CUPA PERIS-ed. a 4-a- 7-10 mai 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

George Slave

Mesaj de George Slave »

Hai poate-l treci cu mine. :lol:

Razvan Gheorghe
Puncte: 0

Mesaj de Razvan Gheorghe »

Salut George.Din pacate anul acesta podul de la Braila a fost luat de apa...eu nu mai trec pe acolo....nu stiu sa inot :lol: :D
RAZVAN GHEORGHE
CarpBait Fishing Club
ViceCampion Național 2020
Campion National 2022
http://www.carpbait.ro

Imagine

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vladut - stiu ca nu am platit taxa a- ai plecat prea repede de la Tincabesti - dar imi mentin inscrierea alaturi de Adtian Dulau . Iti trimit banii in saptamina mare ! :lol: :lol: E SIGUR !

Il astept pe cumatrul tau sa se intoarca din Amazon ( Brazilia ) sa vina la voi la magazin si sa dea taxa :!:

De abia asteptam sa concuram cu Mosharu !!

daniel dochia

Mesaj de daniel dochia »

Vladut,
Asa cum am vb si azi sunt citeva lucruri din regulament pe care trebuie sa le clarifici. Se pescuieste si se nadeste doar la boilies, fara arc naditor sau feeder...Ce facem atunci cu sacul solubil? Daca este permis, ar trebui sa fie umplut doar cu bile..si nimeni nu poate garanta asta. Daca se accepta sa poata fi umplut si cu altceva (sparturi boilies, pelete, etc) atunci de ce nu se poate folosi feeder? e cam acelasi lucru... sau gresesc ? Personal consider ca, ori se hotareste sa se accepte feeder ori nu se va folosi saculet solubil.... dar asta nu e decizia mea.
Referitor la sectoare, azi am fost putin sa vad concursul. La ora 12, dupa 24 ore, primul loc era ocupat de Vali Bonto (cam 110 kg, la ponton), locul 2 exact vis-a-vis, la casa cu cca 100 kg si locul 3 , undeva in " coada" baltii, cu vreo 25 kg. Dupa cum vezi cele 2 locuri din care se poate lansa spre calugar sunt net superioare si garantez ca daca nu sunt scoase , concursul il va cistiga una dintre echipele care vor trage acolo, indiferent de valoarea lor. Vali si baiatul de pe locul 2 lansau practic in aceeasi zona doar ca erau pe maluri opuse.
Pe malul cu scena erau amenajate 8 locuri - dar primele 4 foarte inghesuite..., pe malul cu casa parca 5 si pe al treilea mal pescuibil inca 3 locuri (cred ca incapeau 5 daca s-ar amenaja putin locul de cort). Cele mai bune 8 locuri sunt malul cu casa (pina la canal) si cele cca.5 de la ponton spre scena...
Daca vrei o parere personala, as scoate din concurs pontonul si locul de pe malul opus si as aseza in sectorul A primele 4 locuri de la ponton spre scena si cele 4 locuri de pe malul cu casa. Restul ramase ar fi in sectorul B. Repet, e doar o parere personala , din fericire, eu doar particip, nu organizez concursul...
Am mai observat azi ceva.... din cite stiu ar trebui ca fiecare echipa sa lanseze direct in fata, incercind sa se incadreze in cei 8 m deschidere... azi la Peris toata lumea arunca lansete in toate directiile..poate ar fi bine sa treci si mentiunea asta in regulament ca altfel degeaba scoti din concurs zona de la calugar...primul si ultimul stand tot acolo vor lansa.
Multe amanunte se pot discuta si inainte de inceperea concursului dar, de exemplu, folosirea sau nu a sacului si/sau a feeder-lui ar trebui hotarita din timp.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@daniel,
imi permit sa-ti raspund eu , si eventual sa-ti clarific unele semne de intrebare.

