Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
simion mihaita scrie:dar dc nu il faceti cu 4 participanti ?
Pai dacă in regulament scrie ca e de 3 voi de ce întrebați de 4???Hrib George scrie:Chiar asa greu e sa răspundeți la o intrebare banala " de ce nu il faceti cu 4 participanti? " au intrebat cel putin 4 oameni din cate am vazut chiar ne luati la misto.....cine vrea sa vina 3 sa vina ..dar pe o perioada asa mai lunga in 4 mi se pare cel mai ok ...
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Mister Alexandru Mihai postarea asta ai citit-o sau cele ce au fost scrise mult mai inaintea asteia ? Sau e greu sa citesti ce sa scris .......numai lua tu asa ca atare lucrurile ......mai intai vezi ce sa scris si dupa aia tragi concluziile ...pffff.yuuhuu scrie:inainte de a se schimba regulamentul eu am propus echipa de 4 deoarece suntem 4 amici interesati ! O propunere care nici macar nu a fost luata in calcul sau cel putin discutata. nu cred ca este vorba de bani ca si premiul se imparte la 2 3 4 5 persoane etc
cu stima
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
1. Ce ai citat tu nu aveam cum sa citesc, este scris după ce am comentat, asta doar dacă nu am puterea sa văd in viitor, dar cum nu am....am citit acum cum e normal, după ce a scris.Hrib George scrie:Mister Alexandru Mihai postarea asta ai citit-o sau cele ce au fost scrise mult mai inaintea asteia ? Sau e greu sa citesti ce sa scris .......numai lua tu asa ca atare lucrurile ......mai intai vezi ce sa scris si dupa aia tragi concluziile ...pffff.yuuhuu scrie:inainte de a se schimba regulamentul eu am propus echipa de 4 deoarece suntem 4 amici interesati ! O propunere care nici macar nu a fost luata in calcul sau cel putin discutata. nu cred ca este vorba de bani ca si premiul se imparte la 2 3 4 5 persoane etc
cu stima
Au fost luate in considerare si chiar onsa ramai surprins stai calm ...mereu exista carcotasi....Alexandru Mihai scrie:1. Ce ai citat tu nu aveam cum sa citesc, este scris după ce am comentat, asta doar dacă nu am puterea sa văd in viitor, dar cum nu am....am citit acum cum e normal, după ce a scris.Hrib George scrie:Mister Alexandru Mihai postarea asta ai citit-o sau cele ce au fost scrise mult mai inaintea asteia ? Sau e greu sa citesti ce sa scris .......numai lua tu asa ca atare lucrurile ......mai intai vezi ce sa scris si dupa aia tragi concluziile ...pffff.yuuhuu scrie:inainte de a se schimba regulamentul eu am propus echipa de 4 deoarece suntem 4 amici interesati ! O propunere care nici macar nu a fost luata in calcul sau cel putin discutata. nu cred ca este vorba de bani ca si premiul se imparte la 2 3 4 5 persoane etc
cu stima
2. Am citit tot ce sa scris înainte sa comentez drept urmare dacă nimeni aici inclusiv organizatorul nu a luat in considerare propunerile voastre de ce mai insistați ?
Am propus acum mai bine de o saptamana 4 persoane. nu a fost luat in considerare ok, dar faptul ca nu s a raspuns la intrebare nu mi se pare fair play. dupa cum prea bine stiti mai exista openul de la sarulesti. deoarece m am inscris prima data aici iar, repet iar , regulamentul a fost schimbat mi se pare normal sa aflu un raspuns la intrebare ... ca sa stiu unde achit taxaAlexandru Mihai scrie:1. Ce ai citat tu nu aveam cum sa citesc, este scris după ce am comentat, asta doar dacă nu am puterea sa văd in viitor, dar cum nu am....am citit acum cum e normal, după ce a scris.Hrib George scrie:Mister Alexandru Mihai postarea asta ai citit-o sau cele ce au fost scrise mult mai inaintea asteia ? Sau e greu sa citesti ce sa scris .......numai lua tu asa ca atare lucrurile ......mai intai vezi ce sa scris si dupa aia tragi concluziile ...pffff.yuuhuu scrie:inainte de a se schimba regulamentul eu am propus echipa de 4 deoarece suntem 4 amici interesati ! O propunere care nici macar nu a fost luata in calcul sau cel putin discutata. nu cred ca este vorba de bani ca si premiul se imparte la 2 3 4 5 persoane etc
cu stima
2. Am citit tot ce sa scris înainte sa comentez drept urmare dacă nimeni aici inclusiv organizatorul nu a luat in considerare propunerile voastre de ce mai insistați ?