adrian team1 scrie:daca invata de la voi ...e clar
macar in competitii sa-si prinda singur pestele
si eu zic sa va opriti aici.....rusine
Mai Adrian pentru ce tata rusine?Pentru ce cuvinte de ocara ma frate?Daca vrei sa te certi nu te mai lua de ei .Ei sunt oameni respectabili,cu familie,copii,responsabilitati si nu au bagat mana in buzunar la nimeni sa-si cumpere ceva pentru pescuit.Au trudit si unii chiar si-au luat de la gura sa-si cumpere si sa-si bucure sufletul cu fel si fel de lucruri legate de bucuria pescuitului.Eu sincer sa fiu,stau fff bine la capitolul dotare.Ai mult pana sa iti permiti sa stai sa te incalzesti in vreo husa de-a mea.Sau sa stai la umbra vreunui avertizor de-al meu.Cat despre invatat nu avea tu grija ca sunt tatic,dar recunosc ca pana la moarte omul are de invatat.Eu invat de la ei ei de la mine.Daca ai probleme de comunicare si frustrari acute iti recomand un cabinet de psihiatrie ifantila.Sau vino la vreun confesional pe teme de frustrari cu solzi.Vei gasi un cerc de oameni asemeni tie care dupa cei saluti si te prezinti ei iti vor raspunde in cor....Salut Adriaaaaaaaan!Nu este tati o rusine crede-ma.Si o sa incepi asa ,si ei te vor asculta.....Ma numesc Adrian,(oooffff!suspini adanc sa le castigi increderea si atentia)......am fost abuzat in copilarie de cativa pescari.......(iar suspini adanc si cu cateva lacrimi sigur iti vor da dreptate ca ce ne-ai scris noua pe forum ai dreptate).....si asa vei fi linistit ca noi toti suntem niste palavragii si plini de mizeria rusinii pe care tu consideri ca tre s-o purtam.