Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
ar fi culmea, dar iti garantez ca asa ceva nu se va-ntampla...Vali Vesa scrie:![]()
Foarte tare, primul concurs la care vad anuntul de concurs si 22 de echipe inscrise DEJA... Ma gandesc eu ca nu o sa fie declarata ca etapa in turneul de calificare...??? Sau ma insel?
intradevar este un lucru inedit anuntarea unui concurs la care locurile sunt deja ocupate , dar am facut postarea la rugamintea lui Tata Nitu care este unic organizator al acestui concurs , si la cate lucruri foarte tari se spun pe forum in ultimul , nu cred ca asta mai conteaza ,Vali Vesa scrie:![]()
Foarte tare, primul concurs la care vad anuntul de concurs si 22 de echipe inscrise DEJA... Ma gandesc eu ca nu o sa fie declarata ca etapa in turneul de calificare...??? Sau ma insel?
aici ai dreptate Nea Cornele in perioada 14 - 16.05.09 se desfasoara un concurs de stationar pe aceasi balta , dar eu n-am vazut postare a pe acest forumcornelserbu scrie:ar fi culmea, dar iti garantez ca asa ceva nu se va-ntampla...Vali Vesa scrie:![]()
uite Vali inca o garantie ca acest concurs nu va incurca pe nimeni![]()
vad ca deja unii sunt inscrisi si aici si la pelicanul, care-i in acelasi timp...a inebunit lumea, zau asa !!!
din cate vad eu la topicul cupa pelicanul ed. a 5 a perioada de desfasurare este 12-17 . 05 .09![]()
cred totusi ca-i concurs de stationar si n-a fost bine plasat ca postare
1. 2 sectoarepetre iulian scrie:1-cate sectoare sunt?
2-cate locuri sunt?(total si pe sector)
3-tot ca in 2008 numai pe bile ?
4- runnerul e cu drepturi depline (ca in 2008?)
------------------
multumesc...cred ca e mai bine sa lamurim decat sa-l stresam pe TATA NITU cu telefoanele.
Ocupat de Marian Constantin - Dan MarinitaCLAUDIU COZMA scrie: - mai este un loc liber
scuze mary ca nu am apucat sa postez euMary2005 scrie:Ocupat de Marian Constantin - Dan MarinitaCLAUDIU COZMA scrie: - mai este un loc liber