CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Mesaj de Andrei I »

miyagi scrie:O ipoteza ar fi gherlele de pe ultimele locuri. Daca n-au sau au suspicios de putini pesti la cantar.
Domnule Cornel Serban,

Intr-o postare anterioara atrageti aproape bisericesc atentia colegilor de forum cu o rugaminte/invatatura "Nu mai jigniti mai baieti...ca e pacat". Acum numiti ocupantii ultimelor locuri la unele concursuri pe MV (sau poate chiar in general)..gherle. Ar fi doua variante posibile...sa va rog sa verificati clasamentele macar din ultimii 2 ani si sa vedeti pe cine ati facut gherle ....si mai mult decat atat...ati insinuat ca ar fi susceptibili/ potentiali suspecti de furt calificat, sau si mai bine, sa veniti la un concurs sa intelegi mai exact cum e cu gherlele.

Cand Cezar Bibu a spus ca v-ati "luat viteza" se referea la faptul ca desi nu sunteti un jucator activ in competitiile autohtone..va dati cu presupusul, de multe ori aiurea (si asta nu pentru ca nu aveti logica ci doar pentru ca nu "stiti mersul" cum s-ar spune). Eu va sfatuiesc ca pentru pareri obiective vis-a-vis de lucruri direct sau tangential legate de competii, sa participati macar la 2; si ulterior o sa vedeti ca nu va vor mai fi pe plac nici dvs. multe din opiniile pe care le exprimati acum. Cred ca sunteti un om cerebral si puteti intelege cu usurinta mesajul meu, fara a o lua ca pe o ofensa personala.
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Apropo de viteza - este un fenomen generalizat - pe care cu greu cei vechi si cu ceva experienta , ma rog fiecare dupa ce a putut pricepe din pescuitul asta , dar cu state vechi pe balti si cu ceva rezultate - o observa si o cuantifica . Noua generatie nu pune atita presiune pe respect cit pune pe "maciuca" , "combinatii", "nu te fac daca nu ma faci ", samd samd . Asta v-o spune unul patit ...... De aici si retincenta unora de a se mai baga in seama ... nu mai e vremea noastra , unii dintre voi ati crescut cu povestile noastre , dar acum fiecare vrea mai mult .... iar respect ... fix ...p.
Dar respectul nu se castiga .... de aia ma si mir ca am mai scris aceasta postare ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Val scrie:Apropo de viteza - este un fenomen generalizat - pe care cu greu cei vechi si cu ceva experienta , ma rog fiecare dupa ce a putut pricepe din pescuitul asta , dar cu state vechi pe balti si cu ceva rezultate - o observa si o cuantifica . Noua generatie nu pune atita presiune pe respect cit pune pe "maciuca" , "combinatii", "nu te fac daca nu ma faci ", samd samd . Asta v-o spune unul patit ...... De aici si retincenta unora de a se mai baga in seama ... nu mai e vremea noastra , unii dintre voi ati crescut cu povestile noastre , dar acum fiecare vrea mai mult .... iar respect ... fix ...p.
Dar respectul nu se castiga .... de aia ma si mir ca am mai scris aceasta postare ...
Apropo de noua generatie - cind si ce a dovedit pe plan intern si mai ales international ?????????? Tot cu vechile rezultate raminem ( Adica Nitzu bate tot pe unde pescuieste ! ) - si poate va ganditi la o noua titulatura gen "generatia de aur" a carpfishingului romanesc - vizavi de cei care au pus la gat acele medalii !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cit priveste d-l Petcu - eu mi-am expus parerea mea de prea multa vreme ....... si inca astept niste explicatii morale .... telefonul meu este public asa ca nu exista impedimente ( adica obstacole ) cu privire le chestia asta ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val, vezi mai bine ca pe 20 octombrie incepe un concurs pe stilul tau in Delta ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu e pe stilul meu Vlade - eu in Delta merg la rapitori . Si merg in decembrie la inceput ca sa am o "mashcata" pe masa la Revelion . Stiliul meu la crap s-a exprimat acum ceva vreme la Periprava ... dar asta e istorie deja .

