Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daca s-ar face clasament general nu vad care ar mai fi rostul sectoarelor.....Cristi_Ionita scrie:Am si eu o nelamurire cu privire la clasament:
Dupa fiecare mansa se face clasamentul pe balta, adica echipele vor primi de la 1 la 27 de puncte sau se face clasament pe fiecare sector( echipele primind de la 1 la 9 puncte), iar la sfarsitul celor 3 manse se aduna rezultatele de pe fiecare sector( in eventualele cazuri de egalitate urmand sa se faca departajarea la total kg)?
Ma puteti lumina va rog?
nu e chiar asaDany.M scrie:Daca s-ar face clasament general nu vad care ar mai fi rostul sectoarelor.....Cristi_Ionita scrie:Am si eu o nelamurire cu privire la clasament:
Dupa fiecare mansa se face clasamentul pe balta, adica echipele vor primi de la 1 la 27 de puncte sau se face clasament pe fiecare sector( echipele primind de la 1 la 9 puncte), iar la sfarsitul celor 3 manse se aduna rezultatele de pe fiecare sector( in eventualele cazuri de egalitate urmand sa se faca departajarea la total kg)?
Ma puteti lumina va rog?
Pai ar avea sens, pentru ca ai pescui pe 3 locuri din sectoare diferite, chiar daca punctajul s-ar face la general...Dany.M scrie:Daca s-ar face clasament general nu vad care ar mai fi rostul sectoarelor.....Cristi_Ionita scrie:Am si eu o nelamurire cu privire la clasament:
Ma puteti lumina va rog?