Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Si daca pescuim cu sase lansete crezi ca o sa prindem mai mult?Ionut Zamfir scrie:doru la cat peste s-a prins in ultimele concursuri putem sa fim si 100 de echipe ca tot ajung 2 arbitrii.
Ok. Dar problema cu arbitrii de unde a plecat?Ionut Zamfir scrie:nu neaparat. nu era despre asta vorba. eu ma refeream la arbitrii
Eu zic ca DA!codrut floricel scrie:deci cum?Ionut Zamfir scrie:doru zicea ca daca ne lungim mult cu standurile o sa ne trebuiasca mai multi arbitrii.
Ionut Zamfir scrie:doru la cat peste s-a prins in ultimele concursuri putem sa fim si 100 de echipe ca tot ajung 2 arbitrii.
fox_1 scrie:Si daca pescuim cu sase lansete crezi ca o sa prindem mai mult?[/quoteIonut Zamfir scrie:doru la cat peste s-a prins in ultimele concursuri putem sa fim si 100 de echipe ca tot ajung 2 arbitrii.Ionut Zamfir scrie:nu neaparat. nu era despre asta vorba. eu ma refeream la arbitriifox_1 scrie:Ok. Dar problema cu arbitrii de unde a plecat?[/quoteIonut Zamfir scrie:nu neaparat. nu era despre asta vorba. eu ma refeream la arbitrii]]Ionut Zamfir scrie:doru zicea ca daca ne lungim mult cu standurile o sa ne trebuiasca mai multi arbitrii.doru_badila scrie:100 m intre standuri x15 echipe =1500m=mai multi arbitrii=cheltuieli suplimentare
cu ce te deranjeaza 50-60m?
este comncurs-nada ,locul si priceperea pescarului fac diferenta.
doruletzu, hai sa incercam si asa...., adica standuri mai mari sa vedem cit peste se prinde!!!gindestete ca la standuri mici, fire multe in apa, poate vrei sa faci 2 paturi de nada etc etc, etc.doru_badila scrie:100 m intre standuri x15 echipe =1500m=mai multi arbitrii=cheltuieli suplimentare
cu ce te deranjeaza 50-60m?
este comncurs-nada ,locul si priceperea pescarului fac diferenta.