CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
narcis_teodor

Re: CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Mesaj de narcis_teodor »

adrian team1 scrie:dl narcis-teodor sa-i faci si lu bcgu si lu ala micu o cupa
sergiu deja are una de anul trecut ,iar lui marius o sa-i fac cadou una de ziua lui :wink:
cit despre teorie sa stii ca asa este frumos sa discutam dupa concursuri acolo unde a gresit fiecare, ca pe viitor sa putem remedia greselile!!! :mrgreen:

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

adrian daca ai fi un pescar valoros ai fi participat la concurs nu cred ca faci parte din elita pescarilor de crap si nu vad de ce tu comentezi pe aceasta pagina ,noi am indurat frig, vant, ploi,sore cand tu stateai acasa si te incalzeai nu ai voie sa comentezi pt ca toti care vati inscris si nu ati mai venit la concurs sunteti niste lasi si nu meritati sa fiti pescari.Iar cu MARIUS are vointa si va invata are de unde, pecand tu nnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuu asa ca trebui sa te apuci de parasutism pt ca alt sport nu sa mai inventat pt tine .Lasa pescuitul in seama noastra dlADRIAN

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

daca invata de la voi ...e clar
macar in competitii sa-si prinda singur pestele :oops: :oops: :oops:
si eu zic sa va opriti aici.....rusine

bcgcraiova
Puncte: 0

Mesaj de bcgcraiova »

Sebastian P. scrie:Captura
Ma Seba nu te dor tata mainile ca ai aproape o luna de cand il tii in maini?Ziua cand nu suntem pe forum mai lasa-l jos sa te odihnesti...... :lol: :lol: :lol:
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

adrian team1 scrie:daca invata de la voi ...e clar
macar in competitii sa-si prinda singur pestele :oops: :oops: :oops:
si eu zic sa va opriti aici.....rusine
Mai Adrian pentru ce tata rusine?Pentru ce cuvinte de ocara ma frate?Daca vrei sa te certi nu te mai lua de ei .Ei sunt oameni respectabili,cu familie,copii,responsabilitati si nu au bagat mana in buzunar la nimeni sa-si cumpere ceva pentru pescuit.Au trudit si unii chiar si-au luat de la gura sa-si cumpere si sa-si bucure sufletul cu fel si fel de lucruri legate de bucuria pescuitului.Eu sincer sa fiu,stau fff bine la capitolul dotare.Ai mult pana sa iti permiti sa stai sa te incalzesti in vreo husa de-a mea.Sau sa stai la umbra vreunui avertizor de-al meu.Cat despre invatat nu avea tu grija ca sunt tatic,dar recunosc ca pana la moarte omul are de invatat.Eu invat de la ei ei de la mine.Daca ai probleme de comunicare si frustrari acute iti recomand un cabinet de psihiatrie ifantila.Sau vino la vreun confesional pe teme de frustrari cu solzi.Vei gasi un cerc de oameni asemeni tie care dupa cei saluti si te prezinti ei iti vor raspunde in cor....Salut Adriaaaaaaaan!Nu este tati o rusine crede-ma.Si o sa incepi asa ,si ei te vor asculta.....Ma numesc Adrian,(oooffff!suspini adanc sa le castigi increderea si atentia)......am fost abuzat in copilarie de cativa pescari.......(iar suspini adanc si cu cateva lacrimi sigur iti vor da dreptate ca ce ne-ai scris noua pe forum ai dreptate).....si asa vei fi linistit ca noi toti suntem niste palavragii si plini de mizeria rusinii pe care tu consideri ca tre s-o purtam.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

pfffff :lol: :lol:
n-ai nimik in capul ala!!!.... pai daca am zis sa te opresti aici .... de ce vrei tu sa pui paie pe foc...OPRESTETE :wink:

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

dl Adrian esti cumva dictator de dai ordine .Nu noi am inceput ci tu se vede ca nu ai ce face sr fi bine sa nu te mai bagi in comentarile noastre .ESTI CUMVA DE LA TARA ACUM SA INVENTAT INTERNETUL LA TINE SI ITI ESTE DRAG SA SCRI NU ?CAND MAI INTRI PE NET NU MAI RASFOI BULETINUL CA CADE TARANA DIN EL SI STRICI CALCULATORUL SI NU CRED CA MAI AI BANI SA ITI CUMPERI ALTUL. ASA CA LASANE .DIN CE COMUNA ZICI CA ESTI?

floricel

Mesaj de floricel »

daca canapeaua ca catifeaua urca catranita pe o craca cacanie ? eeee ? ce faci atunci ? cacade tarana ! :lol:

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Cartonas rosu. Brigada alcatuita din ''Limba romana'' la centru, la tusa Alexandru Graur si George Pruteanu. :oops:
CS Oltenia Fishing

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

cosmin ilie scrie:dl Adrian esti cumva dictator de dai ordine .Nu noi am inceput ci tu se vede ca nu ai ce face sr fi bine sa nu te mai bagi in comentarile noastre .ESTI CUMVA DE LA TARA ACUM SA INVENTAT INTERNETUL LA TINE SI ITI ESTE DRAG SA SCRI NU ?CAND MAI INTRI PE NET NU MAI RASFOI BULETINUL CA CADE TARANA DIN EL SI STRICI CALCULATORUL SI NU CRED CA MAI AI BANI SA ITI CUMPERI ALTUL. ASA CA LASANE .DIN CE COMUNA ZICI CA ESTI?
:shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:
poti sa repeti te rog ?...........n-am inteles nimik :!: :!: :!:
:oops: :oops: :oops:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”