iohan ,ai grija cu barbu ............pastreaza distanta .......e periculos rau .........eu sunt patit de doua ori ..........si crede+ma ca nu prea mia fost bine de la picioare

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
nu ma pun cu Barbu nea Victore ca el are antrenament,iar eu sunt novice.oanavictor scrie:felicitari tuturor concurentilor ,castigatorilor,organizatorilor si administratiei lacului pentru sprijinul acordat in desfasurarea acestui concurs !
iohan ,ai grija cu barbu ............pastreaza distanta .......e periculos rau .........eu sunt patit de doua ori ..........si crede+ma ca nu prea mia fost bine de la picioare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iohann scrie:nu ma pun cu Barbu nea Victore ca el are antrenament,iar eu sunt novice.oanavictor scrie:felicitari tuturor concurentilor ,castigatorilor,organizatorilor si administratiei lacului pentru sprijinul acordat in desfasurarea acestui concurs !
iohan ,ai grija cu barbu ............pastreaza distanta .......e periculos rau .........eu sunt patit de doua ori ..........si crede+ma ca nu prea mia fost bine de la picioare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bine ca a uitat visinata acasa,ca dupa tuica am cazut la pat 3ore .n-am mai baut tuica de vreo 5ani,dar a fost f buna,ma invatasem deja si am apelat la vecini,prieteni,de fapt la toata balta.