Cupa Floriilor Greaca - Cercani 2016

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
piri21
Puncte: 0

Re: Cupa Floriilor Greaca - Cercani 2016

Mesaj de piri21 »

white_shark scrie:E pus pe a treia pagina nici nu începuse plată avansurilor. Și crede-ma ca e mult mai bine pe 3 sectoare calitate-cantitate. Altfel doar cantitate fără sectorizare câștiga din start echipele care au tras standurile favorite! Dacă nu îți place varianta asta sunt echipe în așteptare și poți să oferi locul altcuiva și îți recuperezi banii. Stima!
se pare ca stii bine balta ...
la cate concursuri pe Greaca ai fost de le stii tu pe toate ?
daca nu ma insel tu postezi doar din relatarile altora cu singurul scop de a te baga in seama sau de a nu adormi ...

George Szantho

Cupa Floriilor Greaca - Cercani 2016

Mesaj de George Szantho »

piri21 scrie:
white_shark scrie:E pus pe a treia pagina nici nu începuse plată avansurilor. Și crede-ma ca e mult mai bine pe 3 sectoare calitate-cantitate. Altfel doar cantitate fără sectorizare câștiga din start echipele care au tras standurile favorite! Dacă nu îți place varianta asta sunt echipe în așteptare și poți să oferi locul altcuiva și îți recuperezi banii. Stima!
daca nu ma insel tu postezi doar din relatarile altora cu singurul scop de a te baga in seama sau de a nu adormi ...
Nu e treaba magarului de unde beau oile apa! Eu i-am explicat omului ca singura variantă să echilibrezi baltă e sectorizarea. Până una alta tu ești ala care se băga în seama...nu ai tu ieșiri pe baltă câți ani am eu de pescuit...

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Indiferent de varianta de concurs la care se va opta podiumul va fi dominat de Lupii Verzi .
Asa ca nu va mai agitati de pomana bagati la traista mincare si sprit din belsug si traiti clipa ,
podiumul e oricum rezervat Lupilor. La sfirsitul concursului va intra Arsinel cu felicitarile de rigoare .

clinci
Pescar de competitie

Mesaj de clinci »

clinci scrie:Daca se elibereaza vreun loc vreau sa vin si eu.

Cosmin 0721406017
CPK

0721406017

piri21

Mesaj de piri21 »

white_shark scrie:
piri21 scrie:
Nu e treaba magarului de unde beau oile apa! Eu i-am explicat omului ca singura variantă să echilibrezi baltă e sectorizarea. Până una alta tu ești ala care se băga în seama...nu ai tu ieșiri pe baltă câți ani am eu de pescuit...
la anii tai de pescuit....daca nu ma insel faceai baie pe la Hermes Peris , asta in contextul in care tu doreai DOAR sa nadesti LA COBRA .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mare pescar ........ai sa rupi GREACA......
APROPO si pe GREACA SCALDATUL este STRICT INTERZIS !
:lol: :lol: :lol:

balaitza virgil

Mesaj de balaitza virgil »

Piri fii cuminte

simion mihaita

Mesaj de simion mihaita »

In cazul in care doresc sa schimb numele echipei si sa pun numele complet al mebrilor, il pot schimba pe balta ?

CERCANI

Mesaj de CERCANI »

simion mihaita scrie:In cazul in care doresc sa schimb numele echipei si sa pun numele complet al mebrilor, il pot schimba pe balta ?
Da, normal!
Greaca Cercani

Bulucea

Mesaj de Bulucea »

Am discutat la telefon inainte de achitarea taxei in legatura. cu saci mimim 10 sper sa se tina cont de am discutat sa nu fie vreo problema pe balta cami trebui 20 ?

CERCANI

Mesaj de CERCANI »

Bulucea scrie:Am discutat la telefon inainte de achitarea taxei in legatura. cu saci mimim 10 sper sa se tina cont de am discutat sa nu fie vreo problema pe balta cami trebui 20 ?
Minim 10 saci!
Greaca Cercani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”