Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Sa nu uit sa te mai intreb cevagor965 scrie:Nu e ca la CN si evident nu e imposibil sa faci 1-1 ... treaba e ca sunt cel putin 9 echipe care teoretic pot sa faca acelasi rezultat (cate 3 dintre ele putand pescui pe acelasi loc).Dan Mitranescu scrie:.........
Stiu, "este imposibil sa faci 1-1".......
-------Dan Mitranescu scrie:Sa nu uit sa te mai intreb cevagor965 scrie:Nu e ca la CN si evident nu e imposibil sa faci 1-1 ... treaba e ca sunt cel putin 9 echipe care teoretic pot sa faca acelasi rezultat (cate 3 dintre ele putand pescui pe acelasi loc).Dan Mitranescu scrie:.........
Stiu, "este imposibil sa faci 1-1".......
:
Este normal ca unul care castiga trei sectoare sa poata sa iasa la sfarsitul concursului dupa unul care iese numai locul 2 pe sector ?
Ex. Primul castiga sectoarele cu 1-3 , 1-3 , 1-4 , iar celalalt iese pe 2 pe sectoare cu 2-2 , 2-2 , 2-2 ( sau 2-1 , 2-1, 2-1 , sau alte combinatii ...). Primul ( cel care castiga toate sectoarele ) face 13 puncte, celalalt iese numai pe 2 pe sectoare, face 12 puncte ( sau mai putin ... )si iese mai bine in clasamentul final .
Mai Iulica dau 2000 de lei pe matematica ta la acest concurs, in timp ce a mea ma trimite la rugaciuni . Altceva nu poate sa mai faca .petre iulian scrie: -------
da e normal ....13 este mai slab decat 12..... conteaza punctele la final![]()
Cum a zis si George se incearca imbunatatirea unui sistem de punctare in acelas timp cu o sectorizare cat mai buna .Ce o sa iasa ....o sa vedem,ca toti concuram pe acelas regulament nou.
ps. Baga tare la mamaliga ca noi am facut suta de kile de pasta azi......la final o sa fie apa rosie pe Moara ....asa cum a fost la Greaca, Duminica