Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
sergiu_q scrie:din respect pentru toata lumea va rog sa schimbati denumirea competitiei!
intamplator sau nu pe masa mea sta o cupa obtinuta la Cupa Debutantului , Peris 24-26 Aprilie 2009.
din nou, intamplator sau nu din ce stiu eu Cupa Debutantului se va desfasura din nou si in 2010 pe lacul Peris.
daca incercati sa va folositi cumva de succesul competitiei de anul trecut pentru a atrage mai multi concurenti nu cred ca v-ar ajuta prea mult si ca sa fac o comparatie ...ar fi ca o masina produsa in China dar cu sigla BMW pe ea.
Dle,fiecare are dreptul de a organiza "Cupa Debutantului"pe o anumita balta! "Cupa Debutantului-lacul Peris" este una,iar "Cupa Debutantului-Lacul 2-Bunget-Bratesti" este alta!!!!!sergiu_q scrie:din respect pentru toata lumea va rog sa schimbati denumirea competitiei!
intamplator sau nu pe masa mea sta o cupa obtinuta la Cupa Debutantului , Peris 24-26 Aprilie 2009.
din nou, intamplator sau nu din ce stiu eu Cupa Debutantului se va desfasura din nou si in 2010 pe lacul Peris.
daca incercati sa va folositi cumva de succesul competitiei de anul trecut pentru a atrage mai multi concurenti nu cred ca v-ar ajuta prea mult si ca sa fac o comparatie ...ar fi ca o masina produsa in China dar cu sigla BMW pe ea.
doru_croc scrie:ATENTIE LA MOSHARU!!!! AM AUZIT CA S-A BAGAT LA SALA SI TRAGE DE FIARE SA FIE IN FORMA MAXIMA SA-I DOVEDEASCA PE DEBUTANTI![]()
![]()