Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ce concurs nea Maty ?maty scrie:Bine ar fi fost să se aibă în vedere că la data respectivă este programat un alt concurs de amploare,la care deja s au înscris f.multi concurenți.
Multumim, Laurentiu, multumim Madalin.laurentiu sarghie scrie:L-am cunoscut, l-am apreciat, l-am indragit. De aceea, impreuna cu partenerul meu de business si de pescuit Madalin Olariiu, ne-am hotarat, daca se accepta, ca firma noastra, Tempera Advertising, sa sponsorizeze acest eveniment cu 100 tricouri albe de cea mai bua calitate, branduite cu chipul maestrului.
Coditia noastra, este ca aceste tricouri sa fie purtate de toti participantii la petrecerea din prima seara a concursului.
De participat, nu stiu daca participam, deorece nu cred ca vom fi in tara. Madalin cu siguranta va fi plecat !
Bravo AV, frumosa initiativa, te rog sa ma concatezi sa discutam detalii, contract de sponsorizare, grafica simulare etc.
Multumim pentru sponsorizare. Un gest foarte frumos din partea lacului Sarulesti.Sarulesti scrie:Team Sarulesti-1
+sponsorizare la alegerea organizatorilor-
2 partide a cate 96 de ore -2017 ,2 pescari ,pescuit plantat cu 4 lansete /cort /barca de fibra la stand.
partidele de pescuit se fac cu programare,nu sunt transmisibile si nu se pot vinde.
Sarulesti scrie:Team Sarulesti-1
2 partide a cate 96 de ore -2017 ,2 pescari ,pescuit plantat cu 4 lansete /cort /barca de fibra la stand.
partidele de pescuit se fac cu programare,nu sunt transmisibile si nu se pot vinde.
Ok, multumim.dan _city_center scrie:Sarulesti scrie:Team Sarulesti-1
deși am fi dorit să participăm ,exact în perioada respectiva suntem angrenați cu toții intr-un alt eveniment pescaresc pe lacul Sarulesti .
in rest nu se schimbă nimic.