CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
adrian team1

Re: CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Mesaj de adrian team1 »

cosmin ilie scrie:ESTE ULTIMA INTRARE PE ACEST TOPIC DE NU AR EXISTA INVIDIA LA OLTENI AR FI UN LUCRU MARE NU TREBUIE SA DAU EXPLICATI LA NISTE ACUZE CARE NU SUNT FONDATE TE LAS SA TE CERTI SINGUR ,TE LAS SA ITI FACI POZE CU DIPLOMELE SI CUPELE MELE NU ITI IAU NICI UN BAN PROMIT POATE ASA NU MAI ESTI INVIDIOS
ma murdaresc cu ele

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

cosmin ilie scrie:CER DETALI SI MARTORI CA EU AM FURAT LA CONCURS .CAND LA ACEL CONCURS AM AVUT MARTORI DE STAND PE DIROESCU SI STEFAN CARE ERAU PE LOC 2 ADICA IN FATA MEA SI IN STINGA PE COTELICI CARE TRAGEA PT MARIAN CONSTANTIN INCHIZINDUL PE DIRO DE NU A MAI LUAT NICI UN PESTE PANA LA SFARSITUL CONCURSULUI TU CE CREZI AM FURAT?SI DACA DA PROBE . ESTE VORBA DE INVIDIE SI ASTA MA DOARE.ASA CA ACESTA A FOST ULTIMUL CONCURS LA CARE AM PARTICIPAT IN JUDET IMI PARE RAU CA NU SUNTETI BARBATI SA SUPORTATI SI INFRANGERILE.ALIN IMI PARE RAU CA SCRIU AIUREA DAR SUNT DUPA O ZI DE MUNCA SPER CA MA INTELEGI STI SA CITESTI SI NE GRAMATICAL? :(
sa fie intr-un ceas bun

bcgcraiova
Puncte: 0

Mesaj de bcgcraiova »

codrutz mai muscat de c.u.r si o sa te caut.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Codrutz de ce iti este frica de recompensa mea?Ca doar nu sunt banii tai?Codrutz de ce postarile tale sunt singurele invecinate ca timp si pozitie cu cele lui Adrian Team1.Va rog nu duceti grija ce fac eu cu banii.Iar Codrutz daca este vorba de fairplay de ce bati campii ca eu sunt caraush de peste.Tu ai impresia ca suntem fomisti dupa bani si trofee?Tata targetul nostru si planurile noastre de viitor nu privesc magarii si nici cupe sau alte prostii.Tati noi ne ocupam timpul liber din partidele de pescuit,sa ne sunam familia si copii si sa-i dragalasim la telefon,sau sa sunam nevestele altora sa ne spuna cat de bine sau simtit cu noi cand sotii lor le minteau ca sunt la pescuit cu noi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Te-am placut ,te-am respectat dar daca este adevarat ce scrie Narcis,pun cainii pe tine.

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

ScorleanuAlin scrie:Adrian,esti unic!
Ce faci ma il lauzi.Il cunosti si acum vrei sa nu-l superi?Alin te rog....

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

adrian team1 scrie:Si acum sa va povestesc un caz haios:se intampla acum 4-5 ani la un concurs pe bazinul 2 Dunareni (DE PE MAL);pe cine credeti ca am prins eu intr-o noapte ploioasa si vant ca-si momea cu apa pana la gat prin namol cu ligheanul?Un baiat impatimit al pescuitului care si-a asumat riscul ca putea sa moara inecat,doar doar o prinde peste mai bine.
Este vorba despre Cosmin Ilie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
........................................
Hai opriti-va din ras!!!
Esti un jeg.

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

cosmin ilie scrie:ESTE ULTIMA INTRARE PE ACEST TOPIC DE NU AR EXISTA INVIDIA LA OLTENI AR FI UN LUCRU MARE NU TREBUIE SA DAU EXPLICATI LA NISTE ACUZE CARE NU SUNT FONDATE TE LAS SA TE CERTI SINGUR ,TE LAS SA ITI FACI POZE CU DIPLOMELE SI CUPELE MELE NU ITI IAU NICI UN BAN PROMIT POATE ASA NU MAI ESTI INVIDIOS
Cosmin eu te-am suparat tu m-ai suparat.Eu iti transmit la final de topic toate respectele mele si toate scuzele mele pentru neplacerile create.Pt mine esti un tip ffff ok.

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

BCG CRAIOVA-ANUNT CA M-AM RETRAS DIN ACEST TOPIC DEFINITIV.SCUZE PENTRU NEPLACERILE CREATE INVOLUNTAR.VA SALUT SI TOATE CELE BUNE.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

bcgcraiova scrie:
adrian team1 scrie:Si acum sa va povestesc un caz haios:se intampla acum 4-5 ani la un concurs pe bazinul 2 Dunareni (DE PE MAL);pe cine credeti ca am prins eu intr-o noapte ploioasa si vant ca-si momea cu apa pana la gat prin namol cu ligheanul?Un baiat impatimit al pescuitului care si-a asumat riscul ca putea sa moara inecat,doar doar o prinde peste mai bine.
Este vorba despre Cosmin Ilie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
........................................
Hai opriti-va din ras!!!
Esti un jeg.

@bcgcraiova

te rog ai grija la limbaj

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

ScorleanuAlin scrie:Stabilit: intalnire maine la orele 10.00 la Trotineta.......Platim nemteste.
s-a stabilit ceva ?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”