Lasa Nicule ca la ce locuri ai tras nici dusmanii nu puteau trage mai prostcioara scrie:E pe dracu! La cum mi-a mers anul asta si daca joc singur ies pe 2,asa ca mai bine veniti nenea,ca stiu ca vreti cupite si chischirei.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Lasa Nicule ca la ce locuri ai tras nici dusmanii nu puteau trage mai prostcioara scrie:E pe dracu! La cum mi-a mers anul asta si daca joc singur ies pe 2,asa ca mai bine veniti nenea,ca stiu ca vreti cupite si chischirei.
De maine ma cheama Gmihai Galexandru sau pe scurt Gmaxx....cioara scrie:De la Gabi Sandu,Gabi popa,astia cu G in fata au talent.
Eu propun : GamaxxkatsuAlexandru Mihai scrie:De maine ma cheama Gmihai Galexandru sau pe scurt Gmaxx....cioara scrie:De la Gabi Sandu,Gabi popa,astia cu G in fata au talent.
sau punctul GmaxxAlexandru Mihai scrie:De maine ma cheama Gmihai Galexandru sau pe scurt Gmaxx....cioara scrie:De la Gabi Sandu,Gabi popa,astia cu G in fata au talent.
eventual numai din Cobra ( fara prastie,spomb,etc)Vladut Mateianu scrie:Toate mansele se incheie la ora 12. Propun ca dimineata sa se poata nadi doar in intervalul 8-9 ca sa nu existe surprize neplacute.... Ce parere aveti ?