Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daca se extrage de la inceput tot o luam de la capat cu problemele ...petre iulian scrie:Hai Dane ,atat poti ?![]()
ps. mai dau un indiciu .....se extrage la inceput tot
Asta am acut noi, dar mult mai exact ( adica fara sa se anuleze bile extrase ) si nu se potrivesc socotelile .claudiupascu scrie:M-am gandit si eu la o varianta.Se fac trei urne valorice a cate zece standuri bune, medii si slabe unde pot fi catalogate bune patru in A trei in B si trei in C de exemplu.Prima extragere e cea mai simpla cu toate bilele in aceeasi urna.A doua zi toti zece cu locuri bune vor trage din urna de douazeci de locuri medii si slabe cu amendamentul ca daca trag in acelasi sector ...mai trag odata.Dupa aceea la bilele ramase se adaoga si celelalte zece cu locuri bune si se trage pana la sfarsit cu acelasi amendament plus daca o echipa trage acelasi stand valoric ca in prima mansa va mai trage odata.In ultima zi stim ca toate echipele au pescuit pe doua sectoare diferite si pe doua standuri diferite ca valoare si avem trei urne de zece bune, slabe si medii.Atunci o echipa care in prima zi a pescuit pe sectA stand bun pe B stand slab va trage din urna de locuri medii pana ce alege un stand C mediu.La fel si cu celelalte.Nu stiu daca este bine sau daca m-am facut foarte bine inteles dar de un lucru sunt sigur , orice echipa va avea in concurs un stand sab unul mediu si unul bun, nu ne putem bate cu aceeasi pescari de fiecare data cand schimbam sectorul si lucrul cel mai important pe care am vazut ca multi nu sunt de acord nu va sti nimeni cine vine dupa tine si astfel echipele care fac parte din acelasi club nu vor mai fi acuzate de prietenii.
( Am consultat eu doi profesori universitari)
Normal .gabi1 scrie:( Am consultat eu doi profesori universitari)
![]()
![]()
Aia cu grilele de la Corbu ??
Sustin aceasta propunere ... este cea mai buna entru a elimina non combatul si de a forta echipele sa lupte pana la final ..Dan Mitranescu scrie: Asa ca propun ca dupa etapa 2 sa nu se faca publice rezultatele !
Eu spun sa ramana regulamentul anuntat si pana la primavara sa gasim o solutie de grile care se aplica la Cupa Primaverii ..Dan Mitranescu scrie:Orice combinatie de grile "ramificate" sau grile cu extragere din urne valorice ( ideea lui Iulica ), NU ESTE REALIZABILA MATEMATIC. ( Am consultat eu doi profesori universitari)
Ma chinui de dimineata sa fac ceva si rezultatul este acelasi... Pe sfarsit nu se mai leaga nimic.
Singura varianta ramane ca George sa faca grila, tinand cont de harta si valoarea standurilor, exact cum am discutat la inceput.
Poate sa o tina secreta , eventual sa se verifice cu Vladut. Nu au ce sa greseasca . Poate sa fie si publica.
Atat timp cat grilele reprezinta o schimbare, consider ca se poate vota daca sa fie secrete sau nu si majoritatea sa decida.
Toate echipele isi vor tine evidenta si pot face schimb de informatii intre ele in functie de prietenii/ afinitati.Marian Constantin scrie:Sustin aceasta propunere ... este cea mai buna entru a elimina non combatul si de a forta echipele sa lupte pana la final ..Dan Mitranescu scrie: Asa ca propun ca dupa etapa 2 sa nu se faca publice rezultatele !