen Team
5. C.C. Cristian + Teiuc Daniel
6. Carp Run
7.Bobu Viorel
8 Cosmin Condruc
9.Florin Avram
10.Roberto Basula + Crețu Andrian + Muschici Catalin
11. Mivado
12. Green Lake - Andrei
13. Carp Club Arges + Green lake Petrescu Matei, Dragos Constantin, Dutca Claudiu, Dutca Theodor
13 C.C.Cristian - Popa Marius
14. Nandor carp team
15. Cătălin Urdea
16. Jay Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”