CUPA JUNIORILOR( cupa copiilor)-1IUNIE-HERMES PERIS

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
zuuluf
Puncte: 0

Re: CUPA JUNIORILOR( cupa copiilor)-1IUNIE-HERMES PERIS

Mesaj de zuuluf »

Salut iohann eu ma gandeam la o propunere daca si restul sunt de acord. Copii sa faca drilul cu pestele cum pot ei si macar ca noi parintii(insotitorii) sa ii ajutam pe final la minciog
Voinescu Ciprian

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

bucur.gabos scrie:Pai cum e pana la urma ?
Pentru grupa mica si mijlocie , "se pescuieste cu 2lansete" , citat din regulamentul de prima pagina.
Cum se descurca un copil de 3-5 ani cu o lanseta care cantareste 1,5 Kg, nu mai spun de dril de 5,7,10 + (ca are balta peste... :)) ) , daca nu e ajutat de parinte (sau insoritor)
Alta intrebare, toti copii primesc cate o cupa pe care scrie "Locul I" , nu ? (asa am inteles din ultimul post)
aveam limita de 60 locuri!am zis sa nu refuz pe nimeni si se pare ca o sa fie cu mult peste asteptarile noastre.
sigur ca o sa fie ajutati de parinti,dar majoritatea celor cu copii mici, vin cu cate o undita.
e concursul lor, nu al nostru :wink:
indiferent cati copii vor fi, toti vor primi premii si cupe(cu LOCUL 1 :D )+alte surprize.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

zuuluf scrie:Salut iohann eu ma gandeam la o propunere daca si restul sunt de acord. Copii sa faca drilul cu pestele cum pot ei si macar ca noi parintii(insotitorii) sa ii ajutam pe final la minciog
la grupa mare, parintele sau insotitorul, poate sa-i arunce lanseta(in cazul in care nu se descurca si la minciog).

la grupa mica si mijlocie e altceva.

Sharky

Mesaj de Sharky »

David Petre 8ani
Dan Petre aka Sharky

Nini

Mesaj de Nini »

CUPA COPIILOR
Fişiere ataşate
banner_copii.jpg
banner_copii.jpg (106.72 KiB) Vizualizat de 1170 ori

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Buna ziua,

Vin si eu cu o propunere poate cam tendentioasa pentru unii dintre pescari.
Nu stiu cat se stie, dar in spatele baltii exista un centru de plasament. Considerand ca toti copii de acolo merita macar o zi mai frumoasa as dori sa vedem cum putem face sa-i inglobam si pe acestia in aceasta competitie. Niciun copil nu merita sa plateasca pentru greselile parintilor si macar pentru o zi sa-i putem face si pe acestia fericiti.

Idei sunt multe, dar supun in atentia dumneavoastra parinti pescari cateva idei pentru a vedea care din ele se materializeaza:
1. strangerea de fonduri pentru a putea pescui si ei cu cate o varga/ lanseta la acest concurs
2. strangerea de fonduri pentru a primi cate un pachet din partea parintilor cu ceva dulciuri
3. invitatie ca la sfarsitul concursului sa participe la un gratar sau ceva de genul.

Sper sa nu fie luata aceasta postare in deradere sau batjocura. eu sunt pregatit sa sustin financiar una din propunerile efectuate mai sus.
stefan avram

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

stress scrie:Buna ziua,

Nu stiu cat se stie, dar in spatele baltii exista un centru de plasament. Considerand ca toti copii de acolo merita macar o zi mai frumoasa as dori sa vedem cum putem face sa-i inglobam si pe acestia in aceasta competitie. Niciun copil nu merita sa plateasca pentru greselile parintilor si macar pentru o zi sa-i putem face si pe acestia fericiti.

Idei sunt multe, dar supun in atentia dumneavoastra parinti pescari cateva idei pentru a vedea care din ele se materializeaza:
1. strangerea de fonduri pentru a putea pescui si ei cu cate o varga/ lanseta la acest concurs
2. strangerea de fonduri pentru a primi cate un pachet din partea parintilor cu ceva dulciuri
3. invitatie ca la sfarsitul concursului sa participe la un gratar sau ceva de genul.

Sper sa nu fie luata aceasta postare in deradere sau batjocura. eu sunt pregatit sa sustin financiar una din propunerile efectuate mai sus.

asta urma eu sa scriu.
toti copiii din acel orfelinat, vor avea si ei parte de aceleasi surprize ca si copiii nostri!
o sa se faca si niste donatii, pt crearea unui loc de joaca.de fiecare data cand trec pe langa gardul lor, ma uit la ei si nu inteleg de ce viata asta este atat de nedreapta uneori.suntem niste oamnei fericiti, doar prin simplul fapt ca avem pe cineva alaturi.ei n-au pe nimeni!
daca suntem atat de uniti in pescuit, hai sa ajutam acesti copii nevinovati si amarati!

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

iohann scrie:
stress scrie:Buna ziua,

asta urma eu sa scriu.
toti copiii din acel orfelinat, vor avea si ei parte de aceleasi surprize ca si copiii nostri!
o sa se faca si niste donatii, pt crearea unui loc de joaca.de fiecare data cand trec pe langa gardul lor, ma uit la ei si nu inteleg de ce viata asta este atat de nedreapta uneori.suntem niste oamnei fericiti, doar prin simplul fapt ca avem pe cineva alaturi.ei n-au pe nimeni!
daca suntem atat de uniti in pescuit, hai sa ajutam acesti copii nevinovati si amarati!
detaliaza, te rog frumos. sincer eu unul as vrea sa ajut. asa ca astept detalii.
stefan avram

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

fiecare persoana poate sa faca o donatie in bani, cat poate.se face o lista si in prezenta directoarei de la orfelinat si a autoritatilor participante la eveniment, pt realizarea proiectului.
in plus, orice persoana care poate sustine evenimentul cu anumite lucruri, gen sucuri, fursecuri, prajituri, etc, este binevenita.

administratia Hermes-Peris, pune la dispozitie balta gratis, cupe si diplome pt toti copiii, se amenajeaza un loc de joaca pt copii.vor fi 4 fete, care vor face jocuri cu copiii, o sa-i picteze pe fata, vor canta, etc.copiii vor fi premiati toti cu diverse scule de pescuit.
asteptam pe oricine se poate implica.
MACAR O ZI PE AN, SA-I FACEM FERICITI!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Sincer va spun ca citind cele din urma postari mi-au dat lacrimile . Bravo baieti felicitari maxime nu neaparat pentru faptele ce vor urma , felictari maxime pentru modul cum ati gindit .
Niste oameni deosebiti care stiu intradevar cit inseamna un parinte pentru un copil.
Respect MAXIM pentru voi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”