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Jubi,au fost atitea concursuri pe M.V.2 si niciodata,nu am deranjat nici un concurent, la nici un concurs,in afara de al saluta!!!!! La paznici la fel,le-am spus sa pazeasca malul opus si capetele baltii si sa nu-i streseze pe concurenti!!!!! Cind primesti atsfel de informatii,iti lasa un gust amar :wink: !!!!! Daca crede-ti ca distanta de 6-7 m intre masina,rulota si stand este prea mare,nu mai zic nimic!!!!![/quote]

Victorasi,sustinut acest lucru referitor la distanta rulota,masina nu este nici o problema,la nevoie le putem lasa dupa ce descarcam echipamentul la dig(in cazul meu si al altor detinatori participanti)doar din pricina vremi,si aici vin si spun,am investit o groaza de bani in echipamente doar pt a ne crea un comfort cit mai placut ca asa suntem noi,n-am avut in copilarie tot ce ne-am dorit,acum daca se poate ,de ce nu.

Pe acesta cale pt a te sustine in a depista aceste gunoaie (cel putin in perioada concursurilor la care participam) care se preteaza la a plati un concurs de 2000 ron + cheltuieli ,dupa buget,sa fure 2-3 pesti chiar si 5,chiar si zece,am sa te asigur de tot sprijinul meu si al prietenilor mei,Gaoaza,Pasa,Alexe,Ulmeanu,............cit si al celor care impartasesc aceast punct de vedere,ca pe linga motivul pt care ne prezentam la concurs(pescuitul),ne vom uita si dupa aceste gunoaie care prin faptele lor risca sa strice si conditiile si confortul celorlalti participanti.

Si te mai asigur de un lucru,ca daca l-am depistat noi nu il mai gasesti intreg pina ajungi la balta.[/quote]

OK!!!!! MULTUMESC!!!!![/quote]

Multumim si noi pentru intelegere.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

Andrei I scrie:
miyagi scrie:O ipoteza ar fi gherlele de pe ultimele locuri. Daca n-au sau au suspicios de putini pesti la cantar.
Domnule Cornel Serban,

Intr-o postare anterioara atrageti aproape bisericesc atentia colegilor de forum cu o rugaminte/invatatura "Nu mai jigniti mai baieti...ca e pacat". Acum numiti ocupantii ultimelor locuri la unele concursuri pe MV (sau poate chiar in general)..gherle. Ar fi doua variante posibile...sa va rog sa verificati clasamentele macar din ultimii 2 ani si sa vedeti pe cine ati facut gherle ....si mai mult decat atat...ati insinuat ca ar fi susceptibili/ potentiali suspecti de furt calificat, sau si mai bine, sa veniti la un concurs sa intelegi mai exact cum e cu gherlele.

Cand Cezar Bibu a spus ca v-ati "luat viteza" se referea la faptul ca desi nu sunteti un jucator activ in competitiile autohtone..va dati cu presupusul, de multe ori aiurea (si asta nu pentru ca nu aveti logica ci doar pentru ca nu "stiti mersul" cum s-ar spune). Eu va sfatuiesc ca pentru pareri obiective vis-a-vis de lucruri direct sau tangential legate de competii, sa participati macar la 2; si ulterior o sa vedeti ca nu va vor mai fi pe plac nici dvs. multe din opiniile pe care le exprimati acum. Cred ca sunteti un om cerebral si puteti intelege cu usurinta mesajul meu, fara a o lua ca pe o ofensa personala.

Bai Cornele, tie iti place sa o iei de la toata lumea?
Nu te-am invatat eu ca aici pe Crapmania trebuie sa iti vezi de treaba ta? si sa nu confunzi site-ul cu altele in care poti scrie ce vrei si cum vrei.
Treaba ta, pe mine ma amuza teribil astfel de pliciuri pe care le tot incasezi.
Poate te inveti pana la urma.
PS> Fara suparare, am scris sa fie vazuta de toata lumea, poate asa te inveti mai repede cum sta treaba pe aici. :wink:
Hai spor la injuraturi, vezi ca am frigiderul plin de carne si nu mai am unde sa bag si ce imi transmiti tu. :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

9 locuri libere.....
Ptr rezervarea locului trebuie achitat avansul.
CS SENZOR

http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

8 locuri libere...
CS SENZOR