CUPA INTERNATIONALA DE BOILIES - 9-14 MAI 2011 MACONKA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
danielcotoz
Puncte: 0

Re: CUPA INTERNATIONALA DE BOILIES - 9-14 MAI 2011 MACONKA

Mesaj de danielcotoz »

satmarenii nostri si capturile castigatoare. din pacate nu si la cantitate, alta data va fi mai bine
felicitari baieti. felicitari peter !!!!!!!!!!!
Fişiere ataşate
073.jpg
073.jpg (84.45 KiB) Vizualizat de 1864 ori
084.jpg
084.jpg (91.46 KiB) Vizualizat de 1864 ori

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

O cupa europeana cu multi dezamagiti....foarte multi pescari si-au schimbat impresiile despre Maconka care nu a mai oferit aproape nimic,decat pestisori sa nu mai vorbim de capturi.

Felicitari Peter Micula reusesti sa te mentii pe pozitie desi poti mult mai mult.

Am avut norocul si placerea sa pescuiesc linga cel care detine recordul pe Maconka ANDREI VLADEANU, as fi vrut sa te egalez sau chiar sa te depasesc dar ai demonstrat ca esti foarte mare,mai am de invatat dar, nu ma grabesc,incet si sigur.

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

A fost o experienta extraordinara. O incercare a nervilor ,si va pot spune ca am vazut pescari cu mare experienta cazand nervos . Ne-am dus putin nepregatiti din punct de vedere tactic ,oarecum dezinformati ,adica noi ne-am dus sa prindem peste mare ,deci implicit nada pentru asa ceva si ne-am trezit la fata locului prinzand pesti de 1kg si putin .Toti care stiau nadeau cu bile nu mai mari de 16 mm si cateva sute de kg de( granbel ) :) ,iar noi cu bile de 24 mm si 20 mm .Cred ca am facut fata onorabil avand in vedere ca pestele era la 'bataie',iar noi eram pe apa mare ,nu va pot descrie cata munca am depus petru a prinde cele 400 kg de peste majoritatea de 1,5 kg .Una peste alta a fost frumos ,dar nu prea :D Nota 10 pentru organizare si pentru administratie ,dar pentru pestele din apa nota 4 .Si ceva foarte important , trebuie apreciati oameni ca dl Petcu si dl Parfene. Am tot vazut balti si am ajuns la o concluzie :avem cateva balti extraordinare ,dar mai avem de lucrat la conditii si confort
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

Tibi

Mesaj de Tibi »

poate si putin la taxe,Vasile??cel putin daca comparam cu Ungaria....
CS Carp Zone

cipibm

Mesaj de cipibm »

[quote="George Tite"]O cupa europeana cu multi dezamagiti....foarte multi pescari si-au schimbat impresiile despre Maconka care nu a mai oferit aproape nimic,decat pestisori sa nu mai vorbim de capturi.

Felicitari Peter Micula reusesti sa te mentii pe pozitie desi poti mult mai mult.

Am avut norocul si placerea sa pescuiesc linga cel care detine recordul pe Maconka ANDREI VLADEANU, as fi vrut sa te egalez sau chiar sa te depasesc dar ai demonstrat ca esti foarte mare,mai am de invatat dar, nu ma grabesc,incet si sigur.[/quote]

GEORGE TITE pentru noi este "Tata Nitu" doi! :!: (concurs din concurs,un adevarat "maratonist")

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

cipibm scrie:
George Tite scrie:O cupa europeana cu multi dezamagiti....foarte multi pescari si-au schimbat impresiile despre Maconka care nu a mai oferit aproape nimic,decat pestisori sa nu mai vorbim de capturi.

Am avut norocul si placerea sa pescuiesc linga cel care detine recordul pe Maconka ANDREI VLADEANU, as fi vrut sa te egalez sau chiar sa te depasesc dar ai demonstrat ca esti foarte mare,mai am de invatat dar, nu ma grabesc,incet si sigur.

GEORGE TITE pentru noi este "Tata Nitu" doi! :!: (concurs din concurs,un adevarat "maratonist")
Cipi Baits :wink:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cipibm scrie:GEORGE TITE pentru noi este "Tata Nitu" doi! :!: (concurs din concurs,un adevarat "maratonist")
da, cipi, dar tata nitu le mai si castiga, nu se duce doar pentru prezenta si pentru a-si crea idoli :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Irinel Nitu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Irinel Nitu »

Felicitari tuturor echipelor romanesti care au participat! A fost mult de munca :)

Cateva poze:

Imagine

Bodo Janos - Tata Nitu - Voda Mircea

Imagine

cateva exceptii printre ciortani :)

Imagine

Imagine

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

cornelserbu scrie:
cipibm scrie:GEORGE TITE pentru noi este "Tata Nitu" doi! :!: (concurs din concurs,un adevarat "maratonist")
da, cipi, dar tata nitu le mai si castiga, nu se duce doar pentru prezenta si pentru a-si crea idoli :lol: :lol: :lol:
Adevarat Cornele, am gasit un mare idol la Maconcka, vecinul de pe standul E5, ANDREI VLADEANU cel mai titrat pescar de crap din Romania,voi sta de acum incolo pe linga el ca sa ai si tu in scurt timp un idol :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”