Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cipi Baitscipibm scrie:George Tite scrie:O cupa europeana cu multi dezamagiti....foarte multi pescari si-au schimbat impresiile despre Maconka care nu a mai oferit aproape nimic,decat pestisori sa nu mai vorbim de capturi.
Felicitari Peter Micula reusesti sa te mentii pe pozitie desi poti mult mai mult.
Am avut norocul si placerea sa pescuiesc linga cel care detine recordul pe Maconka ANDREI VLADEANU, as fi vrut sa te egalez sau chiar sa te depasesc dar ai demonstrat ca esti foarte mare,mai am de invatat dar, nu ma grabesc,incet si sigur.
GEORGE TITE pentru noi este "Tata Nitu" doi!(concurs din concurs,un adevarat "maratonist")
da, cipi, dar tata nitu le mai si castiga, nu se duce doar pentru prezenta si pentru a-si crea idolicipibm scrie:GEORGE TITE pentru noi este "Tata Nitu" doi!(concurs din concurs,un adevarat "maratonist")
Adevarat Cornele, am gasit un mare idol la Maconcka, vecinul de pe standul E5, ANDREI VLADEANU cel mai titrat pescar de crap din Romania,voi sta de acum incolo pe linga el ca sa ai si tu in scurt timp un idolcornelserbu scrie:da, cipi, dar tata nitu le mai si castiga, nu se duce doar pentru prezenta si pentru a-si crea idolicipibm scrie:GEORGE TITE pentru noi este "Tata Nitu" doi!(concurs din concurs,un adevarat "maratonist")
![]()
![]()