Foarte bine punctata asta cu "deducerea" ultimului stand din grila. ( nu m-am ganditclaudiupascu scrie:Si eu cred ca varianta cu grile e cea mai buna.Deasemenea cred ca Dan impreuna cu cine vrea el e cel mai in masura sa faca cea mai buna grila.Dar nu cred ca ascunderea grilelor de participanti este o masura buna si iata de ce.Asa cum spunea Dan se creeaza o presiune suplimentara ptr.cel ce face grilele si sigur vor fi suspiciuni ca o parte din echipe stiu cum arata.Deja de la a doua extragere stii unde vei fi in ultima zi(daca in prima zi sunt pe A1, iar a doua zi sunt pe B5 , vad cine se duce din C pe A1 si stiu care C am pe grila).Pana la urma daca se fac grile mai este cantitate si calitate?.Nu ar trebui stiut din timp cate echipe vor fi la start ptr ca cu zece zile inainte de concurs inca mai sunt locuri libere.Si inca ceva, Vladut ar trebui sa posteze echipele participante din timp si sa ceara tuturor sa-si dea acordul ptr.a modifica regulamentul initial in care nu se spunea nimic de grile si dupa care s-a facut inscrierile ptr. ca daca una nu e de acord vorbim ...vorbe.

La sfarsitul primei manse majoritatea echipelor trag pentru un rezultat cat mai bun si chiar nu este timp de "prostii" ( in continuare cred ca vorbim degeaba despre acest aspect ,pentru ca nu vad pe nimeni sa vina pregatit fizic si moral sa faca asa ceva ), iar dupa mansa doi , cum spune Claudiu , deja se stie grila. Pot sa spun acum, cu toata convingerea, ca grilele trebuiesc stiute de la inceput, de toata lumea.
Si mai este ceva cu grilele secrete. Poate cine le face greseste ceva , atat ca pozitionare cat si ca valoare a standurilor . Daca grilele sunt "la vedere" putem remedia problema si elimina eventuale discutii de dupa concurs.
Eu am vorbit de grile cu mult timp in urma ( din primavara) , cu multi pescari , majoritatea cu discernamant dovedit in competitii. Absolut toti au spus ca este mai bine pe grile.
De fapt nu stiu pe nimeni care sa nu vrea "pe grile" . Totusi trebuie sa respectam regula de unanimitate la schimbarea unei prevederi din regulament. Mai asteptam o zi ...