Cupa DOCTOR FISHING-Editia de toamna 25-28 oct

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cupa DOCTOR FISHING-Editia de toamna 25-28 oct

Mesaj de oanavictor »

felicitari tuturor concurentilor ,castigatorilor,organizatorilor si administratiei lacului pentru sprijinul acordat in desfasurarea acestui concurs !

iohan ,ai grija cu barbu ............pastreaza distanta .......e periculos rau .........eu sunt patit de doua ori ..........si crede+ma ca nu prea mia fost bine de la picioare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

oanavictor scrie:felicitari tuturor concurentilor ,castigatorilor,organizatorilor si administratiei lacului pentru sprijinul acordat in desfasurarea acestui concurs !

iohan ,ai grija cu barbu ............pastreaza distanta .......e periculos rau .........eu sunt patit de doua ori ..........si crede+ma ca nu prea mia fost bine de la picioare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu ma pun cu Barbu nea Victore ca el are antrenament,iar eu sunt novice.
bine ca a uitat visinata acasa,ca dupa tuica am cazut la pat 3ore .n-am mai baut tuica de vreo 5ani,dar a fost f buna,ma invatasem deja si am apelat la vecini,prieteni,de fapt la toata balta :lol: .

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

iohann scrie:
oanavictor scrie:felicitari tuturor concurentilor ,castigatorilor,organizatorilor si administratiei lacului pentru sprijinul acordat in desfasurarea acestui concurs !

nu ma pun cu Barbu nea Victore ca el are antrenament,iar eu sunt novice.
bine ca a uitat visinata acasa,ca dupa tuica am cazut la pat 3ore .n-am mai baut tuica de vreo 5ani,dar a fost f buna,ma invatasem deja si am apelat la vecini,prieteni,de fapt la toata balta :lol: .

la standul 7 a facut militeanu poteca :mrgreen:
catch&release

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

pe cand o cupa doctor fishing pe anul 2013

bujie

Mesaj de bujie »

Așteptăm cu nerăbdare chiar si o cupa de primăvara cu toate ca nu se mai vrea ,păcat o super balta !!
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”