Gresit! E vorba de S&O dipuit cu strawberry si ananas. Am incercat si nedipuit dar nu a vrut. Intr-adevar, in prima noapte am avut rezultate la bile de ananas dar am renuntat pentru ca nu aveam decat cateva si eram constient ca primele capturi se pot lua la interceptare dar locul trebuia apoi sustinut prin nadire, ori eu nu aveam ananas pentru nada. Mandarinele de care zici, le-am tot vazut pe la concursuri puse pe masute pentru intimidare dar in mod real au fost rar folosite si mai mult in speranta "marii capturi". In ultima zi am pus si eu, insa dimensiunile capturilor au fost invers proportionale cu ale bilelor. Cu 16 am luat crap de 9kg si cu 30 am luat de 3 si 4kg. La voi a fost invers si erati la standul alaturat. Are logica? Cred ca e vorba doar de locul in care arunca fiecare. Chiar voi ati recunoscut ca tragea bine intr-un singur loc, de unde ati scos bucati mai mari. Eu sunt multumit cu rezultatul obtinut pe acel loc, cotat ca cel mai prost din concurs. Sincere felicitari pentru rezultatul vostru si pentru ceilalti castigatori. Si eu cred ca nivelul crescut al apei a modificat putin configuratia clasamentului. Oricum, Tancabestiul da mereu castigatori pe alte locuri. Vremea a fost excelenta pentru pescuit. Din nefericire, la fel ca la majoritatea concursurilor din acest an, solunarele au fost la pamant (pentru cei care iau in calcul si aceasta variabila).Cezar Bibu scrie:@vali,
Stai linistit, platicile sunt acolo, dupa prima zi chiar glumeam ca-l putem bate si pe nea Costica Maty la stationar..![]()
![]()
Mandarina a fost baza . Uite, vecinul nostru Florentin s-a chinuit cu alte fructe ,Strawberry, ananas si nu prea a ciugulit...
Ar mai fi o problema. Nu ca am fost eu singur dar 6 lansete nu sunt cam multe intr-un asemenea concurs? Singura justificare plauzibila ar fi daca numarul celor care doresc sa se inscrie depaseste cu mult nr. de standuri. Atunci se pot face echipe de 3 cu 6 lansete. Dar in conditii normale, e inghesuiala prea mare si e cumva nefiresc. E oare dorinta de a se depasi recorduri de cantitate? Ne cam furam caciula.