Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
DREPTATEfox_1 scrie:Narcis te-ai gandit ca poate are creptate?narcis_teodor scrie:Nasol moment!!adrian team1 scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cele mai tari glume![]()
ignoratii postarile va rog
a inceput sa-ti fie frica!???
vezi ca ai reusit sa prinzi antipatia pescarilor de crap!!(daca esti unul dintre noi e cam nasol)
poate are dreptate, dar corect ar fii sa-si spuna numele adevarat ca sa aiba credibilitate!! ca daca este unul cum este codrut atunci.....mai bine sa-l lasam in pace sa vorbeasca.fox_1 scrie:Narcis te-ai gandit ca poate are creptate?narcis_teodor scrie:Nasol moment!!adrian team1 scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cele mai tari glume![]()
vezi ca ai reusit sa prinzi antipatia pescarilor de crap!!(daca esti unul dintre noi e cam nasol)
cred ca nici nu ai vrea sa stii ce mp-uri am primit de la pescarii de crap,mai bine ati tacea draq din gura!!!narcis_teodor scrie:Nasol moment!!adrian team1 scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cele mai tari glume![]()
adrian team1 scrie:cred ca nici nu ai vrea sa stii ce mp-uri am primit de la pescarii de crap,mai bine ati tacea draq din gura!!!narcis_teodor scrie:Nasol moment!!adrian team1 scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cele mai tari glume![]()