1. se poate pescui cu sac solubil si se poate nadi, da, in el si cu pelete sau spartura de boilies! unde e problema? de altfel, eu iti garantez ca la Peris boiliesul e la putere, si ca cei care pescuiesc (sau ar pescui ) cu pastura si cu seminte sunt pierzatori din start, mai ales intr-un concurs de citeva zile.
2.observatiile tale cu locurile de linga dig sunt adevarate, cu mici exceptii de-acolo s-au cistigat si se vor cistiga probabil concursurile de la Peris. Dar ce poti face ?Le scoti, si cei care vor fi cel mai aproape, tot vor pescui inspre dig si ajungi la aceeasi problema..Din pacate, asta e locatia, mare pacat de media pestilor de aici, dar eu cred ca Podisor 1 nu prea se preteaza la un concurs de anvergura din cauza dezechilibrului locurilor.
3.referitor la cum si unde arunca fiecare, vreau sa-ti reamintesc ca ce se intimpla acum pe Peris este un soi de intilnire amicala,fara prea multe restrictii, si mai putin ceea ce se vrea un concurs cu reguli mai stricte. Trebuie sa te gindesti la asta !

As mai vrea sa-ti mai spun ceva, si nu numai tie , ci si altor pescari care frecventeaza sau vor sa frecventeze Perisul . Sper sa nu fie considerat un comentariu malitios.. :wink: Aceasta balta este cea mai potrivita pentru cei care vor sa inceapa, sau poftim, sa-si perfectioneze pescuitul la boilies, pentru ca este o locatie relativ usoara, cu posibilitati f bune de campare, cu o structura a fundului foarte curata(exista o singura ,si mica, agatatura in tot lacul :wink: ), cu peste educat pe bile ,etc. Dar atentie, una este aici pescuitul de placere , cind poti sa stai aproape oriunde si sa ai rezultate ,citeodata de exceptie, si una e pescuitul in concurs , cind presiunea asupra pestelui este mult, mult mai mare, asta datorata in primul rind numarului mare de fire in apa si a cantitatii crescute,si variate, de nade.

daniel dochia

Mesaj de daniel dochia »

[@ Cezar,

mersi de raspuns. cunosc putin balta si avind si abonament acolo am fost de citeva ori.
1. stiu f bine ca doar cu boilies se prinde peste . Mi-ai raspuns si acum vin si te intreb... atunci de ce nu este permis feederul? care e diferenta intre pasta pusa in sac solubil si cea pusa pe feeder ?
2. Daca toti ar lansa drept, atunci s-ar rezolva oarecum problema celor 2 locuri superioare... tu cum vezi alta rezolvare? totusi , concursul se tine si consider ca nu e corect ... o sa vezi, o sa cistige cei de la ponton sau de vis-a- vis..si stii mai bine ca mine ca indiferent pe cine pui pe cele 2 locuri alta echipa nu are nici o sansa oriunde pescuieste pe balta si indiferent de valoarea ei...
3. este corect, a fost o intalnire amicala si ii felicit pe organizatori si pe cei care au participat. daca stiam din timp as fi mers cu mare placere. Totusi nu pot sa nu abserv diferentele intre locuri si avind in vedere ca peste 2 saptamini o sa fie o competitie acolo am considerat ca merita ridicata aceasta problema

Cezar, stiu ca ceea ce spui e adevarat, totusi , particip la o competitie din dorinta de a concura cu cei mai buni ca mine si de a invata ceva ... dar vreau ca diferenta sa nu provina din tragerea la sorti...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Multumesc ptr informatii si propuneri Daniele, o sa tinem cont ....

Stie cineva rezultatele finale de la concursul lui Mosharu ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Daniel,

din pacate, pe (mai) toate baltile exista locuri mai bune si mai proaste.. :) Greu de rezolvat problema. Probabil ca cei care se vor ocupa de organizare vor lua in calcul toate variantele.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Nu am fost niciodata la Peris dar daca e asa cum spuneti cu cele 2 locuri castigatoare sigur, probabil ca o solutie ar fi sa se faca ceva structuri artificiale(buturi, crengi sau chiar pietre mai mari) pt a echilibra putin situatia si a fi o balta buna de concurs.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Inca mai sunt cele 2 locuri libere.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”